Întreaga lume - teatru,
Și oamenii din ea sunt actori ...
În teatru merge „vis“, că, dacă rămânem la teoria aristoteliană, publicul percepe ca „realitate“. Restricțiile impuse de noi pe noi înșine, la fel de nerealistă ca acest lucru se întâmplă pe scenă. Preferăm să se întoarcă la ceea ce nu există cu adevărat. Dar, cu toate că trebuie să acceptăm realitatea momentului, nu suntem obligați să-l pentru totdeauna. Putem schimba viitorul cu ajutorul imaginației sale.
limitările tale personale pot fi ori rusheny dacă se dorește, în orice moment. Imaginându ceea ce doresc cu adevărat, aveți posibilitatea să aruncați script-ul vechi și oferă telespectatorilor un joc cu totul nou. Cu alte cuvinte, puteți depăși obstacolele care vă împiedică deplasarea înainte.
Imaginația conduce lumea
„Imaginația este mai importantă decât cunoașterea.“ Această idee a fost exprimată de unul dintre cei mai mari oameni de știință din lume și genii matematice - Albertom Eynshteynom.
Puterea imaginației - una dintre cele mai mari din univers. Viteza progresului uman depinde direct de imaginația colectivă. În călătoriile mele n-au încetat să se minuneze activitatea coordonată a rețelei enormă de companii aeriene. Ce imaginație mare a fost necesară pentru a le lega împreună. Fiecare fază - de la primul zbor cu echipaj uman la modelul de mai multe niveluri de deplasare a aerului în masă înainte de întrupare, în realitate, a fost o idee în mintea cuiva. La fel ca toti profetii, oamenii vyvdvinuvshim aceste idei a trebuit să străpungă gândirea limitată a celor care au crezut că erau incredibile.
La primul său proiect al aeronavei de Leonardo da Vinci a scris un pescuit profetic: „Un om va crește aripile sale.“ Masina Leonardo da Vinci într-adevăr ar putea acoperi câteva picioare, dar liderii Bisericii acelor vremuri, ea atârnat pe „instrument al diavolului“ etichetă, a fost forțat să distrugă stăpânul ei. Timpul a dovedit corectitudinea Leonardo da Vinci. Acum, oamenii au cu adevărat aripi.
Aspectul cel mai dinamic al imaginației - actul de formare a imaginilor mentale a ceea ce nu există încă în lumea fizică. O altă forță creează idei noi și combinații ale acestora, stimulate de experiența anterioară și bazată pe ea. imaginația creativă - este un pas un pas mai mare decât formarea de imagini mentale. Ea întruchipează ideea în realitate. Creează și produce o produce și efectuează. imaginarea Creatively nimic, suntem, de fapt, a crea un lucru, deoarece este primul format în mintea noastră. Imaginile minții noastre conțin puterea creatoare. Ei schimba cu ajutorul imaginației creatoare. Ele însele mijloacele prin care lucrurile sunt realizate în lumea exterioară sunt un mister. Cu toate acestea, știm că dacă pui în cereale de porumb măcinat, tulpina va crește, iar apoi urechea. Nu știm secretul substanțelor pofte naturale din sol și de a crea o nouă ființă vie. Imaginea tulpinii porumbului este închis în cereale.
Ideea este ca o sămânță pe care planta pentru a recolta. Aceasta va produce ceea ce planta: porumb, grâu, roșii, alge marine, ciulini sau maselarita otrăvitoare. Totul depinde de natura semințelor. Oricare ar fi ideea că nu au ținut în minte - pozitiv sau negativ, constructiv sau distructiv - este realizat în materie. Astfel de întinderi la astfel, sau, pentru a cita filosofi, „este de mai sus, așa de mai jos. „Creativ imaginația - o forță puternică. Industria în toate din America de Sud și-a schimbat imaginația creatoare a unui om. Într-o seară, stând acasă, el a privit pisica, încercând să ajungă la Insulele Canare printre gratiile cuștii. Pisica a fost capabil de a prinde laba numai pene. Acest lucru a determinat omul să-și imagineze o gheară de fier, scoate bumbacul din cutiile de bumbac. Deci, Eli Uitni a inventat o mașină remarcabilă: un dispozitiv de recoltare de bumbac.
imaginația creativă poate fi folosit pentru a rezolva problemele lumii. Nu ar trebui să ne gândim la situația ca fiind fără speranță și greu de rezolvat. Credința că suntem pe calea spre auto-distrugere - doar confuz. Odată cu crearea lumii au existat profeți, vestitori sfârșitul lumii, dar de fiecare dată când au greșit. În cazul în care un dezastru iminent, au existat oameni, înzestrați cu imaginație creatoare și umanitatea conduce spre o nouă mari realizări.
Toate problemele - este deghizat doar oportunități. Chinezii au înțeles acest lucru. Caracterul lor pentru criză este compusă din alte două caractere, denumite „problema“ și „oportunitate.“ În acest sens, trebuie să examinăm cu atenție fiecare așa-numita criză în viața noastră, găsind-o oportunități ascunse pentru ao depăși.
FAZA conștientului
Conștient mai Faza minte este limitată, deoarece se află depinde de lumea exterioară. Informatiile ei vine prin cele cinci simțuri: auzul, gustul, vedere, miros si atingere. Din moment ce simțurile noastre de multe ori ne înșela, acceptăm principiile false, valorile și credințele ca fiind adevărate.
Mintea conștientă este realistă. El este rațional, el observă. Acesta este situat în apropiere de sursa de puterea dorințelor noastre; acesta poate fi comparat cu garda la ușă. Protejarea accesului la subconștient, mintea conștientă consideră că toate informațiile primite și transmite doar ceea ce el vede ca adevărul, oricât de greșit ar putea fi de fapt.
Este ușor să vă asigurați că mintea noastră conștientă ne amăgește de multe ori. Cautam la orizont, și ni se pare că cerul se întâlnește pământul. Se pare, că curcubeu dispare în pământ. Ni se pare că șinele de îmbinare departe într-o singură linie. Aceste distorsiuni - rezultatul unor imagini false și informații incorecte ale minții noastre conștiente. Aplicarea acestui concept pentru bolile umane, cum ar fi boala, sărăcia, anxietate, disperare și lipsă de speranță, putem spune că acest lucru este imagini false luate de mintea noastră conștientă, care a decis să le imortalizeze în subconștient.
Pentru a scăpa de limitările minții noastre conștiente, trebuie să acorde o atenție în interior, pentru că este sursa adevărului. El nu este în lumea exterioară. Continuă să te uiți la ea este de a continua să trăiască în condiții care nu permit să avanseze. De aceea, trebuie să ne ascultăm mintea supraconștientului în sine, afișarea informațiilor în mintea conștientă, și provocând o experiență pozitivă și constructivă, să includă în mod deliberat le în subconștientul tău. Pentru a face acest lucru, avem nevoie pentru a obține o mai bună cunoaștere cu „Genie în interior.“
CUM SĂ urma ta „Gino“
Poveștile despre lampa lui Aladdin spune despre Genie să-și îndeplinească orice dorință de a stăpâni. Aladdin a trebuit să facă a fost freca lampa lui, și un spiriduș a apărut în fața lui. Ai purta o genie mult mai puternic, care poate efectua acum orice comanda. Dar, pentru că nu a știut despre asta, timp de mulți ani, el a fost adormit. E timpul să-l trezească!
Timp de secole, oamenii atinge succesul, vin intuitiv sau în mod conștient la concluzia că ei, de asemenea, are puterea de a le servi nu mai rău decât duhul Aladdin servit. Ei au numit această forță, pentru a le ajuta să creeze mari opere de artă, de a inventa, de a scrie cărți, etc. cronicari biblice știa despre această putere când a scris: „Ești astfel, nu crezi despre tine în inima ta“ .. Folosind „inima“ ca sinonim pentru mintea subconștientă, aveți posibilitatea să reformulați această expresie, după cum urmează: „Ești astfel, cum inconștient cred că ești“
Desi subconstientul tau este înzestrat cu talente remarcabile și abilități nelimitate, acesta este un servitor, și, ca orice slujitor, el trebuie să comanda. Ea nu se se poate induce la acțiune. De fapt, acesta este mecanismul impersonală care transporta cu fidelitate tot ceea ce va fi greu să-l inspire. Acesta este un partener valoros, competent și de încredere care vă poate oferi toate informațiile necesare pentru viața creativă pozitivă.
Dacă vă amintiți, am vorbit despre faptul că mintea subconștientă răspunde în conformitate cu principiile și convingerile pe care le dețin în faza conștientă a minții. Mintea ta constienta alege ceea ce el crede că este adevărat, și mintea subconștientă acceptă condițiile sale loial. Astfel, mintea ta subconstientul va eșua la fel de repede ca un succes. Desigur, acest lucru este valabil și pentru mass-media, ceea ce duce la înfrângerea sau succesul.
Chiar în acest moment mintea subconștientă de lucru, fie pentru tine sau împotriva ta. Prin mintea conștientă, ea percepe și absoarbe toate experiențele tale fizice, intelectuale, spirituale și emoționale, păstrarea informațiilor pentru o utilizare ulterioară. Rezultatul global al experienței dumneavoastră de viață determină nivelul actual de conștientizare. Warren Hilton a scris în lucrarea sa „Psihologia aplicată“.
„Considerat în ceea ce privește activitățile sale, mintea subconștientă este acea parte a minții care păstrează toate ideile și sistemele, latente în minte în acest moment. Este gata să le dea un apel din cauza atenția și interesul. Luați în considerare posibilitățile deschise pentru tine. Pe de o parte, în cazul în care aveți posibilitatea de a controla activitatea subconștientul minții, puteți reglementa activitățile funcțiilor lor corporale, oferind astfel funcționarea eficientă a corpului său și a scăpa de tulburări funcționale. Pe de altă parte, dacă puteți stabili care idei ar trebui să fie luate în afara câmpului în inconștient conștient, puteți alege materialul din care va fi tesute judecata și reacțiile emoționale. "
PROCESUL DE GÂNDIRE DREAPTA
Așa cum am spus, mintea noastră conștientă este în mare măsură influențată de cinci simțuri ale noastre, deci nu este greu de înțeles de ce suntem confuzi, dacă le folosim exclusiv pentru răspunsuri la întrebările lor. Cele cinci simțuri nu sunt întotdeauna să transmită noi adevărul, așa că vom accepta, respinge și de a construi atitudinea noastră față de mediul înconjurător, pe baza a ceea ce poate fi de încredere greșită. Uită-te la situația și evaluează informațiile doar pe baza constatărilor din mintea conștientă, este considerată o consecință, în loc de motiv, ne face să judece pe alții și ei înșiși și să evalueze ceea ce vedem, auzim și să se simtă ca adevăr. Foarte mulți oameni chinuiți de o problemă după alta, deoarece acestea iau decizii bazate pe conștiința lor greșită.
Trebuie să învețe să se uite în interiorul ei înșiși și să ceară sfatul din minte Supraconstiinta. Bazându-se numai pe mintea conștientă, vom continua să facă greșeli, să fie supărat și dezamăgit.
Procesul de gândire corectă este după cum urmează:
1. Consultați mintea supraconștientului pentru sfat corect.
2. Folosiți mintea conștientă de a programa aceste informații în subconștient.
3. a ordonat să dea realizarea subconștientă a ideilor conținute în informațiile.
Faptele pe care ar trebui să știi despre subconstientul tau
1. Stabilitatea și eficiența subconștientului tău este direct proporțională cu calitatea și claritatea informațiilor pe care le furnizează mintea conștientă.
2. Orice ai imagina viu în mintea ta, acesta va fi transferat în subconștientul tău și să devină realitatea ta.
3. Mintea ta subconștientă va atrage pentru a vă că în mod clar, ca dorința dumneavoastră.
4. Mintea ta subconstienta nu întreabă: „De ce?“ - dar se înregistrează cu exactitate tot ceea ce îi conferă mintea conștientă.
5. Mintea ta subconștientă ajută la crearea unor condiții favorabile și implicarea persoanelor necesare pentru realizarea dorințelor tale.
6. Ea nu își îndeplinește obiectivele sau dorințele dumneavoastră în mod automat. Ar trebui să se refere la ea și spune în mod clar ceea ce vrei.
7. Când îl suni, încurajează mintea conștientă să identifice oportunitățile potrivite, oamenii și circumstanțele necesare pentru a pune în aplicare dorința.
Cum să programeze „vârcolac“ lui
Mintea ta subconstientul răspunde la trei lucruri.
Nu-mi place slujba mea.
Am fost îngrijorat.
Nu am nici un ban.
Nu pot să renunț.
Eu nu pot obține, împreună cu acea persoană.
Eu nu sunt atât de ușor de a merge, la fel ca înainte.
Nu am timp să fac ce vreau.
Nu am răbdare.
Acest lucru mult am, nimic nu se poate face.
Eu nu am talente speciale.
Am nevoie de odihnă.
Sunt imperfect nu pot pierde in greutate.
Am prea multe de făcut.
Nu sunt converg cu oameni noi.
Am o memorie proastă.
In primavara am prinde mereu o răceală.
Mă simt bolnav.
Am uitat numele de oameni.
Desigur, alunecările pot fi continuate, dar a fost suficient de lung pentru o togă pentru a vă arăta modul în care ne programați. Apoi, din subconștient trebuie să efectueze aceste comenzi negativ, și ca urmare ne îmbolnăvim, pierdem, lent și nu reușește.
Trebuie să urmați cu strictețe discursul dumneavoastră și de a face declarații defetiste. Este necesar din nou și din nou să se repete afirmații pozitive, până când mintea subconștientă nu le va accepta ca realitate. În psihologia aceasta se numește legea predominante Impresii mentale. Când se repetă în mod constant că ei sunt bolnavi, atunci va provoca mintea subconștientă de a te face bolnav. Când spui că sănătos, apoi tonul în sănătate. Niciodată nu crea o situație conflictuală, spunându-le că te simți bine, iar urmatorul minut plîngi prietenului său cu privire la starea teribilă pentru a obține simpatia lui. Trecerea înainte și înapoi frustra numai lucrarea subconștientului, și nu încetini impactul asupra vieții tale.
2. sentimente și emoții.
Emotion - sărbătoarea creativității. Nici unul din actul creator nu se face fără ea. Subconștientul este foarte sensibil la sentimente. Repetiție de la sine are un efect redus. Dar nu ar trebui să fie precauție: emoțiile negative, cum ar fi frica, anxietatea, resentimente, gelozie sau ură, va lucra cu aproape aceeași putere ca și antagonismele lor pozitive. Acesta este motivul pentru care sunt atât de distructive.
Sunetele de vorbire sau muzică în procesul de a repeta ideea pentru subconstientul tau de a intensifica vibrațiile și să vă ajute pentru a transmite informații mai bune. Studiile psihologice arată că procesul se desfășoară la optzeci și cinci la sută mai repede cu vorbire sau muzică de înregistrare.
Totul începe în minte. Imaginația, sau vizualizare - reprezintă puterea minții tale. Mintea ta subconstientul răspunde la imaginile și imaginile care sunt ținute pe ecranul mental. Acesta poate fi numit un antreprenor care construiește viața ta. Tu - arhitectul, și imaginația ta - desen.
Tu defilați în mod constant film mental, care joacă un rol major. Aspectul său este determinată de comportamentul și modul de viață pe care le conduc. Ai puterea de a crea mental o viață nouă. Puteți avea tot ce ai imagina. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te vezi dorinta lor de a realiza. Procedând astfel, ia în considerare punerea în aplicare a acestuia. Sunteți profetul nostru. Gândurile astazi - începutul a ceea ce va experimenta în viitor.
Vizualizează-te având sau de a face ceea ce vrei de viață așa cum doriți. Experiența distractiv de ea. Imaginați-vă detaliile - locurile și oamenii de culoare - la fel de viu ca tine poate. Țineți o imagine clară în mintea ta. Dar cel mai important lucru - trebuie să fie în centrul imaginii. Ia albumul și numesc „soarta a desenelor.“ Păstrați-l imagini colorate sau fotografii de elemente pe care doriți să le aveți, locuri pe care doriți să le vizitați sau activități pe care le plac. În fiecare zi, prin intermediul lor și lăsați informațiile se infiltreze în subconștientul tău. În curând, veți stăpâni tehnica de vizualizare, și dorința ta va deveni realitate în cele din urmă.
Subconstientul - MECANISM AUTOMAT DE CREATIVITATE
Puteți preda mintea subconștientă de a efectua orice acțiune la alegere conștientă. Urmărind ușurința cu care pianistul joacă un mare, nu ezita: a petrecut mulți ani cu privire la dezvoltarea de circuite avansate de joc în subconștientul său. Acesta stochează aceste amintiri și le eliberează sub control automat, astfel încât pianistul nu este necesară de fiecare dată pentru a include conștiință și de gândire, care cheia apăsați pentru sunetul unei anumite note.
Subconstientul tau - este un mecanism automat care va rezolva problemele și de a schimba viata mult mai rapid decât mintea conștientă. Ea nu are restrictii, deoarece aceasta poate învăța și să reeducați. Atâta timp cât vă păstrați în minte imaginea obiectului dorintei tale, ca o torpilă, arătând spre țintă, mintea subconștientă va ajusta în mod automat cursul și să conducă direct la obiectivul.
Aveți deja IT!
Calea de a realiza potențialul mintea subconștientă - un sentiment că este deja de lucru. Deci, va trebui să ne imaginăm rezultatul final. Asigurați-vă că puteți obține ceea ce vrei. Simțiți-vă că este deja a ta. Simte bucuria ... simt bucuria ACUM.
Limitarea mintea conștientă poate intra într-un acord cu intelectul. Acesta vă poate inspira, că obiectul dorinței este imposibil de atins. că este imposibil să reușească. Nu-l cred. În schimb, amintiți-vă: veți obține ceea ce vrei, dacă te simți ca și cum ar avea deja.
Multumesc anticipat. Acum, acest lucru poate părea ciudat, dar trebuie să înțeleagă principiul.
Mulțumesc în avans, vă exprima pozitiv aprecierea pentru faptul că dorința ta este în curs de desfășurare. Odată ce ați face acest lucru, condițiile se vor schimba, pentru ca va atrage ideea de la o dimensiune mai mare a conștiinței. Vei introduce o stare de atracție magnetică.