12 iunie Tverskaya a fost distractiv

În apropiere a fost o mulțime de poliție, polițiști, care în grabă tras împreună forțele pentru camioane și autobuze (a se vedea. Foto) parcate în șiruri lungi de Tver, pe ambele părți ale drumului, oamenii obscure în costume de câte doi, similar cu „Men in Black“ și cu fețe terminatori, care se va citi: „și vă amintiți, și tu, și tu, băiat cu rață și ai rață.“

Au fost mulți oameni, toate aglomerat pe patch-uri în apropiere de metrou, pentru că totul este blocat diverse forțe de securitate, pe care întunericul, mai multe mii au fost conduse acasă din motive necunoscute, și din acest loc ar putea restrânge coridoare, fie la stânga sau la dreapta, pentru autoritățile sunt redus în mod artificial partea pietonală Lucrări de construcții de fictiva (a se vedea. foto). In apropiere au fost întinse corturi albe festive si oameni înghesuiți în ele, să nu știe unde să meargă, au existat mulți străini și turiști cu copii, care, evident, nu se aștepta o astfel de rândul său, în Ziua România.

Impression: acum poliția, scutierii și echipa militară din partea de sus, să ia în ring și zdrobit, că aproape sa întâmplat.

Walkers erau liniștite, cu multe partide pierdute, multi se uita la oficiali de securitate cu neînțelegere, spunând: „Și de ce în cazul în care atât de mult?“

Am încercat să străzile să treacă de cealaltă parte, dar nu am mers, dar mulțimea de ofițeri de aplicare a legii la întrunire (vezi foto.) - toate taie, în instanțele de judecată a stat de serviciu de la 2-3 polițiști care au lansat oameni, dar nu au voie să intre și ei ai ajuta pe lucrătorii de utilități, bărbați în veste de muncă, îndeplinind rolul ochiului. Pass ar putea fi doar lângă stația de metrou Mayakovskaya de detectoare de metale, în picioare în coada de așteptare generală (a se vedea. Foto)

student la drept; Vă pot spune ceva de politică, ceva de istorie, un pic de astronomie, un pic de economie; alte domenii - proporțional cu cantitatea de alcool consumata

A fost Tver, în cele mai multe locuri „fierbinți“.

1. Pentru început, a devenit deja un lucru obișnuit, vagoane de orez nenumărate și unități Rosgvardii. soldați curajoși au luat repede în stradă încercuit zone, astfel ele însele prin organizarea unei reuniuni spontane. Un bunic, care iese din metrou, a remarcat în mod corect: „polițiști mai mult decât de oameni“

2. Apoi, care deține un jucăuș participanți activi în special, forțele de securitate au început să se separe mulțimea și comprima cordon. A început Hustle și răspuns. Unii oameni au început să încerce să răstoarne detectoarele cadru metalic și gardieni.

3. Finalul a fost finala, „stoarcere“, oamenii de pe stradă și mai mult de 800 de deținuți, așa cum a devenit cunoscut

4. Despre brutalitatea și arestări periodice bătăi ale deținuților, cred că nu este necesar să-i spun.

În general, nu știu dacă a fost decizia corectă de a amâna o acțiune pe Tverskaya, dar ceea ce se întâmplă în centrul orașului „garzi“ în fața a sute de nu înțeleg oamenii care au venit la festivalul nu a jucat în mod clar în favoarea autorităților de la Moscova.

Un candidat pentru deputați municipale din regiunea Tver, București
Utilizatorul poate pune o întrebare

Galina Fil'chenko răspunde la întrebările dumneavoastră în linia lui directă

Am fost, de asemenea, la raliul pe Tverskaya și doresc să împărtășească impresiile lor.

Nikita Kuchinsky răspunde la întrebările dumneavoastră în linia lui directă

Mai multe 2 raspunsuri

Dacă știți răspunsul la această întrebare poate demonstra în mod convingător, nu ezitați să vorbească

Ajutați-ne să găsim răspunsul.

Selectați cel care ar trebui să ceară această întrebare>

întrebări de rating pe zi

Răspunsurile de la cei care cunosc