Apropo, acest articol am scris în ajunul lansării de formare de 30 de zile noastre „Clienții cu Facebook pentru afacerea dvs.“
Direcționarea în funcție de rău
În final, puteți face orice altceva dreapta. Dar, dacă ținta nu este corectă, ea nu va funcționa.
Dar dacă sunteți un comerciant, acesta este unul dintre cele mai rele lucruri care se poate intampla.
În mod ideal, ar trebui să înregistreze următoarele informații:
- Vârsta și sexul
- unde
- Cine / Ce le afectează
- limbă
- Interese și hobby-uri
Dacă te uiți la imaginea de mai jos, veți vedea opțiunile de direcționare disponibile pentru a vă la Facebook.
Cel puțin, ar trebui să fie în măsură să umple aceste secțiuni.

În unele cazuri, este posibil să nu știți clientul dvs. la fel de bun cum doriți.
Din fericire, în aceste situații, Facebook oferă un instrument pe care le puteți utiliza pentru a căuta clientul ideal.
Când vizitați AudienceInsights. veți vedea această fereastră pop-up.

Notă: Dacă aveți o pagină pe Facebook, care este piața țintă, atunci puteți da clic pe «persoane conectate la pagina“ (Oamenii sunt legate de pagina dvs.)
Luați în considerare această pagină mai mult, te va ajuta dacă sunteți nou la Facebook
În coloana din stânga, tastați locația clientului dvs. ideală și un angajament corespunzător.

Când aflați mai multe despre clienții dvs., puteți introduce întotdeauna informații suplimentare în «avansat» secțiunea (Racshyrennye).
Odată ce am intrat în locația și implicarea, apoi am prezentat câteva date care reprezintă caracteristici, datele demografice și interesele clientului nostru ideal.
Mai jos, veți vedea vârsta și sexul, pe baza de intrare meu.

Deoarece majoritatea publicului nostru pot fi găsite în alte grupe de vârstă.
Figura de mai jos arată pagina pe care sunt populare cu publicul nostru tinta. Este prezentată, făcând clic pe pagina Îi place fila.
Cu alte cuvinte, această secțiune ne arată o parte din „angajament“ a publicului nostru tinta.

În plus, imaginea de mai jos indică paginile ar fi cel mai bine să-țintă, dacă încercați să ajungă la publicul țintă.
Acest lucru se datorează faptului că această secțiune ne arată, «pagina de Facebook, care va fi cel mai relevant“ pentru publicul nostru tinta.
Alegerea opțiunii de licitare potrivită

Aici, trebuie să se concentreze pe câteva secțiuni specifice.
Dacă ați selectat anterior opțiunea „Auto“, dar nu am văzut nici un rezultat, acum puteți selecta „Manual“.
Când selectați opțiunea manuală, puteți decide cât de mult sunteți gata să livreze, pe clic.
Vi se va oferi rata recomandată, minime și maxime.
Desigur, totul depinde de cât de mult vă puteți permite. Astfel, ajută să lucreze valoarea profitului pe care compania primeste pentru tot timpul pe care clientul lucrează cu ea.
A doua secțiune, pe care trebuie să-l ia în considerare, „Când plătiți pentru“.
După cum puteți vedea, există o posibilitate de plată „faceți clic pe-“ sau „impresii“.
Dacă observați că campania nu produce un număr suficient de clicuri ar putea fi în valoare de experimente cu „Display“.
Notă: Dacă aveți o campanie care este bine direcționată și pentru a genera o mulțime de clicuri, iar rezultatele trebuie să ia în considerare mutarea la „impresii“. Acest lucru poate reduce costul potențial. am verificat # X1f642;
Cu toate acestea, dacă aveți un feed de știri, veți dori să CTR a fost de peste 5%, iar pentru coloana din dreapta - 1%.
Rețineți că puteți studia, de asemenea, persoanele care nu sunt în nișă.
Dacă găsiți ceva care funcționează într-o altă nișă, există o bună șansă că va funcționa bine în nișă.

experimentare
Păstrați acest lucru în minte.
Mai jos este un exemplu de modul în care pentru a testa campanie.
PS Acest sfat am primit intr-unul din celebrul comunității de formare DigitalMarketer. Cel mai bun nu am văzut nimic, așa că sper și să fie de ajutor.

Pentru că vă va duce la o creștere accentuată a rezultatelor, comparativ cu mici modificări, incrementale.
concluzie
Cu toate acestea, în cazul în care nu ați văzut un randament adecvat al investițiilor, s-ar putea face unele greșeli comune.
Utilizați ceea ce ați învățat. Și vezi dacă poți repara companiile dvs. cu ROI scăzut (revenirea ratei de investiții).