Ți-am spus deja, dragi cititori, că anul trecut, soțul meu și am cumpărat o dachă. Sincer, nu am planificat deloc această achiziție, dar am pus bani pentru o excursie la mare. Faptul că lângă cabana părintească este vândut teren cu casa, am învățat de la mama mea. Și nu au putut pierde ocazia de a deveni vecini cu părinții lor.
Mai întâi am luat casa. Avem o mică colibă de lut, pe care am acoperit-o cu cărămidă. Au făcut o renovare modestă și au adus mobilier. E timpul să te ocupi de teritoriu.
Există mulți pomi fructiferi pe site-ul nostru. Sunt mere, caise, cireșe și prune. Pentru a fi sincer, soțul meu nu este setat pentru a petrece vacanțe și weekend-uri care au grija de numărul mare de arbuști (în acest scop, avem casa părinților). Pur și simplu pune, în țară, nu suntem de gând să lucreze, iar restul: petrecerea timpului cu prietenii, gatiti gratar, băi de soare.
Vrem să facem o arborie spațioasă din lemn, să cumpărăm o fântână mică, să punem câteva bănci confortabile și o masă. Pentru fiică, vrem să facem o nisip și un leagăn.
Și vreau să cumpăr niște figuri frumoase de grădină. După părerea mea, este vorba despre niște mici lucruri care fac curtea mai confortabilă.