Cărți preferate ale mai multor generații de copii - "Trei din Prostokvashino" - literalmente depășite cu fraze de aripi remarcabile, care pot fi rechemați chiar și în viața de zi cu zi. Și cât de multe glume pozitive în acest desen animat "
Vă sugerăm să ne amintim cele mai amuzante momente ale acestei animații.

- Poate doar încep să trăiesc: trec la pensionare.
- ... O mustață și o falsă!
- Eeh. ar fi mai bine ca unchiul Fyodor să ia o țestoasă într-o cutie în loc de tine.
- Dar țineți gura închisă. Cum ar fi tine, pe capacul a trei ar trebui.
- Pentru mine transferul nostru de apartament "Ce? Unde? Când? "Reamintește! Nu înțelegeți unde este și când se termină totul!
- Și dacă o rotiți pe un butoi, este deja un transport de containere. Această Transagență se ocupă.
- Felicitări, Sharik. Ești un dunce.
- Și pot să vă dau un clic de la fotografie?
- Pentru a vinde ceva inutil, trebuie să cumpărați mai întâi ceva inutil, dar nu avem bani.
- Și deja ne-am descurcat. Deoarece munca în comun în beneficiul meu - se unește.
- Cum pot oamenii să fie lacomi înaintea celorlalți oameni?
- Și a doua zi am început să vărs ...
- De ce am fost dăunător? Pentru că nu aveam o bicicletă!
- Și cine se va gândi la noi? Amiralul Ivan Fedorovich Krusenstern?!
- Avem mijloacele. Nu avem mintea ...
- Și adesea observ că cineva părea să mă schimbe.
- În această vreme, casele lor stau la televizor. Doar străini șasau. Nu deschide ușa!
- Și știu și cum să folosesc o mașină de scris ...
- Dacă suntem nebuni, atunci nu amândoi. Ei se înnebuneau unul câte unul. Doar gripa este îmbolnăvită.
- Și nu voi scrie nimic. Eu voi salva.
- El trebuie să fie dus la clinică! Pentru experimente.
- - În zilele noastre principala decorare a mesei este ceea ce?
- Bone!
- TV! Și vă arată webul. - Nu se întâmplă ca copiii înșiși să fie. Copiii trebuie să fie alții!
- Da, aș avea o astfel de pisică, s-ar fi putut să mă căsătoresc ...
- Nu sunt nimeni. Sunt un băiat de unul singur. A ta.
- Faceți de la mine orice doriți. Deși o sperietoare. Oricum, viața mea nu este dulce.
- Mamă: Deci! Alegeți-mă sau pisica!
Tată: Ei bine, te aleg! Te-am cunoscut de mult timp și pisica pe care o văd pentru prima dată! - Unchiule Fyodor, și ai sandwich greșit?
- Nu e bine, unchiule Fedor, mâncați un sandwich. Tu ții cârnații în sus, dar trebuie să pui cârnați pe limbă, așa că va fi mai bine.
- Nu o pălărie, ci o ventilație continuă!
- În cele din urmă, iubitul meu unchiu Fyodor a sosit! Acum, dublem fânul ladybug!
- Potrivit primire, vaca roșcată era singură, luăm-o în pace, o luăm pe una pentru a nu încălca raportarea.
- Îți cer atenție! Faceți-vă chipuri inteligente!
S-ar putea să vă placă
popular

Fiicele tuturor copiilor

Se întâmplă asta!