Bolile cronice: nu sunt indicate
Bună ziua, copilul suferă adesea de boli reci. Am găsit în sfârșit un remediu bun, care în trei zile elimină mușchiul. E lichid lichid. Îmi place faptul că nasul nu este niciodată pus, mușchiul este foarte rapid. Dar am observat că copilul a început să miroasă constant cu nasul. Se pare ca o pohryukivanie. Când malavitul a încetat să picure, sniffing uneori a scăzut, aproape a trecut. Întrebare: Poate încă să facă o dribling? Îi stric din mucus? Ce a cauzat această reacție? Malawit usuca membrana mucoasa si, prin urmare, provoaca sniffing? Mâncare suntem în medie o dată pe lună. Îngropați Malawitul în primele trei zile, apoi spălați pur și simplu apa sărată. Bury Malawit în prima zi a bolii de 5 ori, a doua și a treia zi de 3 ori pe zi. Diluare - 2 picături pe 5 ml. Mulțumesc!
Etichete: malavita de la răceala obișnuită, malawită de la răceala comună la copii, malawită în nas
O frică groaznică în copilărie. Bună, ne ajută, nu știm unde să ne întoarcem.
Înghițind clorhexidina în nas Spuneți-mi, vă rog, copilul să intre 3,5 ani înăuntru.
Nu trece printr-un nas curbat într-un copil Doctor! Avem probleme cu nasul! Fiica mea are 3.5 ani! M-am îmbolnăvit.
Frigul prelungit la copil Copilul meu are 8 zile de nas curbat, apoi verde, apoi transparent.
Nasul infundat nu este acolo. Copilul meu are 5 luni! Temperatura era de 37 ° C, tuse.
Sucker de la nasul copilului Fiul meu are 3 ani. Recent au început să observe asta.
Stafilococul în nas Nasul meu a fost diagnosticat cu stafilococ în nas. Înainte de asta.
Copilul are un nas înfundat. Spune-mi ce să fac. Un copil de 2 ani are deja 9 zile.
Zalozhennost un nas după o rinită Prompt cât de repede pentru a vindeca o rinită cu zalozhennostju.
Un nas înfundat, fără frig, am 20 de ani, omule. Gâtul gâtului, nasul curbat absent (maxim.
La copil o rinită mai mult de o săptămână Pentru noi 1,2 ani. Cu șapte zile în urmă, în copil a început un nas curbat.
Început cu un nas timp de 3 săptămâni și o tuse uscată. Un copil de 2,5 luni și 3 săptămâni cu un nas înfundat și o tuse uscată.
Rasa nasul intr-un bebelus de 7 luni. Copilul meu are 7 luni, acum are sapaturi. Spune-mi.
Nu uitați să evaluați răspunsurile medicilor, să ne ajutați să le îmbunătățim, punând întrebări suplimentare cu privire la această problemă.
De asemenea, nu uitați să le mulțumiți medicilor.
![Este malavit dăunător pentru tratamentul lorei comune la rece - 03 online (malawit) 03. Este malvita dăunătoare pentru tratamentul frigului obișnuit?](https://images-on-off.com/images/200/vredenlimalavitdlyalecheniyanasmorkavopr-37826073.jpg)
Bine ai venit! Malawit nu te va răni nasul. Dar pohryukivanie indică indirect un proces inflamator netratat sau o reacție alergică la componentele Malavita. Inspectarea, rinocitogramă este necesară.
P. S. Fiți sănătoși!