Am făcut-o! Am făcut primul reale de fag TRAVEL pe # 0160; călătoria lui la Londra. Eu, desigur, multe # 0160; cărți de resturi de călătorie # 0160; (chiar mai mult, cu toate acestea, albumul neterminat), dar sora mea spune TRAVEL fag este considerat a fi singurul care ai fost direct în excursie. După ce am fost o încercare de a transporta un album cu înregistrări și fotografii direct în timp ce în vacanță. De risc a eșuat lamentabil # 0160 ;! Notepad de hârtie frumos # 0160, în călătorie de fag niciodată transformat. M-am gândit că de data asta ma ajutat să-l văd prin intermediul. Iată câteva sfaturi mi-ar da cuiva sau ea în urmă cu trei ani, a apelat la TRAVEL fag # 0160 .;
1. CUMPARA piesei de prelucrat ADVANCE
2. INTOTDEAUNA # 0160; HAVE TRAVEL FAG LA MÂNA
În prima zi de mers pe jos în jurul valorii de Londra, am realizat - cu o geantă mică, în care se potrivesc doar un pașaport și portofel, am # 0160; fulgi de ovăz Gatiti # 0160; TRAVEL fag nu va face. Deci, unul din principalele cumpărături de pe Oxford Street a avut o geantă pe umăr (oh, acestea sunt cele mai bune pentru călătorie!), Care aparat de fotografiat și mini-mea SmashBook a urcat. Din acel moment, m-am purtat cu un notebook (cu un pix-adeziv multifuncțional), camera jos, foarfece, bandă, și în timpul zilei buchereala într-o pungă de pliante, cărți poștale și bilete.
3. ALBUM ȘTIRI în timpul călătoriei
Ultima dată când a fost cel mai important greseala mea - am fost frică să scrie pe o astfel de foi de frumoase (a face dintr-o dată o greșeală), așa că am ținut un jurnal într-un caiet separat, bine, atunci am rescrie totul pe copie curată. Colectate biletele și cărțile nu lipite - atunci toate împreună și de a face o compoziție frumoasă. Și așa este deja de trei ani într-o cutie: un notebook separat, un pachet separat cu amintiri de hârtie. Prin urmare, # 0160; asculta sora mea înțeleaptă. așa cum am făcut-o, în cele din urmă naplyuyte pe perfecționism și de a face tot ce este posibil în timpul călătoriei. Am luat notițe și a făcut din în pub-uri și restaurante din Londra, în timp ce în tren (cel mai dificil a fost inserat în albumul un bilet de tren - au trebuit să fie prezent la stația de sosire).
4. DO instantaneu
Oh, Instax meu preferat! O parte a galeriei, am tipărit și lipite, m-am întors acasă, dar instantanee care pot fi plasate imediat pe paginile - trebuie doar să adăugați inspirație. Se pare că, fără a le face dificil de imaginat aspectul final al albumului și descurajează. Și, în plus, Instax este întotdeauna distractiv! Chiar și atunci când, în loc de o lebădă în Hyde Park se obține doar un punct negru pe un fundal alb.
5. UTILIZAREA Washi TAPE (SCOTCH DECORATIVE)
În timpul prima mea încercare # 0160; banda Washi # 0160, nu am fost acolo, am scos două bucăți de bandă adezivă cu modele, dar pentru mine nu a ajutat. Acum am o skotchikov de hârtie multicoloră - întreaga bancă, astfel încât # 0160; am ascultat sora ei din nou # 0160, și a luat cu el pe cei care au venit în design pentru albumul meu. Am încercat cât mai mult posibil pentru a plasa toate # 0160, și pentru a lipi pe paginile direct în timpul călătoriei. Din temele lăsat doar pentru a imprima și lipi unele fotochki, se adaugă la ea și să facă inscripțiile acopere. Și acum, călătorie mea fag gata !!