Informații utile 3
# X201c; Această teamă nu este doar un hotel # x201d;
Maks77rus (14 comentarii)
Moscova, Moscova, Rusia
Informații utile 5
Cute mini-hotel, situat pe strada Galley, în apropiere de monumentul Călărețul de bronz. Până la doar un număr, am călătorit mai mult pe jos. La Schitul, Catedrala Sf. Isaac, Nevski este la câțiva pași. Admiralty la 7-10 minute de mers pe jos de metrou.
Am trăit într-o doua camere, camera este foarte curat. Există o comună mini-bucatarie, micul dejun este spartan, dar poate fi altceva să se cumpere. Ceai, cafea, apă rece gratuit. Valoare pentru bani este foarte bun. Eu cu siguranta ar lua în considerare acest hotel mai mult, atunci când am ajuns la St. Petersburg, în data viitoare.
Fapte utile 1
# X201c; Curat, ordonat, prietenos, în centrul # x201d;
Akari-chi (45 comentarii)
Informații utile 3
# X201c; Nu-i rău # x201d !;
arielival (15 review-uri)
În general, destul de bine. Cel mai plăcut locația - un pic mai îndepărtat de zgomotul Neva, dar chiar în centru, aproape de Călărețul de bronz. Două etaje camera este foarte frumos, ferestre spre curte, foarte liniștită. La micul dejun doamnă nimic de a mânca. Fetele de la recepție sunt foarte politicos.
Informații utile 2
# X201c; Pe fața teribilă, bine # x201d interiorul .;
Leonid P (23 review-uri)
Informații utile 2
Întrebări și răspunsuri
Sfaturi de călătorie pentru rezervare camere
# X201c, nu este necesar pentru a alege numărul, iar vecinii # x201d .;
Toate numerele de sfaturi cu privire la alegerea
Travelers, de asemenea, vizualizat.
Nevsky Breeze hotel
№120 de 354 hoteluri din București
Grand Mark Hotel
№97 de 354 hoteluri din București
Hotelul Station A1
№61 de 354 hoteluri din București
** Prețurile sunt furnizate de partenerii noștri și includ rata medie a camerei pe noapte și taxe și taxe, care sunt fixate la momentul rezervării, sunt cunoscute partenerilor noștri și de plătit. Informații detaliate sunt disponibile pe site-urile partenerilor noștri.