21 Și forumul fără corupție

Ce e teribil, dacă nu secret? Horror - aceasta este atunci când o persoană este "nu foarte aproape", dar ei încă se întâlnesc / sărut / somn "să fie".

În primul rând, unde ați văzut "somnul" și "care a fost"? În al doilea rând, la începutul relației, toți oamenii nu sunt foarte apropiați unul de celălalt. și că acum primul sărut în câțiva ani de întâlniri ar trebui să fie. Dar da. de la tine, fecioarele Altai înțeleg acest lucru;), pe care terminăm dialogul nostru, căci cei care sunt flămânzi nu vor înțelege)

Frumusețe, inteligent, suflet bun

În primul rând, unde ați văzut "somnul" și "care a fost"? În al doilea rând, la începutul relației, toți oamenii nu sunt foarte apropiați unul de celălalt. și că acum primul sărut în câțiva ani de întâlniri ar trebui să fie. Dar da. de la tine, fecioarele Altai înțeleg acest lucru;), pe care terminăm dialogul nostru, căci cei care sunt flămânzi nu vor înțelege)

Anume, eu, mulțumesc lui Dumnezeu, nu va înțelege niciodată de ce unii oameni au primul contact fizic, apoi "se recunosc" unul pe celălalt. Mă iubesc prea mult ca să fiu atât de împrăștiată.

27 de ani, dar până acum nimeni nu a tras și nimic. Îmi scot tensiunea de 1-2 ori pe zi pe cont propriu, fără să mă îndrăgostesc de mine, pur și simplu nu vreau să am de a face cu nimeni, să-și petreacă timp și bani pe ele.

Textul tău
Profi?)))) Te-ai numit în mod clar) În subiect)))

Publicația de rețea «WOMAN.RU (Female.Ru)»

Detaliile de contact pentru agențiile guvernamentale (inclusiv pentru Roskomnadzor): [email protected]

Articole similare