Când am fost în căutarea de muncă, m-am dus la întâlnirea cu angajatorii, apoi re-citit mai multe tipuri diferite de literatură despre cât de bine se arată într-un interviu.
Astăzi vreau să împărtășesc tehnici care pot face un interviu de angajare de succes.
1. Vorbeste mult si la obiect.
După primul eșec al interviului, am dat seama că am nevoie să spun mai mult. Aceasta este ceea ce va ajuta angajatorul meu viitor să văd ce pot face, cum fac afaceri, și dacă un astfel de ofițer care avea nevoie.
Prin al doilea interviu am pregătit cu mai multă atenție. Am găsit pe internet informații despre companie, a studiat structura companiei, a analizat toate locurile de muncă vacante. Dintre acestea, am ales cele care mi-potrivite, și chiar pregătit un discurs, de ce vreau să lucrez în această organizație și la pozițiile selectate.
Când am pregătit toate acestea, vin la birou pentru un interviu, HR a fost surprins și conștientizarea mea, și ca pregătire pentru conversație. Asta a fost victoria mea mică. Cu toate acestea, un loc pentru care am fost revendicat, era deja ocupat, dar nu sunt prea supărat.
2. Cum acest lucru vorbește deschis despre faptul că vreau să lucrez.
Am dat seama că orice angajator într-adevăr vrea să audă de la viitorul angajat, că el vrea să-l lucreze la el. Am fost mereu jenat să spun așa. Nici nu a putut imagina cum este posibil să se ia și cum să spun: „Eu chiar vreau să lucreze în organizația dumneavoastră.“
Într-o zi, când am luat parte la un interviu deschis, am ascultat un discurs de o fată care nu a fost foarte insistent, și chiar mai mult timid. Ea a vorbit foarte încet, că nu am nici încerca să-l audă. A trebuit să vorbesc după ea, și mental deja eliminată din concurenții săi.
Și dintr-o dată fata a spus clar: „Eu chiar vreau să lucreze în compania dumneavoastră.“ Ea a spus că este atât de simplu și, în același timp, am văzut cum cuvintele ei flatat cap. Inutil să spun că a câștigat bătălia în interviu.

3. Un rezumat ar trebui să fie pregăti expert.
O altă caracteristică a unui interviu de succes, pe care am învățat din propria mea experiență, este bine CV-făurite.
Am făcut CV-ul imediat după absolvire. Mă duc acolo adăugat numai la locul de muncă, atunci când să concedieze și a fost în căutarea pentru unul nou.
Într-un fel, în aceeași organizație am făcut observația că CV-ul meu este de actualitate. Am fost acolo, în secțiunea „Cunoașterea programelor de calculator“ a fost specificat în pachetul MS Office a unor echipamente vechi, reprezintă!
Și am dat seama că am nevoie pentru a actualiza datele. De exemplu, eu nu cred că acum este important: rezistenta la stres si capacitatea de a învăța rapid și să asimileze informații. Și nimeni nu va fi surprins sociabilitate.
Am încetat să indice în rezumatul vârstei sale. Fata nu cere întotdeauna el. Aici sunt mici trucuri mele au fost atunci când am fost în căutarea de muncă.
Și ce fel știi să treci cu succes un interviu?