Bună ziua tuturor, din nou scriu despre o altă mașină, pe care am întâlnit-o în călătoria vieții mele, deci nu judecați cu strictețe ...
Puncte forte:- Buget, disponibil în termeni de piese de schimb și destul de confortabil
- Vârsta și roata dreaptă
Am cumpărat mașina asta acum un an. Starea tehnică a tomasinelor a dorit cel mai bine. Se zvonea că schimbă uleiul motorului, cutia de viteze înainte, # 1074; # 1074; cu # 1074; yazi cu climatul nostru rece, ajunge la -54, # 1074; bazat pe -45. Umplut cu ulei sintetic # 1074; fermă magazin mobil, nu merge despre lichid de frână de ulei. Rafturi cu izvoarele postului # 1074; siloz de 4WD. Au un arc mai rigid.
pentru că o familie mare, rude - un dime o duzină, Iarna este greoaie. # 1074; baza # 1074; # 1074; sunt solide (ly # 1074; oy :). Să nu pierdeți nopțile lungi de iarnă # 1074; salonul postului # 1074 sau MP3.DVD / TV. Sistemul de alarmă în sine este setat # 1074; s cu un # 1074; atunci pod este # 1. Sincer, a vrut să cumpere acest model de mult timp. # 1046; en de la # 1074; foarte mult. Fiul este, de asemenea, vechi. # 1055; pentru că este ca # 1074, mașina mea zâmbește și mângâie.
Am călătorit undeva la 20.000 km. Avem distanțe foarte lungi. Înainte ca bunicul să meargă la 500 km. Da, și aveau prieteni vânători # 1074; ia departe de locuri nemaipomenite. # 1055; apariția este normală. # 1043; nu # 1074; nici roți Pentru a avea o coadă sau un fund pentru # 1074, pentru a face o plimbare pe pistă. Apropo, postați # 1074; kengurin din T # 1054; YOU # 1054; YOU KA # 1051; DYNAS. # 1042; o # 1073; Lucrul! Co # # 1074; sem! Nu este o bara de protecție - # 1074; a crescut de la o margine de zăpadă a bordurii, etc. Pentru el, trebuie să recunosc, îmi pare rău. # 1042; ceață, ploaie, zăpadă, furtună de zăpadă obișnuită nu la # 1074; atalo. Încălzit, fixat # 1074 sau 2-a lobo de sticlă # 1074; # 1042; ojlok cu # 1074; yerhu, synze prelata. A început să clătească bine radiatoarele din sobă. deoarece D # 1042; motorina D este rece.
Puncte slabe: Vedere din spate
Puncte tari: Motorul economic si in acelasi timp inteligent, mai ales cu o cutie de viteze manuala cu 5 trepte. Interior spațios, trunchi. Vedere generală atractivă a mașinii.
Puncte slabe: Nu observ niciun neajuns.
Puncte forte:Puncte slabe: clearance-ul nu este foarte mare, dinamica șubredă datorată sistemului Learn Burn, lipsa farurilor farurilor.
Puncte tari: Are atat de mult merit ca nu conteaza! Este economic, fiabil, nepretențios. Detaliile nu sunt o problemă! În general, nu o mașină V, ci un basm!
Puncte slabe: Ei bine, din lipsurile - doar roata dreapta si totul, poate.
Puncte forte:Puncte slabe: Trei din spate sunt înghesuite. Două sunt normale, dar nu sunt spațioase.
Puncte tari: Toate avantajele sunt enumerate în revizuire1. Nici un filtru salon, tot praful zboară în cabină
2. Protecție slabă a carterului, mașinii de curățat din plastic G ..., este mai bine să schimbi achiziția lui Peter.
3. Salon brun, eu personal nu-mi place culoarea
4. Nu există oglinzi încălzite, + o vedere rea, iar în ploaie dezgustător.