10 Motive pentru care femeile inteligente găsesc dificil să găsească dragoste

Psihologie Relații 10 motive pentru care femeile inteligente dificil de a găsi dragoste

Găsirea dragostei nu este doar o faptă pentru oricine. Dacă sunteți o femeie care are o inteligență mai înaltă. cel mai probabil, veți găsi mai greu să găsiți o relație deplină. Societatea caută mai puțin să se gândească la o femeie singură, ca și cum ar fi ceva inerent în eroare cu ea. Acest lucru este cu siguranță greșit. Mai jos sunt 10 motive pentru care găsirea iubirii tale poate fi mai dificilă pentru femeile inteligente.

Ei nu se tem să fie singuri.

Ei știu ce vor.

Fiecare femeie are o "listă de verificare" mentală a ceea ce căută în persoana iubită. Lista de verificare a unei femei inteligente. ca o regulă, fie mai mult sau mai specifică decât cei care vor să aibă pur și simplu o persoană iubită. Ea însăși știe cu ce fel de persoană ar putea sau nu să fie.

Ei nu au nevoie de altă persoană pentru a-și ușura modul de viață.

Obișnuia ca femeile să meargă din casa tatălui lor direct în casa soților lor. În lumea modernă, o femeie nu mai are nevoie de o altă persoană pentru a trăi singură; poate că și-au dat seama că preferă să folosească timp doar pentru ei înșiși. Prin urmare, știind că, în cele din urmă, vor trebui să-și împărtășească timpul, pot speria o femeie independentă.

Ei au și alte obligații care au prioritate față de cunoștințe.

Cariera, prietenia, familia, activitățile sociale, toate acestea durează mult și nu-și permite să aloce timp (și durează mult timp) pentru a găsi un partener vrednic.

Ei știu mai mult decât alții cum se încheie relația, iar această cunoaștere a trecutului influențează potențialele lor potențiale relații.

Ei trebuie "să trăiască în acest moment" în această perioadă dificilă, așa că nu vor să-și piardă timpul; deoarece timpul este într-adevăr un atu valoros pentru o femeie inteligentă. Trebuie să știe că există un viitor și că partenerul lor potențial este pe aceeași pagină. Căsătorii, copii, finanțe etc.

Ei știu că atracția este doar jumătate din bătălie.

Atragerea fizică este un aspect important pentru a vă găsi dragostea. Dar femeile inteligente înțeleg că atracția este trecătoare și se poate schimba. În timp ce hormonii feminini fac primul pas în căutarea iubirii. femeile inteligente înțeleg că această intimitate este dezvoltată (și menținută) de ambii oameni care dictează dacă relația poate continua.

Ei pot sperie.

Când o femeie este inteligentă, nu se teme să se ridice și să spună ce crede ea. Aceasta este o pilula grea pentru majoritatea oamenilor de a inghiti. Poate că acest lucru se datorează faptului că ei nu știu cum să reacționeze sau pentru că nu simt că pot să se ridice la nivelul așteptărilor sale; în orice caz, poate fi oarecum înspăimântător pentru potențialii iubiți și chiar pentru prieteni.

Ei înțeleg că este necesar să se schimbe.

Ei nu pretind că ei și partenerii lor vor fi aceiași oameni după ani de zile și vor merge pe drum. Vor să crească și au ambiții pentru viitorul lor, care vor schimba cine sunt și, în cele din urmă, ceea ce vor. Cunoscând acest lucru, devine dificil pentru o femeie să intre într-o relație pentru o perioadă lungă de timp.

Ei au o înțelegere uriașă a practicilor moderne de dating și nu sunt neapărat de acord cu ei.

Dating nu mai este un mijloc de supraviețuire pentru femei. Așa cum am menționat mai devreme, din moment ce nu mai trebuie să fie trecut de la tată la soț, și avem posibilitatea de a trăi singur - într-adevăr dragoste menit să găsească un partener te iubesc și doresc să împărtășească viața lor, interesele și viitoare.

Ei știu că nu vor avea încredere în inimile lor nimănui.

Acest motiv este punctul culminant al femeilor inteligente pentru a-și găsi dragostea. Decizia cine este demnă de inima pentru o femeie inteligentă nu este o sarcină ușoară și nu o luăm în serios. Femeile intelectuale trebuie să cântărească argumentele pro și contra și să decidă dacă merită să fie riscat să se îndrăgostească de o altă persoană.

Articole similare