1. Shadowboxing
Această metodă este potrivit pentru cei care au lucrat pentru ceva timp într-un grup sub supravegherea unui instructor, iar apoi a plecat, de exemplu, în vacanță sau o călătorie de afaceri, dar nu doresc să-și piardă abilitățile de auto-apărare. Deci, tehnica ta Împliniți „pe aer“. Clumping încet, în mod deliberat. Urmează în mod corespunzător pentru a efectua mișcarea gruparea, poziția picioarelor. Ei bine, dacă va oglinda pentru a verifica.
Mai mult - a lucrat șocuri lor coroană și combinațiile preferate rapid și puternic, cu accent pe viteză și putere de explozie. Ați terminat? Și acum pentru vizualizare: imagina imaginea bandit, care vă va aduce în jos mânia lui dreaptă. Rise în poziția colocvial. Face câteva gesturi și pașnică. explozie a lovit ținte imaginare cea mai bună combinație a acestora. Ieși de pe flancul și se repetă de mai multe ori.
Desigur, box umbra este un substitut pentru partenerul de sparring reale, dar cel puțin nu se va uita învățat în materialul de instruire. Si apropo, umbra box - antrenament mare dimineața, dacă faci înclinări regulate, genuflexiuni și trage-up-uri te plictisesti.
2. generală și pregătire fizică specială
Da, împinge banală pumnii, bormașină și genuflexiuni cu sarind nu a fost anulat - pentru a vă menține în formă și puteți, fără simulatoare, cel mai important lucru - să nu fi leneș și de muncă. În ceea ce privește pregătirea fizică specială, apoi să poarte cu un samooboronschika atlet „set gentleman“: haltere, ponderare de 0,5 kg, extensoare diferite carpiene (cum ar fi un banc sau inel practicanta giroscopic).
Cu acest set puteți aranja un adevărat antrenament stradă grele - lovirea de lucru cu greutăți, tren puterea de prindere și duritatea periilor, pentru a transforma o varietate de răsucire, intrările la distribuția și așa mai departe - la asta destul de fantezie.
3. Lucrul la labe de box
Pentru buna lucra punct de vedere tehnic la box labe tine, desigur, nevoie de un partener care știe cum să se ocupe de aceste accesorii. Dar dacă nu, să fie mulțumit cu puțin. Mai precis, un mic stantare labă. Space este nevoie de un pic, dar este utilizarea de a fi. Iată ce puteți face cu ea: Pune-ți mâinile pe mâna stângă (dacă sunteți dreptaci și stângaci, de obicei, tren într-un rack), mâna ușor îndoit, Desface laba peste si Îndepliniți o serie de pumni tare cu mâna dreaptă.
Imaginați-vă că vă sunt puse sub sechestru cu mâna stângă pentru rever adversarului, iar dreapta - non-stop l-au bătut în față. Vă recomandăm următoarea secvență: linia dreaptă, mâna deschisă linia dreapta, ciocanul pumnul drept, cotul drept. Puteți adăuga chiar și o labă lipit de mâna dreaptă sus și unele atacuri ascuțite pe genunchi.
Crede-mă, voi toți trebuie să tren. Deci, mergeți mai departe!
Dar ce putem spune despre prejudiciu ligament atunci când Bosh de pere. Materialul nu simt ca un exercițiu de halteră acolo, „promovare“ (el a inventat numele sau care a venit la mine, eu nu știu). poziție șezând, mână pubescente jos gantere în mână începe mișcarea de rotație într-o direcție sau alta. Sau simple exerciții ai. Apoi Qigong-ul, respirație corectă și yoga pentru a ajuta. Totul începe cu elementele de bază. Dar cartea sensibilă nu am văzut pe elementele de bază: „Bazele arte martiale“, sau poate ai văzut. )
Maxim, am pierdut ceva link-ul gândurile tale.
Conform declarației materialului de impact în blog-ul cu același nume.
Ce prejudiciul ligamentului?
antrenamentul cu gantere bun.
Cărțile de diferite loturi. Și rețeaua de mare de informații. Totul este dacă te uiți greu.