Tatăl nostru operat pentru înlocuirea valvei aortice + by-pass. Cazul nostru a fost Pct complicate. Operația a fost efectuată pe o inima sa oprit. Operat Popov Vladimir Vladislavovich. Vă mulțumesc foarte mult pentru el si intreaga echipa sa! Mai ales Sora Olechka, Nicholas recunoscător Popovu V. V. m / s (care lucrează la etajul birou 6), m. Nadia (vestiar) Manyushenko Vladimir Ivanovich, asistenta Valentine. Departamentul Popov curat și ordonat, inteligent imens! Dar fii atent și precaut. mai departe ›
Vreau vdyachnіst meu visloviti pentru vryatovane Zhittya cholovіka directe. Pentru lyudyanіst dvs., vіdnoshennya Mare pentru profesіonalіzm. Vashіy profesії rіvnih Absent. Wee mâinile de aur svoїmi creează un miracol. Sănătos "Eu am Fericirea pentru tine într-o persoană zhittі specială. Nekhay Mati Atotputernicul în dopomagaє vsomu, dar Domnul este sănătos" Eu te posilaє i sіm dvs. „găurile de pe lіta mnogії! Duzhe vdyachna vsomu kolektiva 5-lea pe partea de sus a lyudyanіst, doglyad, vіdnoshennya la patsієnta. Okrema podyaka pratsіvnikam 5 toї reanіmatsії pentru їh profesіonalіzm i terpіnnya.
Am citit cateva comentarii despre cerința de bani și atitudinea indiferentă a personalului medical la pacienți, și a decis să scrie adevărul în Amosov, care este la institut. Întregul personal, începând cu capul, chirurgul, anestezistul si asistente medicale de finisare, pentru a te uiți și alăptat non-stop. Pentru a plăti pentru tratamentul unui indiciu că ar trebui ceva sau ca și în cazul în care există o dorință și oportunitate, atunci pacientul decide. Diagnosticul se face rapid, operațiunea este atribuită și realizată în cel mai scurt timp posibil. Și vreau să. mai departe ›
Salo Serghei, vă mulțumesc foarte mult
Îmi exprim mulțumirile mele sincere pentru tot personalul departamentului de insuficienta cardiaca, sub conducerea lui Voronkova Leonida Georgievicha pentru îngrijirea și sensibilitatea pacientului. Mai ales demn de menționat profesionalismul și capacitatea de reacție a. M. N. Tkach Natali Albertovny. Din cauza tratamentului ei, nu mai intra in terapie intensiva de 2-3 ori pe an. Medicii de spital. Strazhesko, esti cel mai bun, oamenii reveni la „lumea cealaltă“! arcul Humble pentru tine toate. Sveshnikov Igor Abramovich, d. R. N. Profesorul. mai departe ›
Multe mulțumiri medici extraordinari și persoana minunata! Tu sănătate, putere și răbdare în sarcina dumneavoastră dificilă. Vă mulțumim pentru natură și inima sensibilă.
Acestea sunt oameni cu o scrisoare de capital. În cele două luni în care am fost în clinică, nu avem nici unul cerut nici un ban. Dintre aceste persoane, vă puteți scrie la nesfârșit, numai bine. Un arc mic la tine. Fericirea pentru a vă stare bună de sănătate. Cu respect, Peter.
Bezmezhno vdyachna locul nașterii Andreyschuk kardіohіrurgu Rusnaku A. O. pentru zberezhenі Zhittya. Acesta purtat de trombi operatsіya vidalennyu de arterії legenevoї Andreyschuk N. O. vchasno a pozat dіagnoz, priznachene lіkuvannya naslіdkіv CORP Andreyschuk RA Visokiy profesіonalіzm, komunіkabelnіst, cunoștințe psihologії patsієntіv - yakostі Andrіya Orestovich. Zlagodzhena comanda echipa robot care vіddіlennya reanіmatsії spriyala oduzhannyu. Bazhaєmo vă perspective bune pe care Garnier.
Vă dorim succes, fericire și prosperitate Ucrainei, în special AOA. Amosov. Zalewski, Zinkovsky, Kryven'ka. Va multumesc tuturor. După cum aveți acum cazul în institut. Grozny îngrijorat pentru tine.
Vă rog să mă sfătui ce să fac. Timp de doi ani, am tratat și examinat bate plus parasystole. Recensământ multe medicamente. Acum am lua Cordarone. Am calmez un pic de inimă, dar dacă încetează toate vin înapoi din nou. Am continua să strice droguri organism sau mai bine pentru a ablatie radiofrecventa. Nu inima organică, fracție 60-63, bradicardie severă 38-42-46-50. Ușor prolapsul valvei mitrale, sinus bolnav. Aș fi foarte recunoscător pentru sfat. Maria, tel. 097 524 31 18.
Buna ziua! Poate cineva face by-pass aorto-coronarian (CABG), ce costuri? Cum să se întindă în spital? Mulțumesc mult.
Bine ai venit! Mama mea de 80 de ani. Ea a găsit de CT anevrism aortic abdominal de 6 cm. Se poate face operații Institutul dumneavoastră pentru instalarea de stentgrafta individuale și cât de mult va costa? Mama mea - tuberculotherapist. Ea a salvat mulți oameni de la moarte sigură de tuberculoza, iar acum aici ea a fost bolnavă. Ajutor! Ea locuiește în Harkov, am apelat la chirurg vascular acolo, dar el a refuzat, invocând faptul că ea a avut un gât larg de aorta, si nu stentgraft fi capabil să câștige un punct de sprijin și dispar. Cum pentru a ajuta la mama mea. mai departe ›
Bine ai venit! Te rog spune-mi cat de mult procedura de inima ablație. Tel: +380662720388, Natalia. Bine ai venit! Vă rugăm, costul procedurilor de ablatie cardiace in clinica.
Bună ziua. Sunt 27 de ani, 7 luni în urmă am dat naștere. Anterior, am fost dat un diagnostic care este: o formă de cardiomiopatie hipertrofică non-obstructive. Mitrala prolaps 1 grad, gradul întâi regurgitare. Parosizmalnaya forma tahicardie ventriculară instabilă (clasa IV Lown). tahicardie supraventriculară paroxistică instabilă. Atrială și ventriculară aritmie Extrasistola. Scurtarea sindrom PQ. CH 2 O etapă cu fraktsieyvybrosa conservate a ventriculului stâng 2“. Clasa funcțională NYHA.