10 comentarii despre starea de sănătate a centrului orașului la București g, o perspectivă medie, 5

Vreau să spun despre Trek nostru cu fiul său în Medallie Mijlociu. Am venit la recepție la Burdyuzha Julia Andreevna. Medicul tânăr frumos trebuie să comunice imediat. Problema este că fiul este teribil de frica de medici si este nu numai stomatologi, și toate! Cu mare dificultate, a venit cu soțul ei pentru a trage pe fiul său în camera (pentru noi este doar excursii de familie la spital, atunci când trebuie să luați cercel). După cum Julia Andreevna se întoarse pentru a calma isterie și de a ajunge la fiul soțului meu și eu încă nu înțeleg))) tratate, cu toate acestea, totul. mai departe ›

Noi tratăm Engels dinții îmi place serviciul aici, personal prietenos și amabil, interior curat, echipamente este nou! dintii trata numai familia aici, mulțumit. Tata a pus recent protezele, repede, tatăl meu a fost foarte fericit cu rezultatul și valoarea pentru bani la acest lucru! Copiii, de asemenea, aici vom merge, mereu surprins când prietenii ne spun că copilul la dentist nu trage! În liniște meu să plece, chiar și cum ar fi, dar copiii sunt încă mici.

Vreau să recomand acest loc altora, stomatologi mari lucrează aici! Am de gând să fac implantarea (de altfel, este, de asemenea, aici), înainte de a decide să trateze toți dinții, inclusiv cele cateva foarte proaste, care sunt deja „îngropat“. Dar doctorul meu, Vitaly Rudenko, a avut o opinie diferită. Vindecat toți dinții (!) De fixare fiecare. Doar unul a trebuit să poarte coroana! Lucrul cu un microscop, lucru foarte serios. Mulți au recomandat numele lui, t. Pentru a. El este cel mai bun endodontist din Sankt-Petersburg.

Mărirea sânilor la doar 129.000! Ea a visat de mult despre el, și apoi o astfel de acțiune de la centrul medical! De asemenea, efectuează operația de acum popular chirurg plastic în St. Petersburg Romanchishen! Am plătit doar 10% din total, restul se va acorda în termen de 7 luni de rate, astfel încât acestea să aibă! Termenii uimit, desigur! bine și, în consecință, este necesar să se zapsyvatsya coadă în avans a solicitanților.

Foarte bine ei stomatologie, la nivel european. Preturile sunt mari, de îngrijire și la nivel de tratament este, de asemenea, de mare. Set coreeană dentium de 10 mii reducere la Oleg Matchenko Engels, pro lux! Implanturile De altfel coreene sunt foarte bune, o mulțime de lectură modul în care acestea diferă între ele. Costul de 25 mii fiecare. Uita-te foarte natural, firesc, place!

Și în mod clar și nu altfel! Este rapid, eficient, inofensiv și complet lipsit de durere! a avut loc 5 proceduri diferite de păr a încetat practic să crească, pentru a atinge ultimul grinzi! Multe mulțumiri Julia Olegovna Semenova pentru îngrijirea competentă și tratament, recomandările sale au fost foarte utile pentru mine!

Obișnuiți pentru a trata dintii doar in cel mai bun dentist. Aș prefera să plătească în trei mai mult, dar va fi sigur că sigiliul va dura timp de 5-7 ani, iar coroana nu va sta singur ca o mănușă, dar pe termen lung. În sine tratat Vitaly Rudenko - acolo el este super pro! Am avut toată ziua pot fi tratate dinți, mâini de aur de la el! Tatăl meu a pus 2 implantul aici, la șeful departamentului, Dmitri Chernykh. Superbly set implanturi!

Îmi place acest tip de miere. centru, acestea sunt cele mai bune cosmetologie! Este adevărat! Este toate cele mai bune și cele mai moderne proceduri sunt efectuate pe cele mai noi echipamente. Cât de mulți ani merg doar aici, va oferi mereu ceva nou și interesant. Recent, curățat de păr pe tot corpul pe cel mai nou aparat, un laser. Curăță foarte ușor și fără durere, la toate! Așa că nici o anestezie nu este necesară. Par a lăsat chiar și cele mai mici!

articole similare