5 moduri de a inveseli toamnă ploioasă, frăție

Dacă sunteți torturat blues de toamnă, aceste sfaturi vă vor ajuta să inveseli rapid.

Apatie, melancolie, dor ... o stare proasta purtat de obicei pe mine cu debutul toamnei. Care este motivul? Poate faptul că străzile sunt gri, de multe ori plouă, trebuie să ajungem la cabinetul de sus rafturi cald obiecte voluminoase și rochie de preferat să se ascundă departe.

Eu „da drumul“, în zilele însorite, calde. Apoi, avem toată familia merge la o plimbare în parc, face fotografii în foc căzut frunzele și beau ceai de fructe. Dar apoi cpadaet euforie, și voi începe bufneală.

Dar, în acest an, am întâlni acest moment al anului, fără a depresiunii de toamnă, a face față cu care am ajutat sfaturi vecin.

Adăugați luminozitate!

Se diluează zilele gri de culori luminoase. De exemplu, a pus pe copac desktop mandarină, a pus într-un accesoriu de birou luminos ca o brățară sau o eșarfă, face mici reparații în apartament.

copac Tangerine pe desktop va ajuta la blues înfrângere.

De exemplu, când am fost sub formă de rulouri melancolice, soțul se duce să mă întâlnească, și ne schimbăm ceva în nostru dormitor: lipici tapet. cumpăra o lampă luminoase, perdele noi sau o imagine „suculent“. În inima imediat devine mai distractiv.

Du-te la cumpărături

cumpărături corectă va alunga spiritele rele. Ceea ce vreau să spun prin cuvântul „corect“? Când cumperi ceva pentru tine, fie că este vorba de haine, pantofi sau bijuterii.

Dacă te duci să cumpere carne, haine pentru copii și o cămașă pentru soțul ei - nu primiți nici o plăcere! Dar lucruri noi de primăvară pentru tine - cel mai bun leac pentru blues. Dacă este posibil, prefera culori luminoase, nu tonuri de negru sau gri.

Se angajeze în noi afaceri

Rutina de zi cu zi poate zdruncina orice moment al anului, mai ales in toamna. Pentru a nu ceda la melancolie, lucra sau se înscriu pentru cursuri. Noua clasă, iubirea și emoțiile vor merge în favoarea ta.

Nu știi ce vrei? Încercați să vă parte la dans din buric sau ciubuc. Chiar și jogging seara ordinară va ajuta să scape de gândurile triste și rupe din rutina de zi cu zi. Plus beneficiile pentru sănătate și cifre.

dieta corectură

De exemplu, adăugați produsele. care face față cu ușurință cu o stare proasta. Printre acestea se numără:

Nu încercați să ridice starea de spirit cu ajutorul alcoolului și a energiei. Desigur, la început ei vă va da un impuls de energie, dar apoi să se întoarcă din nou apatie și chiar „societatea“, cu sănătate precară.

Fii mai aproape de natură

Când vremea este vreme bună, încercați să alegeți natura întregii familii. Puteți picnic, friptură gratar, joaca cu copii în jocuri în aer liber. sau pur și simplu se află într-un hamac pe o reședință de vară.

Într-o zi vecinul meu plângerile despre depresia de toamnă mi-a spus această poveste. Am dat seama că este important să realizăm cât de frumos acest moment al anului! Nu e de mirare că a fost toamna inspirat Pușkin, Esenin, Lermontov.

Este de asemenea important să zâmbească, să nu sperie oamenii la locul de muncă, pe transportul public sau la casa lor se confruntă cu „acru“. Apoi, nu depresie toamna va nu este frică.

Și cum te lupți cu depresie toamna?

Sănătate + 6 Dieta de credințe pe care le poate duce la depresie

Știați că un anumit mod de gândire poate duce o persoană la depresie? Cu toate acestea, credințele și instalarea lor posibile.

Familie + Prieteni 12 femei modalități de a îmbunătăți starea de spirit

In agitatia afacerilor zilnice si ii pasa de femei uita de multe ori despre ei înșiși. Ca urmare a neglijenței lor proprii.

Rețete Raportul din copilărie împotriva starea de spirit proasta

Vă oferim rețete din copilărie pentru a ajuta alunga blues departe, anxietate și depresie.

Sănătate Am vesel - 10 cauze de oboseala cronica

Lipsa de somn - nu este singurul motiv pentru care te simți obosit tot timpul. Micul dejun mananca alimente reci.

Casa Cum de a evita greșelile în amenajarea apartamentului: Sfaturi Designer

Noi vorbim despre cele 9 greseli de design plat comune și cum să le evite.

Moda 5 stiluri de modă de tunici și cum să le poarte

Tot ce trebuie sa stii despre tunici de modă și cum să le poarte, în funcție de caracteristicile unei figuri.

Cum de a stabili o relație cu soțul ei: 3 Consiliul de psiholog

În relațiile de familie și să ia în considerare experiența celor care sunt mai înțelepți. Să ne ascultăm sfatul unui psiholog profesionist.

Casa Alegerea culorii ideala pentru dormitor

Ce culoare pentru a picta dormitor pentru a vedea cele mai dulci vise si fara griji?

Mâncare Juicy pește umplute - ușor de preparat fel de mâncare

Îmi place să gătesc și doresc să împărtășesc cu voi rețetele mele preferate sunt foarte gustoase crap umplut.

Vara: soare, valuri, de bun venit. Atunci când, în cazul în care nu acum, este timpul să ia o vacanță și în cele din urmă să scape din oraș și biroul înfundat! În același timp, în mod paradoxal, mulți dintre noi au uitat cum să se relaxeze.

Să vara încă nu a sosit, dar soarele strălucește în fiecare zi mai luminos, temperatura aerului crește în mod inexorabil, camera devine înfundat. Este timpul pentru a învăța cum să facă față cu căldură în birou.

Dacă înțelegeți că cele mai multe ori departe de soțul ei, este timpul pentru a aduce înapoi în relație, și romantismul de impresii proaspete. Va oferim idei ușor implementabile de vacanță în comun pentru cupluri.

Alatura-te!

informații

Wclub.ru - club pentru femei care doresc să fie fericit. Bine ati venit la Clubul nostru de femeie!

articole similare