Dar despre gogonele, ești prietenul meu, meu nu ghicit. Pe Kubanului absorb nemeryannom în decapate și umplute cu morcov ras și varză și condimente, murat în borcane sau în butoaie. Pentru majoritatea-l fiert cartofi. Și dacă vodca sau apă de ploaie, astfel și mai bine decât vă puteți imagina. Nu am văzut în comerțul de tomate verde murat, dar gazda acasă continuă să recolta pentru iarna. Este păcat să lase să putrezească bine, dar nu se maturizeze roșii de pe paturi în grădină și asta izgolyatsya în calificare. Și nimeni nu a murit în timp ce sănătatea nu a crescut.
Nu știu despre „beat“, dar eu știu „mană“ miere. Poate că e același lucru. Eu, la locul de muncă, în divizia a mers la borcan de trei litri de miere (dar care știa că el este).
Omul care a turnat în bănci, ștergându-dungi deget de miere si lins-le, a fost în terapie intensivă. Am alergat acasă, dus-un borcan de miere, și necazuri acasă erau încă clătite calde. Le-am mâncat cu Medcom maxim de două linguri și 1 oră oprit. Am venit la, chemat să lucreze și a constatat că angajatul nostru a fost în terapie intensivă. Apoi, au fost folosite mierea. Se pare că el a fost foarte scade tensiunea arteriala. Mama mea a băut o linguriță de miere cu ceai acest lucru a contribuit la reducerea presiunii instantaneu și fără probleme.
Sunt de acord. Anterior, străbunicii noștri și străbunicile mâncat miere naturală și leșin nu cad și nu mor de la ea.
Categoric, cineva nefavorabil oameni sănătoși! Toate minciuni!
Deci, check-in vârsta de internet și disponibilitatea informațiilor este ușor. Suficient pentru a face Yandex interogare, cum ar fi „grayanotoxin în miere“, și va exista o mulțime de dovezi că sunteți un apicultor cu experiență, o mulțime de miere nu știu.
Desigur, aceasta este o uneltire directă împotriva tine personal! I-y-y-Iac.
Orice carne și un produs lactat. cartofi, pâine.
În general, fructele și legumele mânca. deși nu va afecta. și că jumătate dintre pacienți țară. cealaltă jumătate este „tratată“
Și despre rubarbă nu este amuzat? Tot ce a spus, se poate spune despre restul acestor produse, ci pentru că într-adevăr sunt potențial periculoase, precum și în ceea ce privește gradul de pericol.