Lungmetrajul „Sala“:
poveste de rău fenomenala
Terenul de „camere“ este fenomenal în prostia ei deliberat și lipsa de sens. Cât de mult nu rizi de scenarii inept în care toate aleatoriu, Tommy Weiss, în general, nu pare să aibă nici un indiciu cu privire la ceea ce este. El - ca un străin nenorocit pe care el a văzut niciodată un singur film, dar citit despre ele în carte și a decis să tragă ceva diferit.
Formal, „Camera“ spune povestea unei bănci care operează Johnny (jucat de Weisz), care pare să fie bine: cariera, mireasa Lisa și prieteni. Cu toate acestea, cel mai bun prieten, Mark, trădat Johnny și de dormit cu Lisa. Astfel încât personajul principal mult mai supărat,-de asteptare nume Mark pui și se împușcă în gură cu un pistol.
Cum ai reușit să se întindă povestea o oră și jumătate? Doar umplut cu o grămadă de ramuri poveste de gunoi, ceea ce nu are sens, legături sau complete. Aici este mama Lisei spune că ea are cancer de san. Aici sunt prietenii lui John vin la casa lui, atâta timp cât nu este angajat, și există sex. Aici personajele sunt în rochie de seară pe stradă și arunca o minge unul de altul. Aici vine Johnny în magazin de flori pentru a spune, „Bună, Doggie!“ Doggie.
Tommy Weiss ia pur și simplu și deconstruiește complot pentru a ne hipnotiza și să ne facă rău. „Sala“ - acest lucru nu este un film, și arme psihotronice.
actori de joc colosal rău
Actorii joacă aici este atât de rău că provoacă privitorul rușinea dureros cel mai lung în întregul film. Inițiativa școlară are un aspect mult mai convingătoare și matură. Absolut toți actorii (cu excepția câinelui) nedoigryvayut cu forță teribilă. Toată lumea de aici este atât de fata din bumbac, ca și în cazul în care pentru a lucra Weiss a introdus fiecare ser de zombie din limfa proprii. A pierdut cincizeci de cenți îți exprimi sentimentele mai mult decât Lisa aflat că cancerul mamei sale.
În acest context, Tommy Weiss apare ca expresie a unui miracol. Cele mai multe ori se pare chiar mai somnambulismul decât altele, dar, uneori, tranchilizante l-au eliberat și apoi el face aceste fețe și strigând într-un glas, care este imposibil de uitat. „Ti-și lacrimă-și-vayeshev Mena în afară Ab-i-Isa“ - un moment capodoperă, agonie umană reală, care pentru un moment dat seama că își retrage.
citate Classic
În cazul în care parcela de „camere“, a scris omul, ca și cum ar fi văzut un singur film, dialogurile scrise pe cineva care nu au comunicat cu ființe umane. oțel Dialoguri Tommy Weiss memetichnymi, acestea sunt împrăștiate de-a lungul noosfera și expresii din mulți dintre noi sunt încă:
- Aici este povestea lui Mark!
- Oricum, cum e viața ta sexuală?
- Mă sfâșie, Lisa!
- Nu mă atinge, mazafaka, ieși afară!
- M-ai trădat, ai rău! Ești doar un pui. Piuit-piuit-piuit-piui!
„Nu am bătut-o. Acest lucru nu este adevărat. Acest lucru este gunoi! Nu am bătut-o. Nu bat. Oh, hi, Mark! "
Dar, printre altele, există un citat care este atât de frumos, încât, în sine, este demn de a fi un motiv separat pentru a iubi „camere“. Johnny merge la acoperiș și ca și cum gândesc la problemele lui, spunând că „nu am bătut-o. Acest lucru nu este adevărat. Acest lucru este gunoi! Nu am bătut-o. Nu am bătut „și apoi, ca și cum nimic nu sa întâmplat, adăugând:“ Oh, hi, Mark!“. Acest moment a devenit un simbol al filmului și primul lucru care vine în minte la gândul de „camere“ Tommy Weiss.
În poveste, eroul Tommy Weiss a trebuit să fie un vampir (și zbura pe un fermecată „Mercedes“)

Inițial în script-ul „camere“, a fost de aproximativ 600 de pagini scrise de un tip subțire. Cele mai multe dintre tăiat fără milă atunci când editare (altfel ar fi trebuit să trage nivelul epic de „Game of Thrones“). Așa că ne-am dus la alta, iar cea mai bună parte este că conceput Tommy.
Principalul lucru pe care este într-adevăr merită să regret - scriptat inițial Johnny (eroul, jucat de Rachel Weisz) trebuie să fie un vampir cu puteri supraomenești. Și este mult pentru a explica comportamentul său: trupakov nelumesc, care încearcă să se adapteze mamifere din lume, Tommy a jucat într-adevăr strălucit.
Origine Tommy Weiss

Chiar dacă Tommy Weiss nu a luat off „camere“, acest arogant zombie timid ar merita încă un loc în inimile noastre. Tommy Weiss adevărata origine este necunoscută. El susține că a crescut și sa născut în New Orleans. Dar accentul dă persoanei pentru care engleza - nu nativ.

Ajuns în Statele Unite, Tommy vânate care făceau comerț cu martisoare tavă pentru turiști. Printre altele, au fost bine-cheltuieli păsări de jucărie, tipice Europei de Est. Este în onoarea lor, și-a luat pseudonimul său, Weiss (Wiseau), luând cuvântul „Oiseau“, însemnând „pasăre“ și înlocuirea „o“ din «w».
În orice caz, știm foarte puțin despre el. Vreau să cred că Tommy Weiss - rezultatul unui experiment secret, în acest caz, povestea lui ar fi aratat mult mai solide și ar avea sens.
„Sala“ a fost rezultatul unui accident, care a lovit Tommy Weiss

Dacă credeți că toate aceleași surori Greg, toate de același artist carte în caz de catastrofe, cu privire la crearea „Camere“ accident inspirat Weiss, în care a ajuns în mașina lui (probabil, în același zbor „Mercedes“). Imediat după o coliziune cu un alt autoturism, Tommy a dat seama că moartea - acesta este sfârșitul, și dacă nu vă amintiți milioane de oameni, totul a fost în zadar. Apoi, el a decis că, în ceea ce avea să devină faimos. Este de dorit, un actor și regizor în același timp.
„Sala“ a fost necesară pentru a spăla bani murdari Mafia
Barely vânzări în creștere de păsări de jucărie tur Tommy Weiss a decis să înceapă propria afacere și-a găsit locul în vânzarea de blugi. El a deschis compania Fashions Street și chiar a început să câștige bani buni, în ciuda faptului că hainele, aparent, a fost un „fals“. Evident, el a trebuit să se ocupe cu Mafia, care nu ar fi ratat o șansă de a dracu 'partea ei de afaceri.
Când Tommy Weiss a decis să cedeze la apelul de ambiție și să-și retragă sale „camere“, el vbuhali în totul șase milioane de dolari, care, în termeni de bani moderne este nouă. În cazul în care el a luat capriciile sale de o astfel de cantitate și ca un film care arata ca o teză-troechnika elevii au mâncat, în general, un buget - întrebări serioase. Există o credință larg răspândită că adevăratul sens al „Camere“ a fost spălarea banilor mafiei, și Weiss sa transformat în sus la fel ca un om care a fost suficient de nebun pentru a elimina toate gunoi pentru toate acestea se presupune că banii cheltuiți.
În general, o poveste tipică despre imigranți și visul american.
„Sala“ se bazează pe o poveste adevarata
Terenul de „Camere“ - ciudat, haotic, plin de personaje inutile și având în nici un sens al istoriei, în care protagonistul moare previzibil. În general, toate la fel ca în viața reală.
Cu toate acestea, Tommy Weiss merge mai departe și susține că aproape tot ceea ce a fost arătat în această imagine, - adevărul. Trădarea unui prieten, iar mireasa greșit, „nu am bătut-o. Acest lucru nu este adevărat. Acest lucru este gunoi! Nu am bătut-o. Nu bat. Oh, hi, Mark „- toate acestea se bazează pe experiențele personale, Tommy.
Desigur, dacă nu iau în considerare sinucidere, vampirismul și fascinat de zbor „Mercedes“.
„Sala“ - un tribut adus clasice de la Hollywood
Orice ar fi fost, Weiss nu vine doar din spatele Cortinei de Fier, și imediat a început să facă filme. El - Fad natura Hollywood și se numește un admirator fervent al lui Hitchcock și Marlon Brando, care a visat să fie ca pe ecran.

O altă sursă de inspirație pentru Tommy - Dzheyms Din. actor care este cel mai faimos drama de tineret „Rebel fără cauză.“ Acolo, el a jucat rolul unui adolescent într-o criză existențială, apoi a scăzut la moartea sa, la vârsta de 24 de ani, care în cele din urmă el o generație icoană făcută. Expresia „Tu mă sfâșie, Lisa“ este luat aici, ca un tribut adus actorul care a murit tragic.
Popularitatea „Camere“ - este în fiecare sens un fenomen modern,
- Nostalgia Criticul parses „camere“ (voce) Rusă
În timpul primului „Camera“ Show-ul a colectat doar 1800 $. Oamenii din teroare a fugit cu sesiuni de aruncare floricele de porumb și spune tuturor că a vizitat personal cel mai prost film din istoria cinematografiei. Dacă ar fi fost alte vremuri, ceva despre film ar fi uitat, pur și simplu. Dar, la începutul secolului XXI, a provocat o senzație (deși nu imediat). La un moment dat, publicul a dat seama că un film poate fi atât de rău că este - al naibii de cool. La urma urmei, un adevărat enorm și fără sens în mediocritate imaginea lor afară chiar mai puțin decât un geniu.