Mă întâlnesc de multe ori astfel de oameni care cred sincer că nu-și controleze propriile lor vieți.
Oamenii îmi spun poveștile lor de eșecuri și înțepături, tot în timp ce spune: „Nu pot schimba nimic.“ Ele sunt în mod constant constatare motive pentru a justifica de ce nu trăiesc așa cum doresc. Poate sa vina genetica, sau guvernul, sau munca prea grea, sau soțiile / soții lor, sau climatul financiar, sau doar o copilărie dificilă. Sau, dacă spui câteva cuvinte - nu este vina lor.
Ei bine, pentru astfel de oameni am vești proaste, pentru că numai ești în controlul vieții tale. Indiferent dacă vă gestionați cârma navei tale, numit „Life“ sau pur și simplu derivă, dar că sunteți pe puntea navei.
Oamenii trec cu vederea de multe ori acest punct. Da, desigur, din când în când se întâmplă la noi unele probleme. deoarece nu putem controla totul până la cel mai mic detaliu evenimentele care ni se întâmplă. Dar am controla modul în care reacționează la circumstanțele și problemele, și, prin urmare, dacă să accepte întreaga responsabilitate pentru consecințele deciziilor noastre. Pentru că suntem încă responsabili pentru viața ta. Acceptați-l ca un fapt.
Dacă noi credem în ceva care nu este în caz de control, atunci se dovedește că suntem doar „cumpără“ pachet nelimitat de încredere și speranță. Sper în faptul că lucrurile se vor schimba în bine. Sper în faptul că succesul va veni la noi, indiferent dacă facem ceva sau nu. Și dacă am luat „nelimitat“ pe care ei înșiși s-au externat din succesul de a atinge toate obiectivele lor. Apoi, pur și simplu ne vom transforma in creaturi slabe vointa care merg doar cu fluxul.
Atunci ce să fac?
Din această situație se numește „juca deasupra liniei“

Această linie ne-o linie clară între câștigătorul gândirii (prădător) și a crezut că pierde (victima) arată.
În timp ce caracteristicile de mai sus, fiind un câștigător, persoana care acceptă responsabilitatea, determinare și curaj. Fiind mai jos omul se concentrează pe concepte cum ar fi „vinuri“, „justificare“ și „Failure“.
Acest model este cunoscut în multe cercuri de afaceri, și este pe ea și a construit o bază prin care să se identifice omul puternic și slab.
De ce „joacă deasupra liniei“ atât de important?
Motivul pentru care trebuie să ne oprim de joc „sub linie“, este foarte simplu. Dacă nu crezi în controlul vieții tale, atunci pur și simplu nu va fi capabil de a schimba orice situație în care vă aflați, și stabilind astfel te pentru eșec.
Modalitate de a se depăși și obiectivele jocului este prin „deasupra liniei“.
„Jocul este pe linia“ înseamnă că vom alege modul în care trăim și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile noastre pe deplin, și încep să înțeleagă că suntem responsabili doar pentru rezultatele acțiunilor noastre.
Acest lucru înseamnă adoptarea măsura în care devine definitoriu rolul nostru în propriul nostru viitor. Aceasta înseamnă renunțarea la fraza: „De ce eu? De ce s-a întâmplat cu mine „iar trecerea la gândul:“? Care este rolul meu în această situație și ce pot face pentru a schimba totul“. Da. Fără îndoială, este o muncă foarte grea, și ne bate din zona noastra de confort, dar este o cale sigură de a gândi de dezvoltare a câștigătorului.
Fii decisiv și asume întreaga responsabilitate pentru acțiunile noastre - mijloace pentru a controla viața lor.
Când ești în control, ești liber: aveți libertatea de alegere, pentru că numai tu decide ce va fi viața ta. Este tu, nu țese firele de destin. Ești liber să faci ce te intrebi.
Desigur, viața este plină de o varietate de probleme, dar știi ce? Toate „școli“ se întâmplă, nu merg întotdeauna bine. Dar asta nu este un motiv să renunțe, și cu cât mai repede ne ia în mână și să înceapă să acționeze, cu atât mai bine. Diferența principală dintre câștigătorii de la învinși este gândirea lor și alegerile pe care le fac.
Tu renunți, să înscrie în colț, plângând în hohote și plîngea că toate acestea nu este corect, sau să găsească o soluție la problema și să o rezolve? Selectarea 100% depinde numai de tine.
Cum de a începe „deasupra liniei“?
1. Dig in tine si dai seama ca te joci deasupra liniei sau sub ea.
Intreaba-te: „Ce vreau de la viață?“. Sunteți complet mulțumiți de felul în care trăiți? Complet Fie că sunteți mulțumit financiar bunăstarea, sănătatea dumneavoastră. funcționează relațiile? Fii sincer. Sunteți mulțumit cu locul lor în viață, sau ideală a ceea ce lipseste? Daca nu sunteti multumit de viata 100%, apoi pur și simplu întrebați-vă „De ce sa întâmplat asta?“
Să sperăm că, după ce a citit acest articol, veți alătura ordinea de 10-15% din populație, care tocmai pentru tine să înțeleagă că, dacă o persoană este nemulțumit de viața lui, depinde de propriile sale acțiuni. Apoi, întrebați-vă dacă sunteți gata să-ți schimbi viața și o aduce la starea de acest ideal?
2. complet excluse din discursul „victime“ Lexiconul și să ia alegerea ta
Respingeți astfel de cuvinte ca „eu“, „Eu nu pot“, „Eu nu va funcționa.“ Vorbind aceste cuvinte cu privire la unele lucruri și evenimente, vă dau prin prezenta-te de instalare, care nu aveți nici un control asupra evenimentelor. Acest lucru nu este așa.
Luați în considerare următorul scenariu: „Trebuie să mă duc la muncă.“ Nu, face alegerea de a merge la locul de muncă. Nu este foarte plăcut, dar este mai bine pentru tine de a lucra aici - cu privire la activitatea pe care nu le place, dar care să plătească cel puțin niște bani, în loc să trăiască pe stradă, pobirayas. Dar pentru a schimba locuri de muncă mai interesant, nu vă grăbiți. Și este propria ta alegere. „Nu-mi pot pierde in greutate. ca starea mea de sănătate nu permite să facă. " Nu, pur și simplu nu se poate face anumite exerciții (poate într-adevăr nu permite starea de sănătate), ci în puterea ta de a face orice alte exerciții care, de asemenea, va da roade.
Când excludeți discursul „Lexiconul victimei“, veți înțelege că totul are o alegere. Și tu ia responsabilitatea pentru propriile alegeri.
3. Rămâneți concentrat pe soluții și rezultate.
Doar o singură dată pentru a accepta faptul că problemele tale sunt rezultatul propriilor decizii, se va deschide posibilitatea de a pune în aplicare o soluție la problema ta.
Aceasta este o întrebare vă puteți întreba:
„Și din cauza a ceea ce, de fapt, experimentat această problemă?“ Și „Ce pot face pentru a rezolva această problemă?“
Faceți o listă cu capacitatea dumneavoastră. Amintiți-vă că, în ciuda complexității sarcinii, obstacole, voi toți trebuie să reușească. Amintiți-vă acest citat Teodora Ruzvelta:
„Fă ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești.“
Este adevărat că primul motiv pentru care îi ține pe oameni și nu le permite să se dezvolte, sunt oamenii înșiși. Acum este timpul pentru a schimba viața ta, să își asume responsabilitatea pentru ea și începe să lupte. Nu garantez că drumul nu va fi dificultăți și provocări, dar sunt destul de sigur că numai tu vei fi capabil să facă față cu nava sa numit „Life“, pentru că este stai pe podul de căpitan.
- Cum să supraviețuiască vremuri grele?
- Cum încep să mă trezesc devreme: 10 sfaturi.
- Pe măsură ce concentrația de puterea de a vă ajuta să reușească
- Motivația: cum să devină mai motivați și adaptate la victoria.