1) Oamenii care călătoresc mult, învață să meargă dincolo de zona de confort. Aceasta este principala caracteristică distinctivă a călătorilor. Când părăsim casa, părăsim zona noastră de confort. Și de îndată ce se întâmplă acest lucru, începem să învățăm să facem față situațiilor pe care nu le-am fi întâlnit niciodată în atmosfera familiei noastre familiare. Într-o carieră și chiar în viață, deschiderea spre schimbare poate avea un impact pozitiv asupra multor lucruri și te va conduce la ceva foarte interesant și important, dar în acest moment cel mai important lucru este să înțelegi cum să accepți și să gestionezi corect aceste schimbări. În caz contrar, influența zonei de confort se va răspândi și va rezista curajului tău. Crede-mă, la început poate fi înfricoșător, dar treptat vei câștiga cu siguranță încrederea în tine!

Abilitatea de a vă stăpâni emoțiile după călătorie puteți aplica perfect acasă. Pe drumul spre succes, veți întâlni, cel mai probabil, diverse obstacole și dificultăți, iar în astfel de momente controlul emoțional vă va ajuta să vă descurcați cu ei mult mai ușor și mai demn.

Acest punct este atât de vast încât nu este ușor să identificăm un singur lucru. Există multe situații dificile în care puteți ajunge într-o călătorie, mai ales dacă sunteți departe de casă. Puteți pierde o viză, puteți fura o pungă, vă puteți pierde într-un oraș nefamiliar unde nimeni nu vorbește limba dvs. ... și multe alte situații dificile pot apărea pe drumul vostru.

Anterior am vorbit despre părăsirea zonei de confort, despre controlul emoțiilor și despre depășirea temerilor. Treptat, sensul raționamentului nostru, nu-i așa? Și în plus față de toate calitățile personale deja cunoscute dobândite în călătorie, se poate adăuga, de asemenea, capacitatea de a vedea noi posibilități și frumusețea realității din jur.

5) În concluzie, trebuie remarcat faptul că oamenii care călătoresc sunt mult mai bine să înțeleagă că suntem cu toții diferiți! Acest lucru este declarat perfect de către scriitorul american Mark Twain: "Călătoria este pernicioasă pentru prejudecăți, ipocrizie și limitare. De aceea ei sunt atât de urgent necesari de către mulți! Oricine își pierde toată viața într-un colț al lumii, nu va învăța niciodată toleranța, nu va putea să se uite la viață pe larg și în mod sensibil ".

Bazat pe materialele www. higherperspectives.com