![20 de ani fără soția lui Belousova (lovitură 20 de ani fără soția lui Belousov](https://images-on-off.com/images/170/20letbezzhenibelousova-d1240cfa.jpg)
Fapte necunoscute despre interpretul hitului "My Blue-Eyed Girl"
![20 de ani fără Belousov (Belousov) 20 de ani fără soția lui Belousov](https://images-on-off.com/images/170/20letbezzhenibelousova-61259230.jpg)
1. Fiica cântăreței Christina a fost de 10 ani, când tatăl a murit, tânăra femeie este acum în vârstă de 30 de ani, ea a avut o treabă bună - lucrează ca traducător la o companie mare. Frumoasa cu părul roșu a lucrat într-o agenție de modelare, a absolvit școala de muzică, dar nu a vrut să practice muzică profesională. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universității Medicale, vorbind fluent engleză și spaniolă. Prieteni, colegi, cunoștințe, Christina nu mi-a spus niciodată ce fiică este. Fata produce impresii ale unei persoane modeste, serioase și intenționate.
- Sentimentul că tatăl meu este încă acolo, - a spus Christina Belousova în programul "Live". - Ceea ce știu despre Papă - el a fost întotdeauna interesat de filosofie, religie, psihologie. Și eu fac e interesant ... Nu încerc să mă gândesc la moartea papei, durerea, încerc să mă gândesc la ceea ce a trăit pentru viață destul de luminos, el o mulțime de care a dat oamenii din jurul lui, inclusiv eu ... eu nu vreau să Am etichetat fiica unei persoane celebre.
![20 de ani fără soția sa Belousova (soția) 20 de ani fără soția lui Belousov](https://images-on-off.com/images/170/20letbezzhenibelousova-ee4583d1.jpg)
Christina trăiește într-un apartament cu trei camere din Moscova, pe care a moștenit-o de la faimosul papă. Eugene a divorțat mama fiicei sale, când fetița avea 7 ani, dar a ajutat întotdeauna familia. Și cu fiul său nelegitim, Roma Belousov a vorbit, deși mama lui nu sa căsătorit.
Fiul lui Belousov Roman 24 de ani. Mama sa - Oksana Shidlovskaya (fostă tastatură în grupul Zhenya Belousova). Soția lui Evgheni Belousov Elena Khudik (mama lui Christina) ia divorțat atunci când a aflat că soțul ei are un fiu nelegitim. Acum femeile comunică, ambele aranjate o viață personală. Romanul iubește să conducă o motocicletă, a învățat să fie un sudor, va deschide un serviciu de mașini. Îmi cunosc sora, dar nu suport relația. Băiatul devine intenționat, sufletul companiei, ca și tatăl său.
![20 de ani fără căsătoria lui Belousov (programul 20 de ani fără soția lui Belousov](https://images-on-off.com/images/170/20letbezzhenibelousova-087fb038.jpg)
EVGENIE BELOUSOV CU SONUL ROMANULUI. FOTOGRAFII: ARHIVA
Copiii cântăreței nu s-au dus cu muzică, dar nepotul său (fiul fratelui gemene Alexander Belousov) este un muzician profesionist. Apropo, el este, de asemenea, numit Eugene.
2. Mama cântăreței Nona Pavlovna a murit acum trei ani. Într-un interviu recent, ea a amintit cum fiul grijulie a fost Eugene: mama de multe ori a venit de la Kursk a fiului său de la Moscova, el a luat-o la restaurante, cumpararea de cadouri, uneori chiar pe tururi, a ajutat financiar. Mama și fiul meu au avut o relație strânsă. "Dorința pentru muzica de la Zhenya a apărut în copilărie, l-am dat imediat unei școli de muzică", a amintit Nonna Pavlovna. - Când soția a fost de zece ani, el a fost lovit de o mașină, el a fost foarte mult lovit la cap câteva zile a fost în pragul morții ... „Prin Belousov Kursk a vizitat nepoții, și ea însăși după moartea lui Eugene a fost la Moscova vizita fiul ei Sasha. "Roman a venit la mine, foarte asemănător cu Zhenya, doar caracteristici mai mici, el nu are prea multe studii cu studiile sale - tatăl său! Christina este psiholog, predă limbi străine, are o pasiune pentru diete de la Zhenya. El a spulberat nebun - el se slăbise, până când sănătatea lui a fost distrusă. Am fost surprins - am venit și am văzut că Eugene nu mănâncă nimic timp de zece zile, doar bea ceai. Și apoi, la un banchet, vor vărsa ceva în el - asta e pancreasul și e inflamat! Prima dată când nu se simțea bine, el însuși a ajuns la Sklif. Dar are un turneu, deci o zi mai târziu a fugit din salon. A doua oară când am fost la spital când a fost prea târziu. A băut atâtea medicamente, iar presiunea intracraniană a crescut. Pentru Zhenya, a fost periculos periculos.
Evgeny Belousov admise la spital cu o criza de pancreatita acuta, dupa ceva timp a avut o accidentare la cap, rezultând un copil - a avut un accident vascular cerebral. Două luni mai târziu, cântăreața populară a murit.
3. Evgeny Belousov a fost căsătorită cu Natalia Vetlitskaya timp de nouă zile. "În timp ce era în turneu, Natalia a început o relație romantică. Amoroasă o astfel de fată a fost - să devină o soție. Dar ea la părăsit, iar Zhenya era foarte îngrijorată ", a reamintit producătorul de solist Lyubov Voropayeva. După divorț, Zhenya sa căsătorit cu Elena Khudik, care deja a dat naștere fiicei sale, Christina, în acel moment. Lena este prima sa dragoste din Kursk.
4. În ultimii ani, Belousov a fost foarte aproape de Alexander Lyubimov, gazda TV sprijinindu-i pe Evgeny. Prietenia lui Belousov și a lui Lyubimov cu unii a fost de neînțeles: Lyubimov a fost intelectual, iar Belousov a crescut pe străzile din Kursk, a absolvit școala profesională.
5. Prietenul lui Belousov Igor Sandler în programul "Live" a spus: "Zhenya este un mare muzician de jazz, compozitor. Dar a trebuit să cânta "Fetița mea are ochi albaștri". El a fost extrem de nemulțumit de el însuși. Mi-a pus noile aranjamente, CD-uri, a fost o înregistrare a jazz-rock-ului progresiv. Și a spus în același timp: "Doamne ferește că aceste discuri vor auzi fanii mei! Apoi sunt mort! "El a experimentat în mod profund adânc în sufletul său că el nu se poate realiza ca un muzician".
6. Producător Dragostea Voropaeva a reamintit că Belousov cântând la coloana sonoră, ca și cu echipamentul în acei ani, a fost dificil, mai ales pe stadioane, în zone deschise, unde au jucat de multe ori artist. După ce Eugene a părăsit show-ul, a început să facă afaceri - a început să vândă alcool.
7. Voropayeva a spus povestea despre crearea hitului principal "My Blue-Eyed Girl". Era neașteptat. Poetul, producătorul Zhenya Belousova, a dedicat piesa computerei compozitorului soțului său, Viktor Dorokhin. Dorokhin ședea ore întregi la calculator, pe care-l numea "fata cu ochi albastri".
Și acum videoclipul cu piesa "My Girl Blue-Eyed":