Sa adresat în Линкликлиник pentru consultare cu ocazia eliminării asteriscelor vasculare pe Lumenis M22. Înainte de asta, mulți medici mi-au sfătuit să nu le ating, deoarece au spus că nu ar exista niciun rezultat. Dar, după cum spun ei, "lupul se teme - în pădure să nu meargă" - așa că nu m-am speriat și am decis din nou să aflu totul. Mi sa spus în detaliu despre procedura în sine, despre laser, a explicat toate argumentele pro și contra și am decis. Au trecut deja trei luni, am făcut-o de trei ori - și nu mai țin minte stelele! Mă linistesc liniștit. Data viitoare ›
Am ajuns la curățarea în 10 faze, sunt mulțumit de rezultatul și serviciul. Personalul este competent și politicos, buni prieteni!
Mi-a plăcut GPL și presoterapia, senzații foarte plăcute și relaxante în timpul procedurii, există un efect și ușurință în picioare după.
În cele din urmă mi-am găsit laserul! Am trecut prin mai multe tipuri de îndepărtare a părului cu laser, fotoepilare, dar nu am primit nimic altceva decât banii și timpul petrecut, dar apoi te-am găsit, am luat un curs pe câteva zone mici pentru testare și rezultatul a fost foarte fericit, absolut nimic nu crește! Îi sfătuiesc pe toți.
A durat aproximativ o lună, când am venit la tine pe plastic. Imi place rezultatul atat de mult incat am decis sa scriu despre el! A făcut-o Repleri, sa dovedit foarte natural și frumos. Pur și simplu ați înțeles ce vreau, mulțumesc mult pentru acest lucru și pentru profesionalism.
Mă duc la ozonoterapie, îmi place efectul - procesul de scădere a greutății poate fi văzut atât vizual, cât și de fapt (pe blugi). Pielea a devenit netedă, netedă. Deci, și pentru sănătate este util, în general, este mulțumit de alegere.