Relațiile la distanță sunt, sau sunt acolo în fiecare secundă fată. Și când mă întreb dacă ei pot, atunci da, desigur posibil. Construiește cursul lor mult mai complicată decât o relație atunci când se poate îmbrățișare persoana, și să îndeplinească mai multe ori pe săptămână, nu o lună sau trimestru. Dar toate această convenție, în cazul în care există o dorință reciprocă.
Astăzi vă va spune despre regulile nescrise ale relației la o distanță de:
1. Opțiunea de a merge la iubita ta dispare imediat. Nu există nici un punct. Prima sosire trebuie să fie extrem de Cavalier doamnelor. Acest om trebuie să depășească dificultățile, nu. Am considerat opțiunea, dar ce se întâmplă dacă, el nu va place realitatea că ceva nu merge bine cum a fost planificat, ar fi personaj negativ, și sunteți într-un oraș ciudat, și nimeni nu pentru a ajuta. Și amintiți-vă că pune efort - barbat apreciaza o femeie mai mult.
2. În general, orice inițiativă trebuie să provină de la om. Opțiunea cere - nu este o opțiune. Dacă oamenii nu au un interes de ardere și doresc să te văd, că una din inițiativa dumneavoastră nu este uedite.
3. În timp ce omul nu a venit la tine, nu ai nici o relație și corespondență. Deci, puteți comunica cu ușurință cu alți bărbați. Și alege un făcător, nu obeschatelya. Deoarece promisiunea de a veni, după cum arată practica, nu este o garanție că va veni un om.
4. nu justifică faptul că un om al anului pentru tine și nu a venit. Când un om vrea cu adevărat să - este nevoie și face.
5. Nu este nevoie să se agațe de om și să-l convingă că relațiile la distanță sunt posibile, dacă el nu crede în ele. Respect și valoarea.
Credeți în relația pe distanțe lungi?
Da, și distribuiți acest articol cu toți prietenii care doresc fericire și dragoste.
Vă îmbrățișez cu toată inima și sufletul meu! Cu dragoste, Denis!
PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓