1. „Eu promit că cearta noastră va fi curat, iar sexul - murdar.“
2. „Jur să ascult mereu și nu întrerup, mai ales când știu că ai dreptate (a).“
3. „Jur să vă mai întâi că nu am fost doar foame (sau au nu PMS) înainte de a striga la tine și începe să se certe.“
4. „Eu promit să nu te mint și să spun adevărul. - cu respect și politicos, chiar dacă ați făcut o tunsoare teribilă sau întrebați-mă dacă cred că ești gras, sau vechi“
5. „Eu promit să vă dau un răspuns precis la întrebarea:“ Unde vrei să iei cina „în loc de a spune:“? Nu știu, și tu ești în cazul în care doriți să“.
6. „Jur solemn să comand cartofi prăjiți dacă am dori, dar nu vă cer pentru un singur lucru mic după altul, după ce a fost spus că nu-mi place, sau pe o dieta.“
7. „Nu jur bate la cap pentru ceea ce am discutat deja de o sută de ori.“
8. „Eu promit să te iau cu toate defectele tale, râs ciudat, sforăit, obiceiuri teribile și gust ciudat.“
9. „Nu promit să vă spun sfârșitul unui film sau carte, daca nu te întrebi.“
10. „Nu promit să aducă acasă un animal de companie, fără avertisment și coordonare.“
11. „Eu promit să merg la toaletă cu ușa închisă.“
12. „Eu sincer promit încredere în tine și să respecte limitele și să nu se transforme într-un monstru când sunt gelos.“
13. „Eu promit să fiu partenerul tău în părinți: pentru a vă sprijini în deciziile de părinți, și nu în secret permite copiilor să facă ceea ce le interzic.“
14. „Jur să găsesc întotdeauna timp pentru tine si aranja o dată, indiferent cât de complexe și aglomerate viața noastră nu a făcut-o.“
15. „Eu promit să vorbesc direct despre așteptările și nevoile lor, și nu vă forțați să ghicească despre ele.“
16. „Eu promit, de asemenea, să recunoască nevoile și să încerce să le satisfacă.“
17. „Jur să fiu cel mai bun prieten și cel mai important sprijin.“
18. „Eu promit să fiu întotdeauna de partea ta.“
19. „Jur să nu scrie greșelile și să nu le amintesc de fiecare dată.“
20. „Eu promit să nu te mai iubesc, atunci când pielea este acoperită cu riduri, posedeyut ei de păr sau să cadă, iar pe talie va fi un pic de centimetri in plus. Îmi voi aminti mereu, pentru că el a iubit (și) tu ".
Nu uita să le spui prietenilor tăi