Pe partea din spate a difuzorului gaura poate fi văzut, elementele de baterie compartiment AAA comutator, două de intrare non-linear desemnat cuib! ieșire stânga și la dreapta nivel de linie la un amplificator extern sau căști.
interioare

Cu capătul de deschidere 3 poate fi văzut din dreapta este de ieșire a fasciculului laser, care este aprins prin apăsarea butoanelor de coardă levoe- de intrare senzor optic.
Sunetul este produs atunci când mâna când mâna ajunge la fasciculul laser și murături senzor infraroșu reflectate. Senzorul este prea sensibil, dacă vă aflați în cameră, ea începe să strum chitara, ca fasciculul este reflectat de pereți. Prin urmare, senzorul trebuie să se închidă fereastra decât un semi-transparent.
Numirea gaura de mijloc nu este ponyal.Mozhet trimmer schimbarea de putere a razei laser? Dar despre ce hitryy- cum să se adapteze este neclar.
Un total de 2 specii games- piese instrument de acompaniament și un built-in acorduri de auto-play. Prima împinge secvențial între litere mic buton, selectând o melodie dorită, iar când începe să bată pe scânteie siruri de caractere imaginare. Puteți apăsa un buton coardele se va schimba în continuare în mod automat.
În al doilea caz vom lua sau descărcați de pe internet orice compozitor cu denumirea de acorduri și să se joace ca pe o chitară adevărată. Dar timpul pentru a învăța cum să ia o coardă, trebuie să-și petreacă nu mai puțin de o chitară adevărată. Eu personal nu am avut vointa.
Anfisa pisica iese toate chitara, sunetul de rulare la viteza ametitoare, este foarte mult ca un iepuras cu laser.

Am de gând să cumpere 24 Adauga la Favorite Privire de ansamblu a placut +39 +65