Bolile cronice: nu sunt indicate
Bună, spune-mi vă rog, sfatul dvs. este foarte necesar!
a fost o lună de 36 de zile de întârziere, a mers la ginecolog, a declarat că sarcina nu este doar un eșec, atribuit bea 10 zile Djufaston pentru a induce menstruației, tăierea întregul curs, astăzi, 10 zile cum se opri din baut, menstruația este încă nici trei zile în urmă a văzut greață teribilă și zi și noapte și dimineață, greață pe tot parcursul zilei! Astăzi a făcut două teste de sarcină, a arătat două benzi distincte. Spune-i dacă aceasta poate afecta de droguri si sarcina, nici nu, sau un medic doar a făcut o greșeală și încă mai este sarcina. Ajută-mă, te rog, nu știu ce să cred, se dorește sarcina, încercăm o jumătate de an. Spitalul este acum nici o modalitate de a merge t. Pentru week-end, atunci vacanța, și nici o putere să aștepte (
Tag-uri: poate afecta djufaston un test de sarcină, în cazul în care rezultatul testului djufaston afecta dacă aportul duphaston poate afecta un test de sarcina
Testul de sarcină A făcut astăzi un test de sarcină, deoarece întârzierea este lunară.
Sarcina, teste, Lindent Alexei, am această situație: beau un an.
Sindromul sarcinii, testele. Bună ziua, pe un alt serviciu, pur și simplu respins.
Fiabilitatea testului de sarcină Aici a mâncat recent un anormal și înainte.
Am endometrita cronică. După toate examinările efectuate de ginecolog.
Întârzierea menstruației, dar nu și sarcina. Am o întârziere de 4-5 zile. De 2 ori.
Nu uitați să evaluați răspunsurile medicilor, să ne ajutați să le îmbunătățim, punând întrebări suplimentare cu privire la această problemă.
De asemenea, nu uitați să le mulțumiți medicilor.
![Poate djufaston afecta rezultatul testului întrebarea ginecolog - 03 on-line (dacă djufaston afecta un test de sarcină) 03. Poate Dyufaston să afecteze rezultatele testului unei întrebări ginecologiste - 03 online](https://images-on-off.com/images/172/mozhetlidyufastonpovliyatnarezultattesta-4d99396e.jpg)
Bine ai venit! Dyufaston nu dă teste false pozitive. Pentru a vă asigura în sfârșit de sarcină, trebuie să donați sânge hCG