100% gel naturale - peeling cu analogi acizi comentarii

Toamna. Prima cunoștință cu acizi. Pentru incepatori.
Nume produs: Planeta Organica, 100% naturale gel - peeling
Vedere detaliată:
Am vrut mult timp pentru a încerca de acid, dar într-un fel frică. Am decis să înceapă cu acizi de fructe.
Gel-peeling este într-un flacon de sticlă grea, are un distribuitor la îndemână. Volumul de 50 ml. Cantitatea de acid este pur și simplu uimitor. Nicăieri pe ambalaj nu spune exact cât de mult procentul de acid în peeling, pur și simplu indică faptul că este 100% natural. Are un miros acru și gust. Culoare-portocaliu deschis. Gelul este foarte subțire, aproape ca vodichka. Pentru a fi aplicat pe intreaga fata este de ajuns pentru mine 5-6 robinete dispenser. Provocarea la peeling-ul nu este ușor:
- alinierea textura și culoarea pielii
- face pielea mai moale și mai lin
- eliminarea ridurilor și pete intunecate
- creșterea elasticității
- preveni apariția imperfecțiunilor.
În aplicarea gelului este simplu: trebuie să puneți pe pielea curată și se lasă timp de 10 minute și se clătește cu apă caldă. Odată ce gelul furnicături feței puțin, apoi se usuca si strange pielea.

Opinia mea:
Am amestecat părerea despre peeling. Desigur, am sperat că lucrarea peeling un miracol (deși pentru o lungă perioadă de timp trebuie să nu mai creadă în miracole, dar totuși ...), dar într-un fel miracolul nu sa întâmplat. Ar trebui să spun despre tipul de piele: normal, cu pori dilatati, punctele negre și podkozhnikami plin de ură. Este de a lupta podkozhnikami am sperat cel mai mult. La început, am pus, după cum este necesar, timp de 10 minute, apoi se crește treptat timpul de staționare de exfoliere a pielii, este mai ales nu sa schimbat nimic. După o săptămână de utilizare de zi cu zi a început să observe că podkozhnikov a crescut, dar ele sunt ușor de îndepărtat. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar am auzit că, după începerea acizilor pielii începe să se activ „pentru a arunca pe suprafata“, toate byaku care se acumulează pe piele timp de luni sau chiar ani. Deci, podkozhniki a început să apară nu pe una, și familiile drepte. Pe frunte 3-4 bucăți. Obraji 2-3 buc. la temple și bărbie. Dar, în același timp, așa cum am spus, acesta poate fi ușor îndepărtat. În fiecare zi, seara, am fost de curățare până la 10 bucăți ca aceste mici podkozhnikov. În cazul în care, cu toate acestea, faptul că tubul de unsoare acidă este tras de la adâncimi de pori, apoi se dovedește că acest lucru le-peeling pentru mine povytaskivali. Și apoi în valoare de b Bucură-te, dar există ceva trist. . Doar, bine, am început aceste podkozhniki urca ca ciupercile în ploaie, asa ca ce? Nimic nu sa mai întâmplat. Și în cazul în care este toate promisiunile făcute de către producător? În cazul în care pielea curata, moale? Pete maronii au rămas pe teren, și, de fapt, m-am gândit că trebuie să lumineze acidul litso.Tekstura pielea a ramas la fel. Fermitatea și elasticitate, nu observ. Hei, n-ai văzut, nu există nici o flexibilitate cu fermitate RAN?) Am nevoie pentru a prinde cu ei. Joking deoparte, dar de fapt este faptul. Se pare că promisiunile făcute de către producător, nu a funcționat.
Aș dori, de asemenea, să se constate că, de îndată ce am cunoscut pentru câteva zile, se întrerupe utilizarea de peeling, nu podkozhnikov fost văzut, ei nu au primit afară. Asta este, se pare, peeling încă tras-le.
Atasez o fotografie a unei persoane gol, cu toate problemele. Fotografii să nu fie, deoarece nu există absolut nici o diferență.

ingrediente:
Aqua îmbogățit cu Carica Papaya (Papaya) Extract de fructe (extract de papaya), papaină (enzimă din papaya), Pyrus Malus (Apple) Fibre (fibre de măr), citric AcidN (acid citric), Lactic AcidN (acid lactic), Bromelain (enzimă din ananas), Eclipta prostrata extract (extract bringaradzha), Daucus Carota Sativa (morcov) ulei de semințe (ulei de semințe de morcov), ulei de macadamia Ternfolia de semințe (ulei de macadamia), Persea gratissima (avocado) ulei (ulei de avocado), ulei de semințe de Vitis Vinifera (ulei de semințe de struguri), ulei de lemn Guaiacum officinale (Guayacan ulei), Citrus aurantifolia (var) ulei Peel (ulei de var), Olea europaea (măsline) ulei din fructe (ulei de măsline), ulei de Melia Azadirachta (ulei de neem), Echinacea extract de purpurea (extract Echinacea), Lin acid oleic (și) Acid oleic (și) Acid linoleic (vitamina F), mandelic AcidN (acid mandelic), extract de Saccharum Officinarum (extract din trestie de zahăr), Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract (extract de lemn dulce), Extract de Citrus Medica limonum Fruit (extract de lamaie), salicilic AcidN (acid salicilic), retinol (vitamina A), lecitina, Rosmarinus officinalis frunze extract (extract de rozmarin), Glycolyc AcidN (acid glicolic), Hidroxipropilceluloză Amidon PhosphateNI, Pantenol (pro-vitamina B5), hidroxid de sodiu , fier oxydes, alcool benzilic, acidul dehidroacetic, acid sorbic.

Nu conține SLS, SLES, PEG, parabeni, petrochimice, coloranți artificiali, arome sintetice.
Preț: $ cu 3
Timp de testare: 1 luna

Într-adevăr vreau să ceară ajutor de la cei care sunt versat în acizi și mi pot spune în ce direcție să meargă un pic mai departe. Și ce ar trebui să caute atunci când aleg acizi.
Vă mulțumesc pentru atenție. Cu căldură și dragoste, Catherine ta.

Administrator Mesaj de eroare

Textul erorii:

Mesajul dvs. (opțional):

utilizator menționat

Cred că e doar un peeling regulat, fără a super puteri. Ma ajutat foarte mult cu podkozhnikami
Coreeană Nakeup Face aha de acid glicolic scalarea crema 5%, achiziționate de pe sfatul blogger kofka se kw (pe ibey). si sincer eu nu am regretat. Există, de asemenea, o reducere de 10%, dar mă tem foarte subțire pielea, în timp ce eu și 5 cu capul lipsă, lightens pete, podkozhniki du-te afara, curata porii, în general, că mai putea dori. Despre el să scrie un post, dar imagini „la“ Sunt pe lene mea nu a făcut.

Mulțumesc. starea pielea mea nu sa schimbat, astfel încât fotografia fără „înainte“ și „după“, ci pur și simplu faptul că există în acest stadiu. Cu udolstviem poochitala la postarea dvs., chiar și fără o fotografie. Aș vrea să citesc mai multe despre crema pentru a afla)

articole similare