Omule, deci cineva care este, și eu nu am de gând să te mint. După ce postareesh și a devenit un bunic. Și el nu a avut timp să se uite în jur, se va întâmpla. Vor să trăiască fericiți și cred că, „Ei bine, eu sunt încă tânăr. Eu încă mai pot bucura de câteva lucruri care sunt accesibile numai tinerilor“. Și într-o zi te trezești și ciocni într-o realitate terifiantă: oamenii oprit să cred că superklassny tip. dar tu te-ai tata! Nimeni nu va observa. Ei bine, cu excepția acelor semne.
1. Sleng te enerveaza

Veți învăța în mod constant cuvinte noi. In timp ce acest lucru nu este neapărat un fel de jargon, nu doar cuvinte noi pe care nu l-au folosit. Este doar un semn că sunt în curs de dezvoltare. Această constantă vocabular Argou acumulată - toate la fel ca o altă scenă de sex în „Game of Thrones“. Ei nu par nelalocul, este doar un alt cuvânt pe care tocmai ați auzit niciodată de și nu a folosit niciodată.
Am menționat că învăța cuvintele fără să se oprească, dar odată ce sa întâmplat. Iar atunci când auzi un alt cuvânt mic, nu se poate spune cu certitudine dacă există sau este adevărat doar te joci, vorbind cu tine ca un idiot. De exemplu, când am auzit cuvântul „tishotka“, eu chiar nu înțeleg care ar putea fi numit ca un tricou. Dar eu zaguglit - scrie adevărul.
Am înțeles că nu are sens să se înfurie. E doar un cuvânt, iar atunci când nu jignesc pe nimeni, este o prostie să reacționeze la ele agresiv. Dar cred că acesta este primul clopot. Faptul că am reacționat la faptul că tinerii doar o ureche surd, și eu, ca un bunic, cred că: „Ei bine, spune el?!“
2. devine dificil de a alege haine

Când ești tânăr, hainele - că ești tu. Când aveam 16 ani, am ascultat grunge și a jurat că nu fac eu interesat de ceea ce arata. Dar dacă cineva a ghicit am sugerăm să o odezhku sau sudoripare convenționale destul de elegant pantaloni, nu este bun, eu nu l-ar spune. Ideea este că fiecare dintre noi are anumite limite, dincolo de care nu putem merge - acest lucru este valabil și pentru îmbrăcăminte.
Când ești tânăr, vă puteți permite să-și pună doar despre nimic, pentru că societatea este tolerant tinerilor experiment: să presupunem, să zicem, se exprima. Acest lucru este valabil, de exemplu, coafuri emo razneschastnyh care arata ca si cum au mers călare în vânt toată ziua. Ei bine, râde, dar să nu fie abordată în mod serios și pieptene părul și să facă o tunsoare. Dacă sunteți, desigur, nu un idiot - asa fac ei.
Într-o zi am fost la cumpărături și am văzut o cămașă rece. A fost bine în toate privințele, potrivit mine perfect și sa așezat pe mine. Am fost pe cale să-l cumpere, dar apoi a observat că aceasta a fost vândută în departamentul pentru adolescenți - și de la această vârstă, am avut mult timp de când stânga. Ei bine, ziua mea de cumpărături, desigur, să devină un suflet-căutarea.
Desigur, nu am încărunțit și încrețită. Nu am această burta senil. Încă un adolescent nu-mi place. Arăt ca un adult. Și îmi imaginez perfect reacția altora la adulții care se îmbracă ca adolescenți: poate fi orice - de la tristețe la ridicol. Dar, în orice caz, nu o aprobare. Nimeni nu vrea să arate ca un om molodyaschiysya vechi, acesta nu este bun.
Ei bine, cel mai ciudat parte. Și asta înseamnă, în general, - „să se îmbrace vârsta“? Am serios chiar privit în sus, în dicționar, deoarece nu este foarte bine imagina ceea ce facem. Am înțeles că este ceva de genul samoukroscheniya. Rochie conservator. Mai puțin revoltă, mai puțină atenție, trebuie doar să urmezi modelul - cel mai puțin. Nu mă înțelegeți greșit: eu încă rochie ca și cum aș vrea, dar pentru prima dată a face acest lucru cu precauție. Dar m-am întrebat dacă nu arată ca un bătrân în Theodore Justin Bibber și tot ce fel de lucru - o plăcere dubioase la toate.
3. Tehnologia nu mai par să vă utile

Când ești tânăr, nu stai și nu să se îngropa în modul în care funcționează telefonul mobil. Doar scrie SMS-uri la prieteni, cum ar fi: „Ești un prost“ În cazul în care modelul telefonului mobil devine învechit, vă mutați într-o nouă și abandoneze vechi - se întâmplă chiar și cu toate aspectele vieții materiale. Cât de mulți oameni folosesc după Livejournal a apărut Twitter? Cred că mult mai puțin.
Și vom trece la noile tehnologii, pentru că acest lucru este ceva tipuri de moda, branduri care se schimbă atât de rapid: la început este foarte la modă, iar apoi devine un obicei și estompează. Prin urmare, în tinerețea sa de a dezvolta cu ușurință noi versiuni de programe, lăsând la numai cele care sunt într-adevăr utile, și a scăpa de gunoi vechi.
Da, știu cum să se ocupe de un computer. Dar chiar și așa, eu nu înțeleg de ce oamenii petrec ore lipicios Vkontakte și întotdeauna ceva acolo pentru a posta si schimba userpics. Nu văd nici o diferență între Tumblr, Flickr și tot ceea ce - bine, de ce atât de multe prostii? Toate aceleași peste tot acrobystitis kartinochki, texte scurte - bine, asta-i tot.
4. Nu vezi sens în ceartă

În cele din urmă ajunge la o vârstă în cazul în care nu doriți să argumenteze. Nu este nimic nou. Nimic din ceea ce spun ei nu face să te simți și minte: știi deja totul și nu doresc să explice nimic. Toate aceste dispute nu se termină, nimeni nu este convins - și de ce să se implice în asta?
Când ajunge la o anumită vârstă, îți dai seama că ați auzit toate aceste argumente de o sută de ori de către persoane diferite. Știi ce vei spune acum. Și vei atinge acea vârstă mult mai repede decât crezi. Mai ales dacă stai de multe ori pe Internet - nu le place să discute tot ce ceea ce este la îndemână.
5. Activitățile nu te surprinde

"The Sixth Sense" - cel mai bun film l-am văzut vreodată. Nu din cauza conținutului, ci pentru ca finalul sa transformat în perfecțiune în toată epoca de cinema. El este incomparabil. Același lucru pot spune despre „Fight Club“. A fost interesant sa ma uit, iar sensul său a fost doar inovator pentru timpul său.
Imprevizibilitatea de a face divertisment uimitoare atunci când au fost tineri. Adesea cele mai bune glume - cei care au un final neașteptat. înfricoșător film de groază, pentru că nu știi niciodată ce se va sări din următorul colț. Da, aproape că am reușit, când am văzut „Coșmar pe Elm Street“ - cel puțin primele două părți.
Nimic mai mult nu sunt surprins. Știi ce se va întâmpla în film, în fiecare moment următor. Desigur, doar depinde de bagajul cultural al erudiție și nasmotrennost. Doar acum știi mai bine, să învețe schema narativă de bază, familiarizat cu clasicii literaturii și cinema. Apropo, știați că baza întregii istorii este de numai 12 povești? Nu atât de mult, nu?