30 fraze pe care trebuie să vorbești cu copii

Copiii, fara exagerare, ca un burete, ei absorb aproape tot ceea ce spun părinții. Nu pierdeți timpul și spun copiilor cuvintele importante. O mai bună - repeta aceste fraze în fiecare zi.

Fraza №1: Vă mulțumim!

Da, copiii sunt, de asemenea, de așteptare și apreciere de valoare, mai ales de către adulți.

Fraza №2: Ce crezi, ce crezi despre ...

Adresați-vă opinia copilului dumneavoastră despre orice - este nu numai interesant, dar, de asemenea, util.

Fraza №3: Eu cred în tine!

Părinții Vera în puterea copilului functioneaza cu adevarat minuni. A se vedea pentru tine!

Fraza №4: Învață-mă cum o faci

Copilul va fi o extrem de măgulitor.

Fraza №5: Mă bucur că ești acasă

Dacă de multe ori repetați fraza, apoi 20, 30, 40 de ani, copilul tau va fi fericit să vină să vă viziteze.

Fraza №6: Ce vă place?

Lăsați copilul lor libertatea de a alege, pentru el era mai ușor să devină de sine-stătătoare.

№7 fraza: Sunt fericit că ești cu noi

Nu vă fie teamă de a lăuda acest copil - dragostea nu este niciodată prea mult.

Fraza №8: Tu m-au ajutat foarte mult

Apreciem eforturile copilului dumneavoastră acum.

Fraza №9: Ce crezi, de ce sa întâmplat asta?

Ascultați poveștile copilului dumneavoastră, chiar dacă acestea sunt pe jumătate nafantazirovat.

Alte articole din această secțiune

În cazul în care un copil face un zgomot, jucării scatter și lucruri pentru casă și vă oferă o mulțime de hassle, aceasta nu înseamnă că va crește destul de cultură. Așteptați pentru a pune copilul într-un colț sau un blestem. citește primele 5 mituri despre educația copiilor neascultători.
19

Cât de convenabil atunci când copilul ascultă adulții dintr-o privire - nu argumentează, nu face propriul drum, nu contrazic. Ele sunt fericit cu totul - familia, si ingrijitorii, si profesori. Dar dacă cineva gândit dacă trăiești bine cu copilul însuși?
10

Doar uitat să scrie că acest lucru este toate jucăriile periculoase: copilul poate mânca un cui sau crema mamei mele, a pus în fasole nas, etc. Prin urmare, trebuie să se joace numai cu supraveghere obligatorie.

M-am născut fiica 2godka a fost primul care a / de la. Și când ursul. Voi trata sănătatea

Elena, salut și când aerogrill remiză va sau am nevoie pentru a rozvanit detstranu?

Urmăriți progresul sarcinii în calendar personal

articole similare