Mulitsioner vin acasă. Am cerut mâine să vină pentru a fi interogat de către investigator din Yoshkar-Ola. xs che sa întâmplat, dar totul a început cu faptul că cineva te-a rugat trece prin procură. Ei bine, am întrebat ce a spus departamentul, multsioner 6) Asa ca am ineteresuyus Th pentru departamentul. Și toate nachalalos întrebat când a intrat în numărul de mașini. Se pare că nu se sparge, nu a fost un accident. xs karoch de ce cauza.
Doar cum a început totul cu un număr. ceea ce este interesant)
Se pare forjate Nomar într-o mașină cu ucigaș a coincis cu a ta! Se colectează vechi pentru alibi! Parcarea nu este pus? Și că ea poate proteja pentru gondzhubasom dangled și acolo zafiksili.
Mașina în costurile de garaj. Dar eu și tatăl ei, care nu merge, dl Okaka ciudat, 3 ani și apoi a mers la acei lilieci.
La forum 12 ani
Locul de amplasare: există atât de multe dolbo_bov?
Auto: Horde KAMAZ
Doar cum a început totul cu un număr. ceea ce este interesant)
Se poate kakoynito camera terpene cu dvs. amăgit sau chiar ceva într-un roi
Aici cred că putem che este asociat cu slot machines, noi în Las Vegas, doar că ceea ce))) La a 60-a populației de 20 de case de jocuri de noroc. Îmi amintesc de conducere la Kazan, un fel ciudat din spate oprit bătând săi spargă pieptul. Uită-te. un pic mai departe ostnovilas alte mașini, și a întrebat cum să ajung la Volzhsk am crescut Mă duc acolo, du-te cu mine)) Așa că am condus 40 km una după alta. În mașină, unul de tineret a stat, în timp ce atunci când a ajuns la Volzhsk întoarse spre unitatea de jocuri de noroc. deci cred că putem che în legătură cu ea.
În general, nu voi că voi merge mâine, știu) voi veni să vă spun)