Vreau să-mi exprim recunoștința față de stilistul Alina Lebedeva. A creat o imagine incredibilă. Soțul meu și oaspeții au fost încântați. Totul a fost ținut perfect până noaptea, deși ploaia ne-a turnat în jos. Datorită studioului, aveți profesioniști excelenți
Bine ai venit! A făcut o nunta cu o stilistă din Stilul El Victoria Lissanova! Ea este foarte atentă, înțelegătoare și profesională teribilă. Mulțumesc foarte mult.

un milion de sărutări Kate Alexandrova "Vreau să exprim o mare recunoștință pentru imaginea ideală! Katya este un stilist excelent cu stilouri de aur! în ziua nunții noastre, m-am simțit foarte foarte! merită foarte mult. make-up-ul este exact ceea ce mi-am dorit, coafura perfecta! a păstrat totul bine, în ciuda faptului că toată ziua ploua cu greu și în cea mai mare parte a zilei petrecute în apropierea golfului. Katya a făcut încă o imagine a mamei mele, mai presus de toate laudă! Nu mi-am văzut niciodată mama atât de frumoasă! și Katya a ajutat la crearea stării corecte încă din dimineața zilei și a susținut foarte mult mie, în general, mulțumiri. Fără Katya, ziua noastră nu ar fi atât de minunată
Am o soție foarte frumoasă și drăguță. Dar cât de încântătoare a fost la nunta noastră după ce Natalia Lenskaya a lucrat câteva ore lungi asupra miresei mele. MULȚUMI MULȚUMI stilisti de nunta de studio "El Style" pentru ceea ce a dat o frumusețe și un zâmbet soției mele. Era foarte fericită și m-am bucurat de asta!

Stilista mea la nunta a fost Julia Svetlaya. Nu mi-am regret alegerea pentru o secundă! Coafura si machiajul au ramas pana in noapte. Nu mi-am putut imagina că aș putea fi atât de frumoasă. Mulțumesc, Yulechka!
Un salon minunat, pentru fiecare mireasă o abordare individuală. pe sondă, stilistii fac totul pentru ca mireasa să se simtă frumoasă la nuntă. Aș dori în special să mulțumesc stilistului Darya Stakhorskaya. Dasha a îndurat toate dispozițiile și îndoielile mele înainte de nuntă. A dat multe sfaturi practice și sa confruntat cu sarcina cu 200%

Coafura și machiajul de mireasă am făcut-o pe Catherine Milanovsky. Imaginea a fost preconcepută la repetiție, așa că în ziua nunții nu eram îngrijorată, pentru că eram în mâinile unui excelent profesionist! Katya este o persoană foarte pozitivă, așa că dimineața mea a fost mai puțin nervoasă din cauza ei. Am păr gros până la talie, părul meu a fost bucle, foarte puțini pot face acest lucru, astfel încât să rămână timp de cel puțin câteva ore. Părul meu a rămas până la sfârșitul banchetului! Mulțumesc Katya!

Aș dori să-mi exprim recunoștința profundă față de salon și în special de Tatiana Laurent. Evaluarea muncii sale pe toate punctele este de 1000000000000 dintr-o sută). Timp de 4 ore a creat imagini minunate pentru mine și pentru mama mea, deși nu am putut explica ce vrem. De obicei, rochia de mireasa este decorata cu o mireasa, dar Tatiana a facut un ornament din partea mea) Multumesc foarte mult)
O treabă bună! Totul, fără neînțelegeri. Excelent stilist de lucru Darya Stakhorskaya. Mi-a făcut o tunsoare exact ceea ce mi-am dorit, un minunat machiaj, a ajuns la timp în țară. Sunt foarte multumit de alegere.
Stilista mea a fost Ekaterina Milanovskaya. A creat un miracol, toți oaspeții și mai ales mirele au fost uimiți. Întreaga zi am fost plină cu complimente. Coafura și machiajul au trecut perfect toate dificultățile din această zi. A fost foarte patetic să spălați o astfel de frumusețe.