3 Reguli de căsătorie, care urmează cele mai dificile

Dedicați mult timp pentru copii, au un venit total al familiei și nu au timp să facă sau să spună ceva frumos la soțul ei - este atât de natural încât ni se pare: aceasta este viața de familie. Deși poate fi o alta (și o mai fericit și mai durabil) - dacă se aplică următoarele reguli pentru căsătorie.

Partenerul este mai important decât copiii

Cu această regulă într-o mulțime de oameni au probleme. Atunci când copiii sunt mici, este ușor să înceapă să le pună în primul rând, mai ales daca este iti petreci mai mult timp cu ei. Dar, cu copiii crescuți să aibă grijă să nu mai puțin la același lucru continuați să le dea cea mai mare importanță, pur și simplu din obișnuință.

Dar apoi - în cele din urmă - copiii plece acasă. Și asta ești tu? Partener, care nu a fost important pentru tine de-a lungul anilor, un fel de douăzeci de ani, astfel că l-au lăsat pe unul singur, dintr-o dată seama cât de înstrăinat. Și este foarte regretabil, pentru că încă, după toate probabilitățile, va organiza împreună timp de zeci de ani. Ori asta, ori sa divorteze - cum se spune, hrean ridiche nu este mai dulce.

Cu toate acestea, eu nu spun că copiii nu ar trebui să ia o cantitate considerabilă de timp. Iar atunci când acestea sunt mici - nici măcar cea mai mare parte. Știu, am șase dintre ele. Și nu este menționat în această regulă pe care trebuie să dedice mai mult timp partenerului decât copiii, ori de câte ori este pur și simplu imposibil. Dar este extrem de important ca partenerul a ramas pentru tine o prioritate în viața mea, chiar dacă răspunderea ta și timpul pentru a da copiilor mai mult. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să iubești pe cineva mai mult, și cineva mai puțin, pentru că iubirea ar trebui să fie suficient pentru toată lumea, iar această iubire poate fi destul de diferite. Dar nu uitați că copiii nu rămân cu tine pentru totdeauna (chiar dacă pe termen lung), iar partenerul tau va fi acolo pentru viață.

Nu s-ar putea ca această regulă prea, dar eu, sincer, nu-mi pasă. Știu că cele mai puternice relații - cele care continuă să se până la adânci bătrâneți copii părăsesc casa - este format din acele cupluri care respectă această regulă.

În plus, copiii și este important ca, în primul rând pentru tine a fost partenerul tau. În primul rând, ei pot lăsa în siguranță acasă dacă știu că acest lucru este viața ta ar fi spart? Această problemă apare adesea la copiii mai mici în familie, care văd că părinții lor de-a lungul anilor au crescut în afară, dar ele au devenit cel mai important în viața a cel puțin una dintre ele.

Și în al doilea rând, desigur, copiii doresc să meargă în lume și pentru a găsi pe cineva care va fi mai important pentru ei decât tine. În același mod ca și partenerul tău atunci când ceva a devenit mai important pentru tine decât părinții tăi. Dar dacă nu este, atunci copiii vor fi foarte dificil. Pentru a calma copiii au făcut alegerile lor în viață, trebuie să stați pe cineva altul decât ei. Și că cineva - partenerul tau.

Toată lumea ar trebui să aibă banii lor

Știu o mulțime de oameni care nu sunt de acord cu această regulă. Dar am urmărit o mulțime de familii în care disputele privind banii merg în mod constant - și, în multe cazuri, acest lucru a dus la un divort - si nu am mai văzut un astfel de lucru se întâmplă în familiile în care fiecare soț de a dispune de o parte din banii lor. Vă spun doar despre ceea ce a fost martor.

Dar aceste detalii tehnice. Dacă amândoi câștiga bani, amândoi trebuie să acopere costurile totale în funcție de unii dintre voi în ordinea stabilită. Dacă doriți, puteți investi în unele distractiv general, cum ar fi o vacanță. Dar toate celelalte mijloace pe care a câștigat - ta. Deci, în cazul în care partenerul tau va veni în minte să-și petreacă toate economiile pe ceva ce pare o nebunie pentru tine, este o chestiune privată. Nu ar trebui să-l atingă. Factura lunară plătită, iar restul banilor îi aparține numai lui. Puteți amâna banii sau investi în ceva, în opinia dumneavoastră, merită, și poate cheltui pe deplin bomboane, dacă doriți. Este clar? Și fără certuri.

Anticipând întrebarea dvs., ar trebui să spun că un astfel de sistem funcționează și dacă nu câștigă la fel, chiar dacă este doar unul dintre voi. Cea mai bună opțiune la salariu foarte variate - de a investi într-un fond comun pentru acțiunile relevante. Dacă cineva câștigă de două ori mai mult decât cealaltă, iar apoi el pune în bancă dublul sumei. Sau puteți plăti facturile de familie în mod egal, dar cel care devine mai ia de divertisment sau de recreere. Detaliile sunt discutate.

Dacă unul dintre voi angajat în casă și copii, și, prin urmare, nu primesc un salariu, partenerul trebuie să aloce o sumă justă a acesteia pe cheltuieli. Personal, cred că ar trebui să fie jumătate din banii care rămân după plata facturilor lunare. Și asta nu e un dar generos sau har; doar plata contribuției pe care o aduce la partenerul de alianță rupt.

Unul dintre voi face bani, iar celălalt este agricultura. Contribuția dvs. financiară la viața de familie într-un anumit fel este echivalentă cu contribuțiile altora sub formă de mâncăruri gătite, curat în casă și îngrijirea copiilor. În cazul în care unul dintre soți nu a avea grijă de toate treburile casnice, nu ar putea face o carieră și să câștige bani, astfel încât venitul său poate fi considerat general, prin urmare, ar trebui să fie împărțiți doi. Și apoi fiecare dintre voi poate face pe cheltuiala proprie și de a dispune de ele la discreția sa.

Poți să spui ceva frumos - spune

Aici este o conversație parteneri standard, care au trăit împreună de ceva timp:

„Nu mai spune-mi că mă uit bine.“

„Dar știi ce e bine. Este atât de evident. "

Desigur, pot exista variații, nu neapărat conversația ar trebui să se refere la aspectul, dar am să acorde o atenție la speciile tipice. O altă versiune comună a „Niciodată nu (aproape niciodată) nu a spus că mă iubești“ - și apoi același răspuns.

Vezi tu, cu toții avem nevoie de aprobare. Orice frumos atunci când i se spune despre ce e bine. Se acordă certificate, deși copiii și astfel încât să știe cine este cel mai bun elev al acestei școli. Pentru a face acest lucru, există ceremonii ca „Oscar“ și „Omul Anului“. Prin urmare, vă repetați pentru copiii tăi pe care le iubesc. Da, este pentru că oamenii doresc întotdeauna recunoaștere și aprobare, iar unul dintre principalele moduri de a exprima - spune.

Și de ce, atunci, între partenerii care ar trebui să fie ceva diferit? Iar dacă partenerul tău te iubește - și acest lucru, desigur, - că aprobarea ta are nevoie de mai mult decât altcineva. Deci, va trebui să arate plăcerea partenerului sau de aprobare în cazul în care:

• se pare bine;
  • el sa comportat în special drăguț, resurse și pacient;
  • el a făcut ceva care te face respect sau admiratie;
  • El a pregătit pentru tine ceva plăcut - de exemplu, în special o cină delicioasă sau un cadou util;
  • ea prezintă intelectuale deosebite și abilități creative;
  • el a făcut să râzi sau pur si simplu placut surprins.

De asemenea, trebuie să vă spun că îl iubești. Personal, nu văd nici un motiv să o facă cel puțin o dată pe zi, dar mai bine - mai des. Și nu mă refer la casa, „Te iubesc“, înainte de a părăsi casa sau înainte de a merge la culcare. Acest lucru este de asemenea bun, dar devine un obicei, aceste cuvinte își pierd sensul lor. Deci, asigurați-vă că pentru a vorbi despre dragostea ta în momente neașteptate, și, astfel încât partenerii să înțeleagă că într-adevăr spui ce ai spus.

Această regulă poate fi la fel de bine extins la copii, rude și prieteni. Dar, pentru a începe este încă mai bine cu un partener, și apoi puteți încerca să găsească ceva frumos de spus tot restul, care sunt în jurul tău.

Nu, copiii sunt mai importante. Și în mediul meu cele mai puternice relații sunt formate doar la acele cupluri care respectă această regulă.
Un rău este relația atunci când unul de copii în primul rând, iar celălalt însuși.

De multe ori se întâmplă ca o fată de măritat - inteligent, frumos, gazda, dar varsta absolut odinoka.I a trecut, și nu are nici o dorință de a se căsătorească. Ceea ce dă naștere la sindromul de „fata batrana“? Există anumite blocuri psihologice care împiedică căsătorie: 1. Educație. De multe ori educație puritană și părinții Cavaliers neaprobarea duce la faptul că femeile nu pot face o alegere, și să continue să trăiască în cuib parentală și la vârsta adultă. Părinții care doresc cel mai bun pentru ea.

Este necesar, dar numai dacă se încadrează în dragoste, astfel încât fără ea nici respira și nici să mănânce :). Și reciproc.

Am fost primele două ori au fost foarte bine))
serezno- și imagina alternative și întrebarea se desprinde de la sine

Bună ziua tuturor. Vreau să împărtășesc abilitățile lor. După ce am fost făcut la prima zi de naștere dotsin, am decis să fac îngrășa copii decor prazdnikov.Ponyala. că, odată cu adăugarea de o vacanță devine mai luminoasă și mai spectaculoase. Aș vrea să vă împărtășesc cu opțiunile posibile de tabele de decorare, camere de copii si doar apartamentele lor. Aș dori să fac în fiecare zi nașterea copiilor noștri a fost de neuitat, luminoase și neobișnuite. Și astfel, ceea ce este inclus în această versiune de decor: 1. invitație.

Odată cu apariția copilului în viața de orice familie începe o nouă etapă. Împreună cu bucuria apar întrebări: ce să facă în continuare, cum să crești un copil. Unele rezolva problemele pe cont propriu empiric, alții caută ajutor de la un psiholog sau citind cărți și reviste de specialitate. Nu există nici un fel dreptul de educație, există unul care este interesant și util pentru părinți pentru a prezenta cele mai bune cărți despre educația scriitorilor contemporani. Această listă a fost întocmită în conformitate cu rating și comentarii.

Plictiseala în relație. De ce a venit? Este posibil pentru a depăși? Studiile arată că bărbații sunt mult mai probabil să se plictisească într-o relație înainte de căsătorie, dar legat nod plictisit schimbarea rolului. Femeia începe să se plictisească în absența suficient de plăcere (în dormitor, de asemenea), subiectele generale de conversație, fără dragoste (indiferent de modul în care a fost încărcat viața de origine al unei femei, ridicând o familie, ea rămâne mereu nevoie de atenție și romantism). Relații des.

Ne-ar dori să invite pe toți cei interesați de artă, picturi, galerii și tot ceea ce este legat de ea! Vom spune copiilor despre arta contemporană: cum funcționează și care funcționează. 1. galerii, muzee si sali de expozitii, unde puteți vedea și 2. Artiștii și proprietari de galerii, curatori, și a patronilor: Talente și fanii lor 3. Vânzări: condițiile de participare și regulile copiilor de lucru vor lua parte la crearea de obiecte de artă mici și obține o experiență extraordinară participarea la licitație reală a acestor lucrări.