Ei au urmat, de asemenea, moda anilor '90.

La început de zero, noi toți am crezut că moda pentru dreadlocks a fost introdusă de un băiat care a cântat despre "petrecerea de la casa lui". Decl, dacă îți amintești de asta. Dar nu a fost primul. Miscarea dreadlock-urilor la muzica de hip-hop a inceput rapperii americani inapoi la sfarsitul anilor '80. Această coafură a vechilor triburi africane a afectat într-adevăr muzicienii de stradă, reflectând stilul lor și imaginea îndrăzneață.
Am decis să ne amintim stelele, pe care toată lumea le-a surprins în diferitele ani, apărute în public cu dreadlock-uri.
Angelina Jolie
Angelina Jolie. Foto: eastnews.ru
Este greu de imaginat acum, dar odată ce o femeie și mamă, filantrop și pur și simplu frumos Angelina Jolie (pe care noi toți să empatizeze în legătură cu divorțul) a fost promiscuu, sa revoltat și a schimbat dramatic imaginea. Pentru filmul „Gone in 60 de secunde“ stilisti actrita a oferit pentru a face dreadlocks, ea a acceptat cu bucurie. Adevărat, era mai mult o imitație de coafură. Actrita a fost pusa pe ceara de par sau pe gel, iar firul a fost invartit.
Justin Bieber

Băiatul bun, Justin sa transformat într-un idol de milioane și. El a fost acoperit de o boală stelară, care a coincis cu perioada de pubertate. Cantaretul aruncă dintr-o parte în alta, aceasta se referă nu numai la comportamentul ciudat al lui Bieber, ci și la imagine. El schimba adesea culoarea parului, optiunile de tunsoare - nu e de mirare ca intr-o zi Justin a decis sa faca dreadlock-uri. Dar de mult timp nu m-am întins cu ei și mi-am ras părul. Capul lui Justin este împodobit cu un arici.

Roz. Foto: eastnews.ru
Mulți au ratat acest moment, dar între ariciul tunsoare și colorarea în culori nebunești, cântăreața purta drăguțe de nuanță roz. În fiecare interviu, ea a cerut să nu o comparăm cu Barbie și cu Britney Spears. Aparent, Pink a crezut că această culoare dispune de culoare roz.

De la regina monștrilor se poate aștepta la ceva, se pare că, după multe ieșiri scandaloase, nu mai poate surprinde. Dar nu. Dreads, cu care a completat imaginea pentru unul dintre Jingle Bell Ball, a reușit încă o dată să atragă atenția asupra lui Gaga.