20 Citate despre toamna, sunt bune în orice vreme, pe psihologia

„Soarele și vântul este cu adevărat inspirat. Dar ploaia are mâna de sus. Doar dacă cineva vrea să danseze în praf? Sau saruta în soare? „Sintiya Barnett

„Designerii doresc să mă îmbrac ca un izvor în care curge haine. Dar eu nu simt ca de primăvară. Mă simt ca un roșu cald, in toamna. " Marilyn Monroe

„Cu primul frigul de toamna vieții începe din nou.“ Frensis Skott Fitsdzherald

„Miroase de toamnă. Și îmi place toamna românească. Ceva extraordinar de trist, prietenos și frumos. Mi-ar lua să cadă undeva, împreună cu macarale. " Anton Pavlovich Cehov

„Toamna - cel mai recent, cel mai adorabil zâmbet a anului.“ Uilyam Brayant

„Iarna - este gravată de primăvară - acuarelă, de vară - pictură în ulei și toamna. - un mozaic de toate cele trei“ Stenli Horovits

„Toamna Delicios! Sufletul meu este căsătorită cu el, și dacă aș fi o pasăre, aș zbura în jurul Pământului în căutarea toamna viitoare. " Dzhordzh Eliot

„Apropo, florile din toamna mai colorate și luminoase decât vara, și ei mor mai devreme. „Observație Erich Mariya

„Toamna - ca o masă caldă atunci când mâncat cu poftă tot în acea dimineață, pe jumătate adormit și nu a vrut sa ma uit.“ Harper Lee

„A fost una dintre acele zile perfecte de toamnă, atunci când aerul este suficient de rece pentru a se trezească și soarele sărută fața ta.“ Anita Daymant

„În toamnă, există două sunet inconfundabil. Fosnetul frunzelor crocante, condus de vânt în rafale de-a lungul străzilor, și răpăitul efectivelor de gâște migratoare. " Hal Borland

articole similare