11 Secretele Sărutului perfecte - ghid în blogosferă

11 Secretele Sărutului perfecte - ghid în blogosferă

Probabil știți că sărutul nu este doar plăcut, dar, de asemenea, foarte util. Și acum imaginați-vă că pentru multe cupluri sarut poate fi chiar mai interesant decat sexul - mai ales dacă știi câteva trucuri care transforma buzele ating într-un proces incredibil de erotic.

Potrivit unui număr de cărți populare pe psihologia de bărbați și femei - ființe de pe planete diferite, cu toate diferite avizul, de multe ori opuse. Cu toate acestea, există probleme pe care suntem în unanimitate - de exemplu, ne place să-i sărute, dar de multe ori acordă puțină atenție acestui proces, la revedere insotitor buzelor ating sau in timpul preludiului. Cum de a face excită sarut provocat de găină și excită fantezii sexuale cunosc băieți și fete, pentru a împărtăși cu tine secretele lor.

„Când ne sărutăm o fată, îmi place să-mi deschid ochii, dar numai pentru o secundă sau două. Îmi amintește că totul se întâmplă în realitate și nu un vis pentru mine. Doar nu clipesc prea des, fetele - tipul s-ar putea crede că nu ești concentrat suficient pe el“, - Bruno, în vârstă de 23 de ani.

Mâinile nu sunt pentru plictiseala

„Da, știu că, în acest caz - toată atenția pe buze, dar eu cred că mâinile și modul în care le utilizați, joacă un rol important într-un sărut. Acest lucru arată că omul îi pasă nu numai despre procesul de partea mecanică, ce crede el despre mine și vrea să fiu mai aproape. El poate lua chipul meu în mâinile sale, care rulează mâinile de-a lungul coloanei vertebrale, ma presat puternic să-l și un pic pentru a elimina - trebuie doar să o fac așa cum este adesea prezentat într-o melodramă romantică. Se pare un pic ciudat, dar functioneaza doar impecabil „- Sarah, în vârstă de 31 de ani.

„Sunt - un fan de conversație bună și un sărut bun, dar nu ambele. Mi se pare că sărutul perfect, trebuie să fie continuă și fără efort, așa că hai să îl napotom cuvântul „- Becky, în vârstă de 21 de ani.

Calm, dar calm

Respirație proaspătă mai ușor de înțeles

„Atunci când se întâmplă o dată și se așteaptă să fie acolo să-i sărute, nu uita de guma de mestecat sau bomboane mentolate - nu este nimic mai rău decât să se simtă blowhole stătut cuiva“ - Nate, în vârstă de 24 de ani.

Adăugați un pic de pasiune

„Un tip doar ma sărutat, și apoi ușor îndepărtat un fir de păr de pe fața ei - a fost foarte frumos. Cam la fel, mă simt, atunci când am mangaiat obrazul - o mișcare subtilă este capabil de a fi amintit pentru o lungă perioadă de timp“, - Lindsey, în vârstă de 21 de ani.

„Casatorit saruta mai devreme sau mai târziu, se estompeze în fundal. Soțul meu și cu mine sarut nu mai este la fel de comun ca a fost o data, dar încă pus dragoste și tandrețe în nostru fiecare sarut „- Christina, în vârstă de 27 de ani.

„După ce ne-am sărutat cu prietenul ei și el ușor, subtil musca buza de jos. A fost foarte neașteptat și foarte sexy - M-am simțit ca și cum am fost într-un videoclip muzical abrupt „- Alison, 21.

„Este bine atunci când un tip începe să se sărute cu accente lente și blând pe buze, dar dacă, în orice moment, el continuă în același spirit, este foarte plictisitor. Sărutul ar trebui să fie o presiune, forță și cota de agresiune la „scânteia aprins flacăra“, „- Ashley, în vârstă de 24 de ani.

articole similare