Nunta - un eveniment minunat, și este încă ceva este obligat să meargă prost, sau cât de mult planificat.
AdMe.ru colectate 13 povestiri despre curiozitățile nunta cele mai distractive care a lovit cupluri iubitoare. Uneori, acestea sunt jenante și de a face celebrarea unic și memorabil pentru sigur.
- O săptămână înainte de nunta a fost o petrecere a burlacelor. Surprinzător, totul a mers lin și distractiv. Mă trezesc dimineața din faptul că aerul condiționat în aer liber suflă puternic la mine și martor, partea de dormit lângă alta. Am decis să-l opriți, ci pentru că telecomanda la îndemână nu a fost, a trebuit să se ridice. Am închis și nu a observat că lângă el stătea un pahar, pe care am fericit a venit și tăiat să se oprească. Doctorul zabintovyvaya picior, în necunoștință de el izbucni: „Înainte de căsătorie, vindeca!“ Și a vindecat!
- Logodnicul meu inainte de nunta a început să întreb câți oameni l-am avut înainte. A trebuit să recunosc că el a fost a zecea. Mă uit la fața lui serioasă și gândește-te. „Ei bine, toate de nunta kranty“ Și dintr-o dată el produce :. „Am f modulul cookie comemorativ“ Cookie-urile, clătite.

- gene lungi și groase soțului meu, și tot timpul pe care ne-am cunoscut, l-am rugat să mi le dea pentru a face, dar răspunsul a fost întotdeauna negativ. Și apoi mi-a spus face o propunere, iar eu încep să mormăie ceva de genul, „Ei bine, am doar șase luni împreună,“ „Și unde vom trăi“, etc și soțul meu dă fraza genial: .. „? După nuntă, da lovituri de bici pentru a face sus! „Desigur, am fost de acord imediat. Asta am înțeles - motivație.
- La nunta, sora, atunci când registratorul a spus: „Sunteți de acord, Vadim. „Mirele a întrerupt-o și a spus:“ Sunt de acord cu totul, pentru că îmi place Olga „Da, dar asta e numele meu este surorile Karina.
- Când m-am căsătorit, atunci am ales o rochie rosie de seara pentru celebrarea. Atât de mult nu am vrut să te îmbraci într-o rochie pufos, la fel ca toate mirese. Când ușile deschise palat de nunta, eu, spre groaza mea, a văzut că recepționerul îmbrăcat în absolut aceeași rochie. Aparent, o rochie lunga rosie, cu un corset în orașul nostru a avut doar un singur model. Încă mai râde atunci când revizuirea fotografii de nunta noastre.

- Nunta cel mai bun prieten meu în curând. Riding în microbuz și a început să prezinte INCIDENTUL de vorbire și ușor dus departe, cât de puțin. Din exterior arata ca acest lucru: fată ședinței în autobuz, uită pe Jaluzea, fără un sunet, dar foarte emoțional, buze-sincronizare, și lacrimi de rulare din ochii lui, și toate acestea sunt însoțite de un zâmbet sfios. M-am trezit doar când după 10 minute, omul care stătea lângă el, întrebat dacă sunt bine. Cosite întregi de autobuz, cu mine, și într-un fel cu precauție. Dar toată sarea situației, am realizat mai tarziu: finala de microbuz - un spital de psihiatrie.
- Odată ce sa grăbit la nunta palat la nunta de prieteni. Alergăm în camera, închide ușa în spatele nostru și să anunțe un cuplu, nu este cel la care am ajuns la nuntă. Dar nicăieri era deja nicăieri și a trebuit să stea toată ceremonia, și în primul rând! Mirele si mireasa au fost aruncate la noi interogatoriu priviri. Și cuplul nostru a fost următoarea. Desigur, am stat și următoarea ceremonie cu prietenii noștri, un răspuns la întrebarea preliminară oficiului registrului angajatului: „Ai biletul?“
- Într-o zi mama mea mi-a cumpărat un inel de plastic incredibil de frumos, clipuri, colier. Aveam 5 ani. M-am dus în grădină, și toți mă admirat. Un băiat mi-a dat o „propunere“, și ne-am căsătorit în după-amiaza.
„Căsătoria“ nu a durat mult. O săptămână mai târziu, mama mea „martor“ a cumpărat bijuterii din metal. Meu iubitor „soț“ la „sentința“ ei. La „nunta“ lor, îi arunca într-un pui de plastic.
Atunci am realizat tot adevărul despre oameni.

- La nunta prietene. Cea mai fericită fată din lume a fugit în încântare la orice afacere de nunta timp de două luni și a invitat aproape toate prietenii, prietenii, rudele și vecinii pur și simplu. grămadă Ugrohali de bani, rochie ca un imens găluște dantelate, totul este gândit la cel mai mic detaliu și, desigur, un fotograf chic. Și ziua nuntii. La 4:00 în consumul de ceai chioșc, nu am putut dormi, și eu nu știu cum, ea a câștigat ruble viespea buza superioară. Rezultat: nunta, umflarea feței, erupții cutanate, alergii, ochii roșii de lacrimi, muci și o buză uriașă.
La nunta noastră, am pregătit un stol de porumbei. Noi le-a pus într-o cușcă mare, așa că le-am lansat mai târziu. Când a ajuns la această problemă și am deschis ușa coliviei, porumbei, în loc de recunoștință avânta în sus, care deține în interior. Cage prelate, a refuzat ușa și a început să se agită. Bietul pasărea a căzut și stai, nu zboară departe. Soțul meu a fost atât de nervos încât a început să țipe Ptah. Și ei, cum ar fi carnea de pui, a fugit într-un alt loc și sa stabilit acolo. Și un porumbel ajuns în mâinile soțului ei și să se scuti în mod direct la el. Oaspeții necheze, calmă, este bani. Ei spun că eșecul păsărilor să zboare - este un semn rău. Prostii, trăim timp de 12 ani, foarte bine trăiesc.