5 lucruri pe care copilul tau va aminti pentru totdeauna

Recent, soția mea Ashley a apărut în patru copii. Pentru mine, fiecare nou copil - aceasta este o ocazie de a se deda la nostalgie și să reflecteze asupra propriei copilării. Cred că din trecut vine în minte cel mai des și de ce. Și ce amintiri ar lăsa despre ei înșiși la copiii lor. Vreau să planifice și să ofere fiecare moment prețios.

Singurul scop al copiilor noștri - să ne înlocuiască. De aceea, primele lor cuvinte: „Mamă, tată, la revedere,“ E ridicol. Dar joking deoparte, este un memento important: viața este scurtă, iar timpul alocat pentru a ne comunica cu copiii lor, vor trece foarte repede.

Vreau să profite la maximum de fiecare minut și se lasă un fel de moștenire, care mă va trăi mai mult decât lung. Nu că am fost obsedat morbidă cu această idee, dar este important să nu se piardă din vedere lucrul cel mai important, atunci când îmi petrec timpul cu copiii.

La fel ca mulți alți părinți, avem tendința să vă faceți griji despre lucruri care înseamnă foarte puțin. Copiii noștri probabil nu va trebui să-și amintească fiecare detaliu al mediului de origine, sau grădina noastră frumoasă, a existat un frigider plin cu produse de branduri renumite și cele mai comune.

Să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important.

1. momentul în care acestea sunt datorate să te simți în siguranță

Fiecare copil este vulnerabil și are nevoie de protecție. Copiii dvs. vor aminti acele seri când a alungat monstrii sub pat și a ajutat să supraviețuiască coșmarul.

Dar, la fel cum își vor aminti mereu momentul în care te trezești monstru în sine și nu un pic speriat-le. Desigur, mai devreme sau mai târziu, copiii vor să ne vadă furios, furios, pentru că prea face parte din viata. Încercați să vă asigurați că copiii sunt aproape de voi simți întotdeauna în siguranță.

2. Timpul când atenția lor complet

Copiii măsoară dragostea noastră mai presus de toate o atenție la el. Momente când ai lăsat toate lucrurile împreună pentru a bea ceai, du-te pentru a juca mingea, sau sari pe trambulină, el va fi amintit pentru totdeauna. Încercați să găsiți timp pentru astfel de fleacuri, pentru că în cele din urmă este aceste momente petrecute impreuna, va fi cea mai importantă pentru copii.

3. Stilul de comunicare cu un soț sau soție

Copiii formează ideea de dragoste pentru cea mai mare parte uitam modul în care părinții să comunice unul cu celălalt, cum să se refere la unul pe altul. Scopul pentru o astfel de alianță, care va trezi în ei dorința de a deține într-o zi se căsătorească. Dă-le un sentiment de securitate pe care oamenii se simt, uitam de tată blând și respectuos relație și mama.

4. Cuvintele tale de încurajare și critici

inima copilului - cum ar fi lut moale, în cele din urmă se intareasca toate impresiile primite în primii ani ai vieții. Identitatea și stima de sine a copiilor, punctul lor de vedere al potențialului lor într-o mare măsură bazat pe cuvintele pe care le vorbești în primii ani de viață.

Da, o parte din munca noastră ca părinți este de a corecta comportamentul copilului și să-l învețe disciplina, dar chiar și în aceste momente nu uita de consolidare pozitivă. Lăsați cuvintele tale să fie plin de dragoste și sprijin.

5. tradiții de familie

Pentru a face eforturi de a veni și de a menține astfel de ritualuri. Poate că, atunci copiii vor dori să le și să se mute familiile lor.

Alena Vladimirskaya: „Nu trageți copiii părăsind lumea!“

Copiii de azi au crescut din abundență: valoarea banilor au devalorizat. Prin urmare, lucrările ar trebui să înceapă mai devreme. În cazul în care pentru a găsi un loc de muncă, de ce părinții nu trebuie să pună presiune asupra copiilor și modul în care să îi ajute să decidă cu privire la problema vieții, am vorbit cu fondatorul HR-service „Antirabstvo“ Alena Vladimir.

Citeste articolul pe

Alzheimer pot fi prevenite

Aceasta boala a persoanelor în vârstă poate atinge toată lumea. Două treimi din pacienți - femei. De droguri nu a fost găsit, dar asta nu înseamnă că aveți nevoie pentru a pune în sus? Nu, spune psihologul Alexander Sonin. nutriție adecvată, exercitarea, somn, gândire afectează creierul și poate reduce riscul de multe ori.

Citeste articolul pe

• NERO11

în urmă cu 16 săptămâni

psihologiile în cots.setyah

articole similare