5 moduri de a fuma hașiș

Dacă sunteți obișnuiți cu fumat marijuana, complicarea cu hașiș poate fi inițial napryazhno. După fumat Supa de obicei poate să nu funcționeze la fel de bine cu o bucată de gashika ca cu iarbă.
Dar nu vă faceți griji. Când m-am confruntat cu această problemă, așa că am împărtășesc cele mai bune, în opinia mea, înseamnă să fumeze hașiș.

1. Twist glafului

5 moduri de a fuma hașiș

Prietenii mei Goan de fum de canabis cu tutun, suflecate ca un JDC normal. Pentru a face acest lucru, pur și simplu, puneți o bucată de hașiș cu o cheie sau fixat pe știftul (element de preferat). Apoi, este necesar să se dea foc la bricheta să se înmoaie. Nu-l char, dar păstrează flacăra pe ea, atâta timp cât hash poate fi ușor maruntita. cânepă Soft fărâmița în bucăți mici, tutun miksuete joantă poftă de mâncare.

5 moduri de a fuma hașiș

La început poate fi un pic ciudat pentru a stabili în acest fel, dar este foarte eficient. După ce reuși, va fi o prioritate, vă garantez pentru tine. Iată ceea ce faci:
Ia PIN-ul pentru cusut (sau ceva asemănător) și introduceți-l prin țigară. Conectați bucata de hașiș în partea superioară a cepului și a pus o țigară într-un pahar curat la capetele știfturilor a crea o punte de legătură. Lumina hașiș și se acoperă cu o hârtie de sticlă, o carte sau ceva ce ai. Odată ce ați vedea că sticla este umplut cu fum, inhala. Este timpul pentru o gustare.

5 moduri de a fuma hașiș

Am un prieten cu un avantaj imens, el face tot ce este posibil mai inteligent, inclusiv hașiș fumatului. Aceasta este metoda lui exclusivă.
Ia un pix standard de pix și asigurați-vă că nu a fost doar un tub de plastic gol. Apoi, trebuie să decupați sau PIN-ul direct, atașați la vârful de hașiș. Lumina hașiș, dar numai puțin, până când vedeți prima rundă de fum. Apoi, va inhala fumul prin cadru mâner. Trebuie să fie lumină puternică pentru acest proces sau va fi dor de fum.

4. Cuțite Hot

5 moduri de a fuma hașiș

În mod similar, puteți utiliza o metodă foarte veche de cuțite fierbinți. Ia două cuțite și le încălzește pe o sobă electrică. Când lamele strălucitoare, a pus un pic de hașiș pe lama de cuțit. Pe partea de sus a vasului a pus un alt cuțit. Fumul poate fi inhalat printr-un pai.

5. Sticlă

5 moduri de a fuma hașiș

Tot ce trebuie este o sticlă de plastic. Practic, lucrezi cu același concept ca și pentru a crea o sticlă bong pentru fumat marijuana.
Pentru a crea acest dispozitive de înaltă performanță - face o mică gaură în partea de jos a sticlei, astfel încât acesta ar putea potrivi o țigară. Atașați o mică bucată de hașiș la sfârșitul unui fum de țigară care emite și introduceți-l în flacon prin gaura. Dă sticla să fie umplut cu fum (asigurați-vă că capacul pe ea că fumul delicios scăpat). Deci, de fum de pe coasta de est a Canadei, la Paris, în Asia, și pot să vă asigur că funcționează.

articole similare