Pe de ce acest joc ar trebui să iubească și frumos jumătate din omenire.
Fotbalul este considerat a fi pe teritoriul oamenilor. Intră în fața televizorului și bucurați-vă de meci - asa arata ca seara perfectă pentru mulți fani ai acestui joc. Ceea ce este interesant se întâmplă în acest moment pe cealaltă parte a ecranului și în cazul în care există o șansă pentru noi fete, ca dependent de acest joc? Vom înțelege.
1. Fotbal este popular
La întrebarea „Există o minge de fotbal românesc?“ Nu vreau să declama. Aici, toată lumea are opinia sa. Și sunt fani loiali, care de generații suferă pentru clubul său și oponenții convinși care cred că jucătorii noștri cheltuiesc taxele lor considerabile doar pentru distracție, nu pentru a justifica așteptările fanilor.
jucător român ia acasă jurnaliștilor: - Ei bine, vezi pentru tine: cuptor cu microunde, televizor, mașină de spălat, și vă spun că nu avem echipament suficient!
Orice ar fi fost, avem fotbal populare. Băieții din copilărie loveau minge în curte, erecting porți improvizate pe peluzele, care merg la oraș și pentru terenurile școlii. Și printre fete nu este acolo, probabil, cel care niciodată în viața mea nu a lovi cu piciorul mingea.
- Mamă, m-am dus să joace fotbal cu băieții. - Peste supa mea!

2. Pe teritoriul bărbaților
De ce sunt oamenii noștri atât de obsedat de acest fotbal? Ce ar putea fi mai interesant de a petrece ore uitam la oameni mici care rulează în jurul valorii de pe teren pentru o minge? - surprins multe fete.
soțul Uctraivaetcya într-un scaun de televiziune vizionarea și spune soției sale: - Dragă, ai o ultimă șansă să-mi spună ceva important, nu a început încă sezonul de fotbal.

Și ce despre fată? Și noi putem experimenta sentimente similare, făcând ceea ce ne place. Să luăm, de exemplu, la cumpărături. Noi du-te la cumpărături, încercați pe lucruri frumoase, uita de timp și este complet cufundat în lumea de cumpărături nesăbuit. Vreau, eu o vreau, din colțul cheamă un alt rochie de vis, și peste în vecina de tip boutique, doar reduceri fără precedent. După mai multe ore de cumpărături non-stop, obosit, dar euforic, ne-am grăbi acasă la un iubit-o, să se laude haine noi. Și, ca răspuns la auzi numai: „Și ce ai nevoie atât de multe haine? Întregul cabinet și atât de plin de lucrurile tale. "
Soția furios la soțul ei: - Sunt doar pentru tine în al doilea rând, pe teren pe care - fotbal! - Nu, dragă, te înșeli. În al doilea rând am hochei.
Nu e de mirare, probabil, spun că bărbații sunt de pe Marte si femeile sunt de pe Venus. Uneori putem fi dificil de înțeles și să accepte preferințele celuilalt. Dar acest lucru nu înseamnă că nu este necesar să se separe interesele familiei și să nu participe la viața lor jumătăți. Fiecare hobby poate găsi ceva nou și util pentru ei înșiși. Mai ales fetele care sunt pasionat de fotbal, mulți bărbați este o surpriză plăcută.

3. frumos fotbalul
Una dintre cele mai frecvente răspunsuri la întrebarea fetele despre motivul pentru care acestea sunt încă vizionarea de fotbal: „De dragul frumuseții, care este jucat“ , picioare Athletic puternic, și, desigur, blocuri de presă. În hochei, de exemplu, nu se va vedea, există toate curajul de jucători ascund o formă, și aici.

Chiar și destul de departe de fotbal fetele știu nume precum David Beckham, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi. Biografia unor jucători, noi știm mai bine decât bărbații noștri. O privire la eroii lor de fapt - este o plăcere deosebită. Ceea ce nu este un motiv pentru a se agăța de ecran?
4. Fotbal brusc serie
În fotbal, de multe ori pasiuni grave se fierbe. Totul e ca un film. sinceră bucurie și lacrimi de oameni, emoții autentice și cascadorii incredibile, care acționează pe aparat de fotografiat și showdown violente.

5. Fotbal ca un motivator

Iată acești jucători care rulează timp de câteva ore în căldura unui câmp imens, și vreau să mă pe banda de alergat și începe să aducă în formă. Ceea ce nu este un factor motivant?
6. O pata de emoții și adrenalină
Odată ajuns pe stadionul de fotbal mare, cufundat într-o lume specială și imbogatita cu atmosfera acestui eveniment. fanii adevarati vor înțepat întotdeauna de înfrângerea echipei sale și copiii bucurat de o altă victorie. Pentru ei nu este doar un joc, este mai mult decât atât. Noțiuni de bază într-o atmosferă pe care nu poate rămâne indiferentă la ceea ce se întâmplă. Aș dori să împărtășesc cu toată bucuria de goluri marcate, strigând Cântări de încurajare și de a intra în zumzet nestins al mulțimii.
- Dragă, să ia copilul la fotbal! - De ce? El este încă mic. - Ei bine, el doar strigă!

Transmisiunile în bara de sport, de asemenea, sunt foarte emoționale. Pe important și decisiv meciul merge la o mulțime de fani care au impregnat energia și totul în jur. A deveni o parte a unuia dintre aceste evenimente, puteți obține o izbucnire emoțională incredibilă.
7. România va găzdui Cupa Mondială FIFA
Chiar și fiind un fan al sportului și cineva care nu se uita in special lumea sportului, evenimente cum ar fi Jocurile Olimpice sau Campionatele Mondiale, încă arată foarte mult. concurența Scale - o oportunitate de a vedea într-un singur loc cele mai bune dintre cele mai bune, se bucură de vacanță sportului și captura de excitare a procesului concurențial.

Este timpul să se implice în lumea fotbalului, pentru a urmări meciurile și majorete pentru favoritii lor. Mai ales, există un mare plus pentru noi - transmisia va merge mai departe pentru Rumyniyan timp convenabil.