29) interior Woodgrain os roți

Dorestayl. Striped. volan cu 4 spițe

Restayl. Diafan. 3 spițe volan.

Restayl. Alcantara. 4 spițe de lemn volan

La una dintre comunitatea locală de automobile Vkontatke am aruncat un strigăt pentru a distribui aceste panouri. Un alt punct important a fost faptul că au fost necesare pentru a plasa un buton corectorul panourile centrale, pe simplu Grande există un torpedo. El nu a trebuit să aștepte, au fost de acord cu privire la înlocuirea prize. Și apoi am aflat accidental că el a avut exact echipamentul ibricul, pe care se află roata sub un copac. După negocieri scurte, tranzacția a fost executată, iar aici eu sunt proprietarul volanului și inserări))

Otho pește din visele mele)

Joy nu cunoștea limite, pentru că o roată este doar mai puțin frecvente în vânzarea ei acolo, iar pe alte mașini care nu sunt plasate. Am venit la garaj, înlăturat tragator său volan. Set nou. Am întâmpinat o mică problemă, pernă de securitate diferite în Restayl-dorestayla. Chips-uri diferite de indicatori de forță de frânare. Apoi, o alta va trebui să cumpere airbega cablu cu restaylovoy cip.

Scoateți extractorul volan

top nou-Restayl, vechiul meu dorestayl fund

Ei bine, în general, într-un fel. Fotografiile sunt numai că nu a primit specificat, de vina soarele strălucitor.

Există, de asemenea, o întrebare pentru guru al opțiunilor originale. La semnul stabilit OP indicatorul meu de schimbare a uleiului și, după cum am înțeles, centura de înlocuire. De fapt, pentru mine nu nafig nevoie, dar vreau să înțeleg cum toate la fel funcționează și modul în care sunt resetate.

articole similare