12 motive bune de ce oamenii cresc la rece față de femei

Uneori, un om se plictisește și începe să se răcească până la femeia lui. Și nu întotdeauna o astfel de schimbare de atitudine se datorează apariția unui rival. Foarte des femei provoca bărbați la ea.

Ai 12 motive pentru care sexul mai puternic să-și piardă interesul pentru iubita lui.

12 motive bune de ce oamenii cresc la rece față de femei

1. Nu doresc să monitorizeze aspectul lor.

Nici un om nu vrea să vadă alături de o femeie care nu se uite după ei înșiși. Nu trebuie să justifice lenea prin cuvintele „dacă doriți, apoi lăsat să mă accepte pentru ceea ce sunt.“ Omul iubește mai presus de toate ochii. Și dacă el este dispus să pună cu niște cifre neajunsuri, dar este un fel de funcționare nu este ușor.

2. Neîncrederea și gelozie excesivă.

3. Manipularea, presiunea excesivă

Dacă un om nu este gata sau nu vrei ceva de făcut, nu trebuie să-l vigoare. Opțiuni cum ar fi: „Dacă mă iubești, te va ajuta cu siguranta mama mea în țară mâine“, tocmai din cauza acestui număr. Vrei un om să-și îndeplinească orice dorință, cel mai bine este să-l motiveze sau să negocieze omenește.

4. Limitarea spațiului personal.

Fiecare om vrea să spună acest lucru să se destăinui în compania prietenilor, sau de a face ceea ce-i place. Și iubitor de libertate om-creatură. Dacă încercați să limiteze libertatea, poți fi sigur, pentru o lungă perioadă de timp el nu a supraviețuit ...

5. Vmeshivanie ultima

Așa cum nu ne-ar dori să, nu putem schimba nimic în viața mea. Nu este nevoie să sape murdăria, și chiar mai mult pentru a compara astăzi și fostul partener. Aceasta nu va aduce nimic altceva decât durere. Bucurați-vă de momentul prezent.

6. Lipsa de intimitate

Chiar dacă nu este cel mai important lucru într-o relație, dar este una dintre cele mai importante componente. Dacă o femeie refuză bărbatul ei în acest tip de dragoste, sau încercând să-l utilizați pentru a le manipula, nu ar trebui să fie surprins de faptul că un singur om zi nu va sta și va merge să-și caute norocul în altă parte.

Continuare pe pagina următoare:

articole similare