Cineva - cineva știe răspunsul. „Când să se căsătorească?“ Cu siguranță, nu există nici un răspuns clar. Există o mulțime de criterii, atunci când un om gata pentru căsătorie - această vârstă și pregătire psihologică, și chiar existența unui partener de viață. Dar, din anumite motive, unii dintre oameni. nu sa căsătorit niciodată, având toate acestea, în arsenalul. Când sunt întrebat: „Ei bine, că fiul nu este căsătorit?“ (În vârstă de 23 de ani), am răspuns: „Nu a fost încă“ Timpul va veni și el va decide când a găsit o familie. Din experiența mea personală pot spune că soțul meu a fost de 21, când ne-am căsătorit.
Dacă vorbim despre disponibilitatea oamenilor de a se căsători, acum vârsta de căsătorie a crescut de la 20-21 de ani, ca mai înainte, la 25-28 de ani. Și pe bună dreptate, pentru că un om gata pentru căsătorie, când a servit în armată, a absolvit, el a primit un loc de muncă, a cumparat propriile lor case și mașini. Ei bine, sau într-o poziție să se adăpostească pentru el și soția lui. De obicei, tot omul necesar dobândește la 27- 30 de ani și într-adevăr începe doar să se gândească la căsătorie.
Dar sunt oameni. care nu au îndrăznit sau nu au vrut să se căsătorească. Ce-i împiedică să facă acest lucru?!
1. Un bărbat iubește libertatea.
Libertatea lui personală - o idee fixă pentru cei mai mulți bărbați. Calea spre căsătorie poate fi destul de lung, va necesita un maxim de tact și flexibilitate. Omul important pentru spațiul său personal.
2. Omul se teme să își asume responsabilitatea.
Pentru oamenii vor schimba inițiativa și responsabilitatea femeii. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă în cazul în care mama nu a dat suficientă iubire, iar omul decide dacă primesc dragoste de la alții. El e tot frumos și prietenos, o mulțime de ajutor, prin urmare, va fi nevoie de mai multe. În primul rând se pune comunicare, prieteni și ai ajuta pe alții cu beneficii interne ascunse, în speranța că atunci ei vor iubi.
Alte părți responsabile - o poveste despre oameni infantile. Aceasta are loc atunci când un om trăiește cu mama sa. Ori de câte ori el a deschis frigiderul, există întotdeauna produse alimentare, iar la masa gata placa. Mâncat, și poți să dormi. Lucrurile au oprit și l-au aruncat în spălare - mama se va spăla. Nu este viața? El nu va răspunde și nu supraviețuiește.
3. „caută veșnic“ bărbați.
Ele sunt în căutarea pentru o femeie pentru viață, un lucru favorit, bani, a pus în mod constant anumite obiective și a le atinge. Viața lor are loc în agitația constantă și agitația. Un astfel de om este dificil să se oprească și să se căsătorească.
4. MEN, a experimentat iubirea neimpartasita.
A fost foarte dureros, omul jignit, „a înghițit“ și a înghețat sufletul. El a spus el însuși: „Nu mă mărit din nou.“ Și am plecat: multe link-uri, nici o responsabilitate. Prima, a doua, a cincea, a zecea, a douăzeci și cincea. Ca o regulă, este caracterul tipic și un om foarte carismatic.
5. Omul nu poate merge împotriva mamei.
Mama nu-i place cel ales. Aici, există multe contradicții și dispute. Uneori, mamele nu-l în mod explicit. Dar există o legătură emoțională puternică între fiul adult și mama sa. Pentru a crea o relație matură un bărbat ar trebui să „divorț cu mama sa“, înainte de a decide să se căsătorească cu o femeie.
6. Barbatii nu văd nici o diferență între civilă și căsătorie.
Casatoria civila - un truc inventat de oameni pentru a realiza drepturile lor și pentru a evita taxele în condiții de siguranță. Și de ce ar fi un om în această situație să se schimbe ceva? Și mai trist lucru este că femeile însele să le aducă toate aceste beneficii, fără a necesita nimic în schimb.
7. Barbatii nu sunt mândru de copii.
Sau ceva legat de ea. Aceasta este, de asemenea, o problemă mai profundă, și nu le place copiilor străini pot ascunde probleme personale legate de traume din copilarie de oameni.