Lena
Cum pot să nu-mi plac aceste "bărbatul meu este femeia mea". Imediat niște impresii neplăcute despre un bărbat se dezvoltă când aud acest lucru într-un lexicon. (Câinele meu, pisica mea ... hamsterul meu, de asemenea ..
au agreat cum pisica mea a ajuns la combinația de cuvinte. Am un dezgust lung și secret pentru cei care spun la exemplul de a deține o pisică, îmi voi cumpăra o pisică. Nu l-am dus acasă la mine acasă, ca să rupă tapetul. mă în același timp la acest tip de oameni nu există o dispreț și eu cu ei nu vreau să aibă comunicare. cel puțin dacă este imposibil să scapi de ei, atunci voi fi sensibil la ei. un astfel de bzik.)
Prietenul meu a mers la medic și a întrebat-o cât de în vârstă era (arăta ca un adolescent, de la vârsta de 15 ani). Cred că a flirtat cu ea, îi plăcea el. Ea a răspuns - 22 de ani. El a răspuns cu dispreț: "Da, ești deja bătrân!" O femeie tânără este de până la 21 de ani, de la 18 la 21 de ani, după bătrânețe
*****. el însuși este probabil bunicul, și încearcă să sară pe fete 13 curat, pedofilul naibii. bărbații sunt plini de oameni care se uită la copii. ele sunt mult mai multe decât credem noi. ele se ascund și vor fi dacă ceva fucats în public. privind pedofilia.
E stereotipurile tale. În orice club sportiv plin de doamne în vârstă care merg la sala de sport și lecții de grup. Aceasta este norma absolută pentru dimineața în fitness.
++++++ Mă duc la sală în jurul a 12-13 ore. Bunica este bună pentru 60 de ani și chiar pentru 70 - marea. Într-adevăr. În camera noastră, o reducere este, de asemenea, foarte decentă pentru pensionari pentru o carte anuală. Deci, ei au acolo dimineața, în general, o întâlnire, un club de interese. Mulți în formă fizică foarte bună - un hoț va da multor 35-40 de ani (care nu fac nimic).
Am o cunoștință, de asemenea am sunat-o pe amanta mea când era supărată, dar nu putea să facă nimic. nu era indragostita de el, se pare, si a fost. trucuri de tot felul de copii potrivite, creierul îndurat, dispărut. el a devenit treptat atașat, deși nu intenționa să o facă, tocmai sa familiarizat cu patul. el avea 30 de ani, avea 39 de ani. Acum a dispărut din nou, aparent pentru totdeauna.
Așa că am făcut aproape același lucru, și el a devenit atașat. Creierul probabil că a făcut-o, era supărat pe mine. Ieri i-am trimis
Te-a numit bătrân să-ți reduci stima de sine, așa că nu te gândești la altcineva care să-l găsești, pentru că ești bătrân și nu e nevoie de nimeni altcineva. O practică tipică a bărbaților nesigure și nesăbuțiți este aceea de a ține o femeie pe seama sugerării unor complexe pentru ea. Ar fi trebuit să spui că nu are un penis atât de puternic ca un băiețel. Și curând el este impotență. Și nu găsește nimic nici tânăr, nici vechi. Stink ar fi))
Te-a numit bătrân să-ți reduci stima de sine, așa că nu te gândești la altcineva care să-l găsești, pentru că ești bătrân și nu e nevoie de nimeni altcineva. O practică tipică a bărbaților nesigure și nesăbuțiți este aceea de a ține o femeie pe seama sugerării unor complexe pentru ea. Ar fi trebuit să spui că nu are un penis atât de puternic ca un băiețel. Și curând el este impotență. Și nu găsește nimic nici tânăr, nici vechi. Ar fi un miros)) [/ Da, am observat că recent a fost drept pentru mine drept. Mă iubești? Am nevoie doar de tine! Nu am nevoie de unul tânăr, vreau doar pe tine. Ceva mi se pare ciudat. Mi-a fost frica sa-l pierd, am apreciat relatia. Acum, când eram puțin misto, m-am îndepărtat, a devenit asertiv.
Margo.ne să ia în golovu.moey familiar în vârstă de 24 de ani, soțul ei numit în vârstă de la 22 (cu toate că îi pasă de ea, subțire, frumos. Am 18 ani deja a apărut părul gri, mnogo.podruga lor la 20 de ani, toate gri (ereditatea takaya.i asta? pur si simplu, nu luați infracțiune, dar omul este un slăbănog și neudachnik.to că el te-a chemat vechi, nu krasit.eto, dacă ați spus, de exemplu, că el nu este un om, la toate, sau el malenkiy..dlya om este foarte trist. Dar nu te duci cu tine, nu? Deci, părul colorat și deasupra nasului și zâmbet) noi toți Bude c). = "Margot"] Am întâlnit un bărbat timp de 3 ani. Sunt acum 40 de ani, are 36 de ani. Știa vârsta mea. El a spus că sunt bine. Adăugarea este atletică, abdomenul nu este înalt, subțire. A apărut o mică problemă, păr gri. Au existat stresuri în familie, experiențe. Am vopsit părul, dar nu în fiecare săptămână. Nu sunt riduri, nu-mi acoperez fața, încerc să fiu natural. Vsyra a spus că ești femeia mea și vrei să spui mult pentru mine. Astăzi am fost foarte ofensat. A sunat pe cel vechi. Poate că era vorba de sarcasm, de un rânjet? Am spus pe scurt că nu sunt femeia ta acum și totul sa terminat. În afară de a afla nu a devenit. Ce crezi? Indiferent dacă este necesar să continuăm cu ea mai departe, toți se vor uita la tineri.
mulțumesc, totul va fi OK
Publicația de rețea «WOMAN.RU (Female.Ru)»
Detaliile de contact pentru agențiile guvernamentale (inclusiv pentru Roskomnadzor): [email protected]