4 Dua pentru cei care doresc să rămână gravide

Întrebarea de la Fatima:
„Ei spun:“ Domnul nostru! Dă-ne bucuria în ochii soțiilor și copiilor noștri, și să ne facă un model pentru cel drept „(Al-Furqan 25/74).
Al-Ba lazina yakuluna rabbanā hab Lanei minute wa azvādzhinā zurriyatinā kurrata 'VA agyunin idzhgalnā lilmuttakina' imāmāan
„Dacă sunteți oferindu-ne un copil drept, cu siguranță va fi printre recunoscători“ (Al-Araf 7/189).
Huva al- Lazi halakakum min nafsin vāhidatin VA dzhagala MINHA zavdzhahā liyaskuna 'ilayhā falammā tagashshāhā hamalat hamlāan hafifāan famarrat bihifalammā' askalat dagavā Allāha rabbahumā la'in „ātaytanā sālihāan lanakunanna Ming Al-shākirin
„Doamne, dă-mi puii de drept“ (al-Saffat 37/100).
Rabinul hab al-mea dacă sālihin
„Mi-e teamă de ceea ce făcuse rudele mele, după mine, pentru că soția mea este stearpă. Deci, da-mi de la Tine un moștenitor mine și familia lui Iacov moștenește. Și să-l facă, Domnul meu, 'om' (Maryam 19 / 5-6).
Ba 'inni hiftu Al- mavāliya min varā'i VA kānati imra'ati gākirāan fahab dacă ladunka min valiyāan yarisuni VA yarisu minute' Alî yagkuba VA idzhgalhu Rabbi radiyā
A se vedea, de asemenea:
A se vedea, de asemenea:
Pot înota în piscina sau de a lua un duș în timp ce uraza în luna Ramadan?
Salam alaikum. zilele călduroase ne-am dus, dacă aș putea face un duș sau baie în piscina în timpul Postului? O mulțime de gândire despre această problemă. mulțumesc

Fără ea, postarea dvs. va fi invalid
Această componentă a postului este una dintre cele mai importante. Fără aceasta, postul se consideră invalidă și nu vor fi considerate ca cult.

Dua, pe care Profetul Muhammad (ﷺ) a vorbit întotdeauna înainte de masă
A fost relatat de la Ibn „Abbas (radyyallahu cu el) că Trimisul lui Allah (pacea alayhi wa sallam) a spus:„Înainte de a începe să mâncați, vorbind

Dua din sărăcie

Cine este îngropat în fața Kaaba într-un loc numit „Hatim“?
Hijr - loc între peretele nordic al Kaaba și peretele semicircular al-Hatim. Între Kaaba și Al-Hatim îngropat.

„Timpul va veni atunci când el va fi salvat, care va efectua cel puțin 1/10 din poruncile lui Dumnezeu“
În hadith Mesagerul lui Allah ( „alaihi wa sallam) oferă diverse exemple de fitnah care vor apărea înainte de Ziua Judecății. Ce este un profet al celor de mai sus este de temut mai mult, și cum să vă protejați de la ei?

Cum de a proteja familia de Satana?
Un om care are un timp de greu, deoarece este în mod constant testat de către Allah Cel Atotputernic, sau pentru că l-au găsit cu mâinile mele. Allah a promis omul o mare răsplată în lumea ascultării eterne și după El.

Ce înseamnă hadith „Cei mai mulți oameni din Ummah mea va muri de deochi?“
Acesta a fost relatat de la Imam Ahmad, Malik, Al-Nasa'i și Ibn Hibban că Sahl Ibn Hanif a ieșit cu Profetul (pacea și binecuvântarea fie asupra lui), într-o călătorie spre Mecca. Când au fost în Harar defileu în al-Dzhahfa Sahl ibn Haneef a făcut ghusl. El a fost un bărbat frumos, cu o piele strălucitoare și frumos.