Oportunitatea cea mai realistă pentru a trage bani de plasă cu un împrumutat, am ratat - banca la momentul crucial sa răzgândit.
Voi încerca să testeze metode alternative de obținere a unui depozit de la banca cu probleme.
încercați №1
Pentru prima dată ideea de a vinde depozit a depășit unul dintre forumuri în cazul în care m-am gândit, merge la o mulțime de colegi suferinzi. Cel puțin, era pe forumuri de pe malul fărădelegii vor apărea probabil au început să apară indicii, și apoi, cu recomandări specifice ca depozit în numerar restante. Cu toate acestea, încercările de a găsi un „partener în“ inutil dovedit. Postările mele de pe forum, care conține propuneri concrete, nimeni nu la toate nu au reacționat. Ei bine, cel puțin de dragul de râs, fie că a jucat o glumă. Este că a găsit încă o pereche de mesaje, similar cu propriile lor, de asemenea, fără un răspuns și să continue subiectul discuției.
încercați №2
încercați №3
încercați №4
Ei bine, în cazul în care altcineva să efectueze meserii ca nu la licitație? Acum, că depozitul - mărfurile, de ce nu încercați să-l pună ca mult sub ciocan? Și dintr-o dată el va vinde mai bine decât o figurine antic și poate, și de a face meserii merg atât de volubil, ca raritatea monedei. Prin înregistrarea pe două site-uri de licitație pe Internet, lăsați o descriere detaliată a lotului. Sa dovedit modest, dar este cel mai bine - doar showmanship văzut. Da, deci este clar că invidie: Îmi place o mulțime pe licitații online nu este acolo. Câteva zile mai târziu, cu toate acestea, au existat o mulțime de tip „buy depozit“.
Încercarea de a №5
În cazul în care nici unul dintre cumpărătorii mai mici nu au putut vinde depozit, a decis să joace pentru mize mari. Teoretic este posibil depozit de transfer de la o bancă la alta. Și avocații spun că pierde opțiunea cea mai puțin (din nou, în escrocii în această situație pentru a obține excluse). Va vinde depozit bancar - problema la umplere. La o bancă, în cazul în care o dată am fost un client, ei au spus nu. Doar pentru că banca №1, în cazul în care banii mei este blocat, ei nu au avut nici o datorie relații, deci este greu posibil ca proces. Într-o altă bancă, în cazul în care am și la această zi un client regulat, nu a negat, dar a dat nici un bun. Procedura este posibilă atunci când banca №1 da bani (sau eu, sau banca №2, în care am client regulat până în prezent). Și în timp ce nu sunt bani, astfel încât - fără supărare.
recomandat
- Informații utile pentru: rata de schimb de pe site-ul finanțelor personale
- Informații de fond la cerere: Privatbank ATM portal despre finanțe personale
- Informații utile pentru: impozite pe automobile în Ucraina finanțe personale online
- Informații utile pentru: vânzările de mașini în Ucraina ipotecare on-line Finanțe personale
- Informații utile pentru: Western Union în Kiev pe site-ul finanțelor personale
- Informații utile pentru: sistem de transfer de bani de pe site-ul finanțelor personale
- Informații de fond la cerere: Ukreximbank portal despre finanțe personale
- Informații de fond la cerere: Diamond Bank portal despre finanțe personale
- Informații de fond și de imagini cu ruble
- Toate Bank of Kuwait
- Dezvoltare personala: gimnastica pentru femeile gravide de la Kiev
- Dezvoltare personala: gimnastica pentru femeile gravide de la Kiev
- Informații utile pentru: Constituția Ucrainei pe un portal juridic pentru cetățeni și întreprinderi
- Informații utile pentru: rent a car pentru răscumpărare la portalul juridic pentru cetățeni și întreprinderi
- Informații utile pentru: impozite pe un portal juridic pentru cetățeni și întreprinderi
- Informații utile pentru: pensia alimentară în Ucraina pe un portal juridic pentru cetățeni și întreprinderi
- Informații utile pentru: o taxă unică pentru persoanele juridice la portalul juridic pentru cetățeni și întreprinderi
- Citește stattі pe: PP bankrutstvo pe portalі juridice
Depunere de până la 27,5% pe an! Cash împrumut de până la 7 mii. UAH. Până la 5 zile, fără a%! Calculator CASCO. 5 pachete exclusive de la 0,99% în numerar on-line de împrumut de până la 3000 UAH. 15 minute, fără a venit Noi vă cel mai bun împrumut se va găsi! Credit pentru cartela de până la 3000 de grivne, fără a venit la împrumuturi țăruș
Evaluări de servicii bancare
Ratele de schimb ale băncilor
Catalogul de servicii de asigurare
Top 10 bănci din Ucraina
Băncile populare ucrainene
ghid în lumea finanțelor personale