Gina. 08/16/13 17:55 (Răspunde la: Shaner ajdan)
Sunt de acord, am cumpărat cartea, pierdut bani. Așa că trăim pe toate prostiile lui
Se pare că toate aceste cărți - rahat total, am un optimism artificial si un rezultat pozitiv în vylivaeetsya o adevărată isterie și depresie. Cred că o dată nu este destinul, atunci cel puțin citit prin toate Biblioteca Lenin - pomozhet.Ibo nu știu o mulțime de exemple, atunci când o femeie este irascibil și nu atât de frumos, și cu un milion de sisteme, și este căsătorită cu un om atât de cool. Deci, eu cred că întotdeauna am cumva mai rău, dimpotrivă - doar mai bine! Dar asta nu e construit încă: (((Poate protso trebuie să se relaxeze, pentru a primi o educație, să schimbe locul de muncă, fac sport, trebuie doar să se bucure de liniște într-un fel de viață cât mai mult posibil.
Prea subțire. 08/15/13 12:42 (Răspuns la: Vic P.)
În mod evident, mulțumesc pentru răspunsul detaliat. Am citit-o decid mai întâi și apoi.
Vic Petrovna. 08/15/13 10:28 (Raspuns pentru: slab)
kisinda .. 15.08.13 03:43 (Răspunde la: JUSTISE)
Ei bine, dacă nu te-ai gândit la ei, înseamnă că au byli.mozhno și 45 nu cred, și apoi stai un timp familia ei prieteni și copii
Prea subțire. 08/14/13 20:03 (Răspuns la: Vic P.)
7 ani de abstinenta totala este rece))) și apoi ca nu este ceea ce)))
Prea subțire. 08/14/13 19:59 (Răspuns la: Vic P.)
Asta e singurul lucru pe care, probabil, nu am încercat, așa că acest hamster Turbo. Mă tem că într-un fel, după ce a citit comentarii, în cazul în care a început, apoi, în orice caz, nu poate arunca unele miros urât ceva începe, etc. și mi-a fost ceva infricosator. Probabil încercați. Și se pare că există o lungă perioadă de timp, totul se întâmplă, tot ce directă faci așa cum le-au scris?
Vic Petrovna. 08/14/13 18:41 (Raspuns pentru: slab)
Prea subțire. 08/14/13 18:35 (Răspunde: Gina)
Sunt chiar se angajează periodic cu o mare dorinta de a schimba sale viața suferinței ca tine navnushayu de tot și o mulțime, iar oamenii iubesc după câteva zile, și mi se pare că cei din jurul meu reacționează în mod diferit, și apoi din nou, ca o trage tare următoare tristețe, dor, și toate munca mea în zadar. Uneori, astfel de gânduri teribile du-te la faptul că foarte mult frică.
Eu încă recomandăm constelatiile de familie încercați (tot spun este foarte util, aproape orice viață se schimbă radical), dar în orașul nostru s-au angajat într-un singur centru, și este în valoare de bani serios, și am nici unul.
Fata de bine, de ce ești așa de omor. Iată sfatul meu. A se vedea seria „Jurnal Doctor“ Există, de asemenea, o fată de 30 și aceeași viață nu este foarte mare succes. Uitați-vă și nu vă faceți griji! Mult noroc!
Prea subțire. 08/14/13 18:27 (Răspuns la: Vic P.)
Da, Renard. Încă nu am Sviyashevskom pe forum unii au recomandat, dar este ceva foarte serios, până la punctul în care este necesar pentru a apela foștii săi parteneri sexuali, și există ceva de spus, am găsit un pic prea, ei nu prea probabil amintesc numele meu, dar acum eu sunt atât de vin curat!)))