Perfect manichiura - un semn al unei femei bine îngrijită. Cum se poate atinge perfecțiunea? Celebre manichiurista Marian Newman împărtășit secretele profesionale.
Cum de a proteja unghiile?
Unghiile trebuie să fie protejate, iar cel mai simplu lucru pe care îl puteți face - este de a aplica în mod regulat de ulei pentru cuticule. În plus, este important să se acopere lacul de unghii, chiar dacă este doar un strat de bază, clar. lacuri bune ajuta la minimizarea efectelor nocive ale mediului pe unghie.
Cum de a alege nuanta potrivita de lac de unghii?
Shade de lac în sticlă și pe unghii pot diferi semnificativ. Prin urmare, utilizați întotdeauna testerul în selecție. Și nu vă faceți griji, este absolut steril.
Cum se aplica vopsea alba?
Nu alege un lacuri complet alb. Ele sunt dificil de aplicat, este dificil să se combine și se lipesc mai puțin. Dacă, cu toate acestea, ați cumpărat un lac alb-alb, privit mai mult ca un corector pentru hârtie, apoi se diluează cu câteva picături dintr-o bază sub lacul de unghii. Textura va fi mai convenabil pentru aplicația.
Cum de a elimina rapid lac de unghii?
Mulți preferă să folosească formula lichidă bezatsetonovye pentru îndepărtarea poloneză. Oricum, acetona este prezentă în orice astfel de facilitate. Doar lacul de unghii cu era nevoie de o „formulă moale“ mai mult timp pentru a elimina lac. Prin urmare, este mai bine să folosească instrumentele cu acetonă. Cel puțin, acestea ajuta pentru a minimiza timpul de expunere în formula pe unghie.
Cum să scapi de merlan după utilizarea pentru lacul de unghii?

Doar aplica o crema de mână mică. Acesta reinvie pielea repede.
Având o baie este dăunătoare pentru unghiile?
Într-adevăr, apa este un comportament extrem de agresiv în raport cu unghiile. unghiei absoarbe rapid apa, se umfla si stratificat. Pentru a proteja placa de unghii, acoperă lacul de unghii.
Cum se dizolva unghii îngroșate?
Cel mai simplu mod - pentru a adăuga la baza flacon sub lac. Numai este fundația, nu în partea de sus. Sau cumpăra un instrument special, care este folosit în manichiură.
Cum de a ușura aplicarea?
În cazul în care o lungă perioadă de timp pentru a nu folosi lac, se ingroasa, și va fi foarte dificil de aplicat. Prin urmare, din când în când se agită sticla. Deci, textura va rămâne fluid și suplă.
Cum pentru a determina dacă vopseaua sa deteriorat?
Lac nu poate merge prost, deoarece formula sa este întotdeauna steril. Singurul lucru care ar putea, eventual, face inutilizabilă, dacă este îngroșat sau uscat.
Cum se păstrează vopsele?
Nu este necesar să se vopsele magazin în loc prea rece sau prea cald. Puteți, desigur, să fie păstrate în frigider și lacuri, dar este caseta de mai potrivită într-un loc răcoros. Solvenții încep să se evapore din momentul în care ați deschis prima dată lac. Și mai cald locația, cu atât mai repede se evapore.
Cunoști „manichiură“ trucuri? Distribuiți!
Eu lacuri, nu de mult, doar faptul că am folosi în mod direct întotdeauna au lipsit ca nimic)), o baie cu un lac nu acceptă, se spală întotdeauna oprit înainte de procedurile de baie, utilizați fundația și topom a „Annie“. precum și lacuri de acest brand, și este foarte fericit, desigur, dacă nu pictez „vinilyuks“ top-apoi prea, la fel
nici un astfel de idei revoluționare ca și în articolul despre coafuri
Da, vreau să „două-coada“))
Ei bine, lac alb, este mai bine să nu cumpere
Și am căzut în dragoste cu lac alb)) Ce altceva din Anny - fără chit și cel mai stabil din toate lacului în acest moment, stau 5-6 zile, este foarte mult pentru mine.
„În mod ideal,“ Eu nu pot, pentru că pielea este subțire și atunci când am decupa cuticula întotdeauna apar răni (((dureau degetele atunci când faci o capacitate suferă mai mult
În acest fel, mi lacuri arsenal întreg, având în vedere faptul că visiniu este pictat numai pe picioare, și numai în vara))
Nu am avut nici lac nu poate merge. Imediat după îndepărtarea lacului simt ca unghiile incep sa se usuce, dar după o jumătate de zi grea pentru a rupe în jos. Așa că perioada de „nu poloneză“ mi durează mai puțin de 5 minute.
În lichid „bezatsetonovye“ Niciodată n-am crezut. Mirosul este clar că există acetonă încă prezentă. Singura diferență este că lichid, cum ar fi „fără acetonă“ mai trebuie să vazyukat degetul mare, și nu-mi place.
De asemenea, m-am dus înapoi în acetonă
Și eu din acetonă exfolia teribil de cuie ((eu folosesc bezatsetonovoy ulei lichid din DNC
Eu sunt cu voi, cu acetonă timp de 2 secunde pentru a spăla, cu o vitamina miracol și tonice pot fi și nu se clătește.
în care conduce Mavala fără acetonă cred. ei nu miros, tot gândindu-se că aceleași dizolva lacuri,
amintind de kerosenul purificat.
în cazul în care nu se află sub mâinile de lichid pentru lacul de unghii, Șervețele antiseptice perfecte pentru injectare. odată ce sa prelevat sânge dintr-o venă în timp ce deține un șervețel pentru a evita lac vanatai dispărut fără urmă
Wow! Deși un șervețel pentru injectare va fi mult mai puțin brațul PAC. Vorbesc despre acest lucru și nu am auzit.
920 standuri. Dar eu pictez unghiile de multe ori, așa că am suficient pentru foarte mult timp. De asemenea, am folosi punct de vedere economic. Un pic pentru a uda un tampon de bumbac și aproape toate unghiile se spală. Apoi, din nou, un disc gol uda un pic și din nou trecătorilor pentru curățenie. Văzând cum unghiile mele pe ei răspund - eu acum nu mă deranjează banii) În plus, repet - am vopsea unghiile sunt foarte rare.
Ei bine, dacă rar, da, dar dacă de multe ori ceva infricosator să se gândească cât de mult cheltuiți va fi într-un lichid)
nu va curge încă nu este la fel de mare ca poate părea) doar să fie obișnuiți nu. Și elimină lac minunat.
Secretele nu am deschis.
Favorit uscare-Dior nu ar comerciale pentru nimic. Este păcat că se termină foarte repede, deoarece manichiură actualizat la fiecare 2-3 zile. dragoste norocos toate texturile și culorile, astfel încât apuca aproape tot atât de mult.
Deci, de multe ori? Am o dată pe săptămână. nu suficient timp pentru a picta mai des.
Pentru a proteja sfaturi de unghii de ulei si lac de unghii? În sine, a verificat că uleiul, da, efectul de super pe unghiile! Dacă-l utilizați de două ori pe zi, în mod continuu. Aceasta le face puternic, netedă, suplă, hidratata, dar lac, chiar și terapeutic - pentru mine e ca chimie. Și mirosul de produse chimice. Prin urmare, am acoperi unghii lac de ieșire numai) În alte zile să aibă grijă de cuie.
Trucuri pe care le cunosc sunt în această listă! Dar ceva nou am să iau notă.
În baie, se pare, este mai bine să nu meargă :-(
Eu pictez doar unghiile de la picioare.
Mai devreme în mâinile cuie acoperă diferite grijulii lac incolor a încetat acum. Numai nanoshu ulei.
ceva ce nu am înțeles ce înseamnă „Mulți preferă să utilizeze bezatsetonovye formulă pentru lacul de unghii. Oricum ar fi, acetona este prezentă în orice astfel de mijloace.“. Setați compoziția pe deplin, nu există nici acetonă, dar există și alți solvenți. și mi-au scos lacul nu mai rău și nu mai este.