10 întrebări către câștigătorul concursului - inspirație

10 întrebări către câștigătorul concursului - inspirație

Descriere: Acestea sunt mâinile mele. Mâinile conducătorului în timpul conducerii corului. Mâinile unei fete mângâind părul iubitului ei. Mâinile mamei care se îngrijește de copil. Mâinile unei femei care inspiră un iubit să efectueze fapte. Mâinile pianistului alunecând peste cheile pianului. Doar mâinile omului. La urma urmei, toată viața este în mâinile noastre!

Ei bine, acum interviul însuși :)

Numele meu este Karina Roshchina. Irina Ivanova - pseudonimul meu))) Locuiesc într-un mic oraș județean Valdai, regiunea Novgorod. Am absolvit Conservatorul și predau muzică, conduc corul.

2. Participați adesea la concursuri?

Recent am participat la concursuri de fotografie, dar am pus fotografii ale fiului meu, acum are 6 luni. La început m-am gândit să-i expun fotografia, dar sub "Inspirație" nu a apărut nimic.

3. Ați intrat vreodată în finaliști sau ați câștigat?

În general, n-am câștigat nicăieri.

Am crezut că pot veni din toate fotografiile mele sub numele de concurs "Inspiration" și am găsit această fotografie. A fost făcută cu aproximativ 7 ani în urmă. Apoi am lucrat în teatru, iar noi, cu iluminatorul nostru de teatru și fotograf, am făcut fotografii diferite. Nu-mi amintesc cum a venit ideea de a fotografia mâinile, dar au fost luate multe fotografii. Inspirația, aparent, ne-a găsit)))

5. Care dintre lucrările pe care le-ați prezentat ți-a plăcut pe lângă dvs.?

№ 13, cu apusul soarelui. Îmi plac aceste fotografii.

Articole similare