Credem că de multe ori, intra într-o relație, cât de mult suntem iubiți, pentru că ei iubesc și iubesc acolo. Astfel de întrebări sunt naturale. Cu toate că, într-adevăr, dacă dragostea este real, ele nu apar. Cu toate acestea, vom răspunde la această întrebare. Utilizați numai metoda „de contradicție“. Sau, de unde știi că nu-ți place.
1. Imposibilitatea de a intelege gandurile si sentimentele
Nu, nu înseamnă a fi în măsură să audă gândurile, așa cum a făcut Mel Gibson în filmul „What Women Want“. Dar fiecare pereche cu adevărat armonioasă trebuie să fie de cel puțin, uneori, momente, „Oh, ai citit mintea mea!“ Sau „Eu mă gândeam la același lucru!“ Acest lucru înseamnă că sunteți pe aceeași lungime de undă, că relația ta este mai profundă decât o simplă pasiune.
Spune ce iti place, iubirea - un lucru complicat. Aceasta afectează și aspectele psiho-emoționale și fiziologice. De aceea, pentru a fi „tras“, iar celălalt - nr. Dacă vă place, această scânteie, care a oferit grijă și preocupare va deveni un centru cu drepturi depline. Dumnezeu, astfel aranjat încât „chimia“ ajută să știe omul lor în mulțime. În cazul în care relația nu este un suflet, ei sunt morți. Iartă-mă pentru adevăr.
3. Lipsa de complimente
Sau lipsa completă a acestora. Mat Tereza a spus odată, „Oamenii nu au suficientă dragoste mult mai mult decât pâine.“ Pentru o persoana sa se simta bine, el are nevoie să se simtă iubit. Este simplu, dar atât de dificil. Compliment (chiar și cele mai mici) poate ridica starea ta de spirit pentru intreaga zi. Cum nu ar fi fost un adult un om, se simte în acel moment, ca un copil: „Am lăudat, eu spun un cuvânt bun. Îmi place! „Desigur, între flatările brut și complimente, există o diferență uriașă, dar linia de jos, cred că ai prins. Sunt oameni care nu știu cum să facă complimente. Dar pot învăța, dacă veți plăti pentru atenția lor. Dar refuzul încăpățânat de a vorbi cuvinte plăcute - un semn că nu-i pasă de sentimentele tale.
4. condamnare permanentă
Șicană din partea partenerului pentru modul in care arata, cum te îmbraci, cum faci acest lucru sau că - nu este o dovadă că doriți să faceți mai bine. Doar un om caută ceva să se plângă și cum de a critica. Dragostea - este întotdeauna partenerul de adoptare. O bătaie de joc, glume sarcastice și sfaturi caustice sugerează lucruri diametral opuse.
Aceasta ar putea include pe oricine care nu este în căutarea unui favorit societate, sau mai degrabă „psevdolyubimogo“ persoană. Bărbații renunțe la vedere pe o perioadă nedeterminată; Femeile care prefera o societate, prieteni colegi, și oricine altcineva, pentru a evita contactul cu soțul sau prietenul ei. Trimite SMS-uri pentru a doresc noapte bună sau bună dimineața - este, de asemenea, un semn de atenție. Aceasta înseamnă că o persoană care nu-i pasa. Precum și să fie aproape, nu numai atunci când sunt în starea de spirit si uita-te la 100%, dar când se îmbolnăvesc sau doar întrista. Este o chestiune de priorități, știi?
6. Este posibil să imprimați din nou posturi
Cu omul care te iubește 100%, nu trebuie să se gândească la ce să spună sau cum. Dar dacă te uiți în mod constant cuvinte, aceasta înseamnă că poate fi înțeles greșit, ridiculizare, sau chiar ofensat. Acest lucru nu este iubire - este o piatră în jurul gâtului său.
Sunteți în mod constant încearcă să vină cu o scuză pentru faptul că ești așa caută. În acest caz, există doi poli paralele: familia si prietenii pe de o parte, oamenii favorit - pe de altă parte. Și într-un fel trebuie să dovedească mai întâi că al doilea - drept și om bun.
8. Jocul este una dintre porțile
Numai atunci când investesc în relația, iar celălalt doar ia dragoste, cadouri și de îngrijire - este în afara. Acesta este sfârșitul. Aici nu există nici un loc pentru dragoste. Acest tip de relație parazitare, de la care trebuie să scape, dacă sunteți un bărbat sau o femeie. Nu schimba pe nimeni, dar le poate pierde.
9. Nu sunt bucuros să văd
Acest articol poate fi verificată distanța și nu pot fi verificate. În orice caz, persoana care te iubește, va fi fericit să te văd în toate tipurile de vreme și în orice situație. Și dacă „Te iubesc numai atunci când-undeva“ (și următoare mă enerva, sau pur și simplu a crea un neuyutnosti sens), atunci este o persoană iubitoare? Este un suflet pereche?
Are jumatatea ta nu există nici un loc pentru tine în viitor. Cel puțin co. Relația fără viitor ... este ca ceaiul fără sudură. De ce ti-au spus? Când aveți nevoie într-adevăr cineva, întotdeauna va avea loc pentru tine în visele mele, planuri și fapte. Dacă acest lucru nu se întâmplă, în cazul în care relația este o reminiscență de o poveste de dragoste de vacanță veșnică, ele nu sunt pentru tine.
11. Sensul intern al nesiguranței
Intuitia - un lucru mare. Uneori, „clopote“ interne sugerează să ne adevărul, care nu vede un motiv. Într-o relație pe o bază solidă (dragoste) loc de îndoială, ambiguitate sau frica.
Scapă de persoane nedorite, dispun de relații toxice, munca, arunca lucruri care nu sunt în uz. Ceva care este a ta, tot vei găsi!