Usturoi: utilizați cuișoare de usturoi sau un bec întreg de usturoi. Luați un recipient și umpleți-l cu apă, astfel încât numai fundul dintelui sau bulbului să fie închis, apoi puneți-l în apă.
Lectură salată: luați marginea salatei (partea de jos). Puneți în apă două degete adânci. Atunci când salata frunze rădăcini și lăstari apar, puteți transplant salata în pământ.

Morcov: Principiul este același, dar numai dacă doriți frunze de morcovi. Morcovul nu va mai crește din nou :)
Vasul: tăiați 3 sau 4 tulpini superioare și puneți-le într-un pahar de apă (cum să tăiați corect busuiocul pentru reproducere poate fi privit la onyube, "tăiere busuioc"). Odată ce rădăcinile au ajuns la 5 centimetri, așezați tulpinile separat în ghivece cu solul.

Lemon iarba: alegeți acele plante care nu sunt complet uscate (arata ca au o viata ramasa in ele - in care specia mai are o viata, iarba de lamaie are un obicei de uscare rapida) si taie varfurile. Puneți un pahar de apă și schimbați apa la fiecare două zile. După 2-3 săptămâni trebuie să germineze.
Țelina: taie partea de jos a țelinei, în cazul în care rădăcinile, dar nu prea scurt, ca cu o salată. Așezați această bucată în apă timp de 3 zile, după ce puteți planta într-o oală.

Ceapa: Taiati partea de jos a cepei, nu prea repede si pentru a nu deteriora radacinile. Lăsați părțile tăiate să se usuce într-o încăpere bine ventilată timp de câteva ore. Apoi, în oală cu sol, în mijloc faceți o canelură și puneți "baza de ceapă" acolo. Asigurați-vă că baza de ceapă este în contact bun cu solul.

Avocado: luați un os din avocado, ca în imagine, puneți scobitori, nu prea adânc, și puneți această construcție în apă. În mod ideal, din experiența mea, din 10 oase, 1 a germinat, iar apoi planta a bătut un fel de afidă :(
Cartofi dulci: principiul este același ca și cu avocado. Tăiați cartofii dulci în 2 părți. Introduceți cu grijă 4 scobitori și puneți-l în apă. Când există lăstari, puneți fiecare într-o oală și creșteți.
Ananas: tăiați partea de sus a ananasului și puneți-l în apă. Schimbați apa la fiecare câteva zile. Când apar rădăcinile, le plantați într-un sol care va trece repede apa.

PS: traducere liberă, am probleme cu rusa.
Extindeți Sucursala 0
Am un an. și, în general, plantele nu trăiesc mult timp. Sparanghel - 1,5 ani, ficus cu frunze mici - 2 ani. tot felul de pătrunjel, mărar - 2 săptămâni.